Лудогорец - Партизан - 0:0 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- D.Georgiev
- Контакти:
Re: Лудогорец - Партизан
Мантула и Александров ми звучи като абсурдна двойка в центъра на терена. Та те нямат и един мач заедно. Надявам се да вдигнат поне Моци за този мач. В ляво се надявам да картотекират Витиня, ако играем с Шоко в този мач ще бъда притеснен. Може ли всяка година да оставаме без централни защитници точно преди тези мачове?

iliyan написа:dickinson написа:matrix написа:Дано шопските фенчета са доволни. Лудогорец остана почти без защитници. То това е типично шопска черта, ние сме зле ама и другите да са зле. Господа жалки сини и червени, Лудогорец пак ще продължи по простата причита, че отбора по цял мач играе атакуващо и мисля че липсата на здрави защитници няма толкова да се отрази. То това не е Левски, че като вкарат един гол и да застанат пред вратата си всички.
Спокойно, ще играят, ще успеят да ги вдигнат за най-важния мач.
Няма нормален българин да подкрепя сърби срещу българи и сигурно 99% подкрепят България, за другите не ми се говори, да се живеят със злобата си.
За едно не си прав - Лудогорец са всичко друго ,но не и БГ отбор.Когато станат БГ отбор тогава ще го подкрепяме![]()
Jacko ти кога си ходил последно на мач а ?! На истински стадион , а не на тренировъчно игрище !
ЦСКА вчера започнаха срещу Левски с 8 чужденци. Затова какво ще кажеш.
За стадиона не ми се спори с теб...безсмислено е.
Жалко! Надявам се всики играчи на Лудогорец да са линия, за да може да се вдигне коефициентът за Партизан 

Мога да кажа , че дори не се опитах да ги гледам ! Това не е моят ЦСКА !
А това ли вашият Лудогорец който е пълен с чужденци и няма нито един играч от школата ви а ?!
А това ли вашият Лудогорец който е пълен с чужденци и няма нито един играч от школата ви а ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
iliyan написа:Мога да кажа , че дори не се опитах да ги гледам ! Това не е моят ЦСКА !
Да бе ,и аз това се питах Лудогорци.Къде са ви юношите от школата след като като вече сте от 70 години в А група като ЦСКА ?
Val3ncia написа:iliyan написа:Мога да кажа , че дори не се опитах да ги гледам ! Това не е моят ЦСКА !
Да бе ,и аз това се питах Лудогорци.Къде са ви юношите от школата след като като вече сте от 70 години в А група като ЦСКА ?
И тях ще ги видите, съвсем скоро. Тази година видяхте 17 годишните, скоро ще започнете да бълнувате в сънищата си и другите.

Скоро... изчакайте до края на годината или още една и две. Ще ви замръзне усмивката.

Внимавай с правописа, ако си българин, иначе ще премълча.
След Лудогорци завършва изречението, какво следва?

Мисля ,че сарказма ми остана неразбран ..
Прогнозирам резултат 1:2!До колкото чух,домакините имат много проблеми с контузени.Миналата година домакинския мач беше равностоен и една грешка на защитник подари второто попадение.Очаквам сега да стане обратната
!

- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Ако Лудогорец рязко не промени начина си на игра ще им бъде нужно чудо.
Партизан може да не са някаква сила, но разградчани са просто безобразни. И визирам не само резултатите през този сезон, аз не съм видял един изигран както трябва от А до Я мач от тях до момента.
Партизан може да не са някаква сила, но разградчани са просто безобразни. И визирам не само резултатите през този сезон, аз не съм видял един изигран както трябва от А до Я мач от тях до момента.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]