BRF написа:Въпросът с КТБ е прекалено важен(най-меката дума) за да се използва за каквото и да е било!Аз лично бих желал да знам кой я е източил(ако това е така) и съответно да възстанови парите.Ясно е ,че тази банка ще трябва да се спаси,защото иначе отиваме на кино(българите) и ако не се намерят миновните ще плащаме НИЕ!Който и да е замесен трябва да се разкрие и да се оправят нещата.Не смятам,че мястото за дискусия е в спортен форум или чрез декларация на фенове(на който и да е отбор,в случая моя),защото целта и е просто да се премести акцента на нещата!Сигурен съм за себе си(без да имам доказателства),че не само Домусчиев и Ганчев са в тази ОГРОМНА игра,а и най-важните ни политици.
Въпроса със заплати и финансиране трябваше отдавна да е поставен на масата за всички отбори,за да е ясно кой,какво прави!
На всички е ясно,че Батков няма как с адвокатските си хонорари да даде 40 000 000 лева на Левски,но не сме ние хората,които да държим сметка на опонентите си.
Въпросът с БАЗИТЕ или това,което е останало в тях в БЪЛГАРИЯ трябва спешно да се реши за ВСИЧКИ клубове(включително и моя).Разделяй и владей-това е мотото на днешните политици-далавераджии!Затова и разединяват нас-феновете,а докато се джафкаме ст.Нефтохимик(защото това му е името)скоро може да го няма!
Де да те слушаха софийските ти колеги - фенове на ЦСКА