Боби: Ники Михайлов е голям вратар

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

iliyan

Re: Боби: Ники Михайлов е голям вратар

Мнениеот iliyan » 15 окт 2014 21:23

Red joker написа:Аз не казвам,че Вл.Стоянов е супер вратар,но е по-добър от Перуката,а можеше Любо да пусне и Митрев,който в момента е в много добра форма!Относно това дали са пуснали Стоянов от ЦСКА преди 10г.,не си прав,защото по-скоро го изпуснаха заедно със Старокин и не си спомням още кой ,мисля,че беше Г.Божилов от Ч.море ;)

Като гледам какво развитие са претъпели от тогава досега не ми прилича на изпускане ;) За Митрев не мога да преценя защото този сезон не съм го гледал.
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 15 окт 2014 21:48

Може, ама на ФИФА.

Потребителски аватар
Vladislav Tonev
Контакти:

Мнениеот Vladislav Tonev » 15 окт 2014 23:06

Въпрос : Някой сеща ли се за друг случай в световния футбол в националния отбор на дадена държава да се вика футболист, който за една година има два официални мача ? Ники Михайлов има един мач за купата на Италия и един мач за купата на Турция ! Ако не знаете в мачовете за първенството на Турция дори не влиза в групата на отбора ! Отгоре на всичко тоя същия футболист не само е национал, ами пази титуляр в решителен мач (може би даже най-решителния) за класирането на отбора си за Европейско първенство !
Аз лично в момента съм на 28, Гледам футбол от 20 години, от 3 чрез футбол си изкарвам хляба и не се сещам за нито един такъв случай !
Моля някой ако се сети за друг подобен парадокс да пише !
Аз по-голяма глупост от това май не съм виждал - ама в държава, в която думата морал вече загуби значението си явно е нормално не да ни е срам, че сме уредили сина си на незаслужена от него работа, а да го хвалим, че е едно леке и даже да си вярваме, че това е така !
И още един въпрос : Кога последно чухте български футболист или треньор да се извини след слаб мач на някого : съотборници, публика, ръководство ?
[rimg]http://images.ibox.bg/2006/10/02/lev/220x219.jpg[/rimg] [rimg]http://fussballbilder.net/data/thumbnails/79/valencia_cf_3d_logo.jpg[/rimg][rimg]http://files.coveroo.com/variant/large/coveroo-iphone-5-guardian/black/toronto_raptors2_color_3.jpg[/rimg]

iliyan

Мнениеот iliyan » 15 окт 2014 23:30

Владо наистина има такъв вратар.Той е новото вратарче на Лудогорец.Хърватският канадец за последна 1г има точно 3 мача и те са само за националният отбор на Канада :)
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 16 окт 2014 10:03

iliyan написа:Владо наистина има такъв вратар.Той е новото вратарче на Лудогорец.Хърватският канадец за последна 1г има точно 3 мача и те са само за националният отбор на Канада :)

Защо му викаш "вратарЧЕ". Хърватина има качества и бе взет на "пожар".
И точно той е примера защо Не! трябваше Михайлов да е на вратата.
Пак повтарям, въпреки че се видя, че Милан Борян има качества, не се сменя така вратар без игрова кондиция освен ако не е крайно належащо! Е в националния не беше крайно належащо...но явно за някои е било.
Затова и няма да сменят Любо.
И още много ще духаме супата...

iliyan

Мнениеот iliyan » 16 окт 2014 11:46

Zaash написа:
iliyan написа:Владо наистина има такъв вратар.Той е новото вратарче на Лудогорец.Хърватският канадец за последна 1г има точно 3 мача и те са само за националният отбор на Канада :)

Пак повтарям, въпреки че се видя, че Милан Борян има качества, не се сменя така вратар без игрова кондиция освен ако не е крайно належащо! Е в националния не беше крайно належащо...но явно за някои е било.

Ако този можеше да бъде поне резервен вратар на Хърватска ти гарантирам , че въобще нямаше да пази за Канада.
Този не е виждал по никакъв повод шанс да играе за кой и да било национален отбор на Хърватска.Това говори какви качества.
Няма да е лошо да видиш кой му е бил шута от Турция.Роберто Карлуш.Този знае как да тества вратари.
Последна промяна от iliyan на 16 окт 2014 14:16, променено общо 2 пъти.

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 16 окт 2014 12:12

iliyan написа:
Zaash написа:

Ако този можеше да бъде поне резервен вратар на Хърватска ти гарантирам , че въобще нямаше да пази за Канада.
Този не е виждал по никакъв повод шанс да играе за кой и да било национален отбор на Хърватска.Това говори какви качества.
Няма да е лошо да видиш кой му е бил от Турция.Роберто Карлуш.Този знае как да тества вратари.

Това което аз видях в мача с Ливърпул ми направи добро впечатление с изключение на последната издънка.
"Няма да е лошо да видиш кой му е бил от Турция.Роберто Карлуш." - това не го разбрах :roll:

iliyan

Мнениеот iliyan » 16 окт 2014 14:18

Zaash написа:Това което аз видях в мача с Ливърпул ми направи добро впечатление с изключение на последната издънка.

Издънката му говори само по себе си колко е зле.При такава ситуация дори 15г знаят , че се чисти в тъч.Точно заради това играе за Канада ,а не Хърватска.

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 16 окт 2014 15:25

iliyan написа:
Zaash написа:Това което аз видях в мача с Ливърпул ми направи добро впечатление с изключение на последната издънка.

Издънката му говори само по себе си колко е зле.При такава ситуация дори 15г знаят , че се чисти в тъч.Точно заради това играе за Канада ,а не Хърватска.

Точно, че издънката най-вероятно се дължи на липса на обиграност, каквато със сигурност имаше при Михайлов. Това което твърдя през цялото време.
Някъде бях чел коментари, че може би дори хърватина е подвикнал на Александров да остави, защото е близо зад него, но не са се разбрали. Това е само една от версиите, но е показателно, че не се разбраха в ситуацията и е доказателство, че несработен играч и то на ключова позиция не се пуска титуляр освен ако е неизбежно, но в националния със сигурност не беше неизбежно!
И точно такава издънка допусна Михайлов преди 8 години срещу Вердер, но и за миг не се почувства виновен или поне не си даде вид, че се чувства така. Затова не искам да го виждам нито в Левски нито в националния.
Но уви баща му решава...
Дай боже да повтори кариерата му (до момента я повтаря откъм по-лошата част), тогава ще си замълча...

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 16 окт 2014 16:12

Бобито е имал предвид, че Никито е висок, а вие разтълкувахте думите му погрешно.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Върни се в “Национален отбор”