66 години от спечелване на първата шампионска титла на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: 66 години от спечелване на първата шампионска титла на ЦСКА

Мнениеот 1982 » 09 сеп 2014 18:53

deceitt написа:
Така така, Панов сме го заграбили още преди да е роден... Имаш 2-3 имена, друго нищо и затова си принуден да лъжеш като малко комсомолче ;) То ви е в кръвта. 5 май и 9 септвмври - най- случайните дни, нали така?

Аз ли лъжа, я провери въпросните играчи как идват в Левски и ми го напиши тук.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 09 сеп 2014 18:56

Много "съдържателен " диалог , точно по темата !!! Явно в тоя форум трябва да си фен на ЦСКА за да те санкционират !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 09 сеп 2014 18:57

Тебе те питат конкретно на колко е равно 3 x 2, а ти отговаряш, че 5 х 3 е равно 15? :lol: :shock:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 сеп 2014 18:58

Кашчей написа:
Маркираните кога са играли в ПСК ?

Ами "човекът" да напише ПСК както се пише, не някакво мижаво "пск" ..... съжалявам, ама не съм го видял.

Как да е, и от ПСК са немалко заграбените, част от тях цитирах в поста с Панов, Котков и сие.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

deceitt
Контакти:

Мнениеот deceitt » 09 сеп 2014 18:58

1982 написа:
deceitt написа:
Така така, Панов сме го заграбили още преди да е роден... Имаш 2-3 имена, друго нищо и затова си принуден да лъжеш като малко комсомолче ;) То ви е в кръвта. 5 май и 9 септвмври - най- случайните дни, нали така?

Ами, аз няма какво да проверявам. Да, наистина са дошли няколко играчи от ПСК, но да ми кажеш, че точно благодарение на това обединение се дължат титлите от 40те е смешно и ти го знаеш ;) Още повече, че ПСК по това време е отбор от втора или трета дивизия... За сметка на това, вие получвате играчите на Септември, отбор от първа софийска дивизия, след това си ги запазвате, а Септември е изритан от А група. Дори не виждам за какво е спора след като Септември при ЦДВ изиграва първия си мач в деня, на който е създаден !? ( загуба от Левски). Ние знаем кога, къде и от кой точно сме създадени, вие имате само някакви легенди ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 сеп 2014 19:00

1982 написа:
deceitt написа:

По ЗВВС са отишли, особено Котков, който на 30 години да напусне Локомотив..... Ако не ги бяха обединили със Славия надали щеше да се случи.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 09 сеп 2014 19:01

Old_death написа:Много "съдържателен " диалог , точно по темата !!! Явно в тоя форум трябва да си фен на ЦСКА за да те санкционират !

Щом ви стига Стойчо, значи не ви стигат Галатасарай, Торпедо, Тулуза, Мура и Зимбру :lol: Нищо, ще има още, не се притеснявай :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 сеп 2014 19:01

deceitt написа:Да, наистина са дошли няколко играчи от ПСК, но да ми кажеш, че точно благодарение на това обединение се дължат титлите от 40те е смешно и ти го знаеш ;)

А на кое се дължат ??

Идва 9-и септември и изведнъж почвате да трупате титли - 1946, 1947, 1949, 1950, 1953 ..... много "случайно" съвпадение. Пък и БКП искала да ви унищожава в същото време, както ни разясни Дамянов ....

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 сеп 2014 19:05

Кашчей написа:особено Котков, който на 30 години да напусне Локомотив..... Ако не ги бяха обединили със Славия надали щеше да се случи.

http://www.blitz.bg/article/6284

Катя Коткова:

“За три дни го направиха партиен член... беше фин човек”
“По едно време той трябваше да замине за “Бешикташ”. Солаков (министър на вътрешните работи по това време) го извикал и му казал: “Минаваш в “Левски” и толкова.” И за три дни го направиха партиен член. Дойде и ми каза: “И гаранти ми намериха. Това е... партиен член да стана.”

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 сеп 2014 19:06

1982 написа:
deceitt написа:Да, наистина са дошли няколко играчи от ПСК, но да ми кажеш, че точно благодарение на това обединение се дължат титлите от 40те е смешно и ти го знаеш ;)

А на кое се дължат ??

Идва 9-и септември и изведнъж почвате да трупате титли - 1946, 1947, 1949, 1950, 1953 ..... много "случайно" съвпадение. Пък и БКП искала да ви унищожава в същото време, както ни разясни Дамянов ....

След лекото и небрежно притикване на варненските отбори в миманса по това време теб това учудва ли те?
Да споделиш как участвате в А група за първенството 50-51?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”