Вандалските прояви на фенове на Ботев на ст.Лазур, АНКЕТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Анкета - фейс контрол
С маските, пияните, с неадкватно поведение и подобни няма да не бъдат допускани на стадионите.
Анкета до тук показва, че само 1 т.е. 4 % са лумпените 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
stefani написа:Анкета до тук показва, че само 1 т.е. 4 % са лумпените
И кво, реши да се похвалиш ли

Re: Най-после - съд за всеки палил, хвърлял и чупел в Бургас
Вчера гледах АРСЕНАЛ - Хъл Сити финал за FA.Гледайки 25 хиляди фенове на Хъл дошли на Уембли се сетих за феновете на Ботев .За подкрепата им към Ботев до момента на пиротехниката шапка им свалям.50 ли са лумпените или 5 до живот да не се мяркат на 200 метра от стадион!
Светът е оцелял, защото се е смял-просто не е гледал БГ футбол!
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
mgj8 написа:Вчера гледах АРСЕНАЛ - Хъл Сити финал за FA.Гледайки 25 хиляди фенове на Хъл дошли на Уембли се сетих за феновете на Ботев .За подкрепата им към Ботев до момента на пиротехниката шапка им свалям.50 ли са лумпените или 5 до живот да не се мяркат на 200 метра от стадион!
Въпросът е, че трябва да се намери работещ начин тези хора да не попадат на стадиона. Иначе трябва ние да ходим на мач с белезници, палки и щитове и сами .да раздаваме правосъдие. Което не ни е работа. Не за това ходим на стадиона. Стройна система от стюарди с радио-връзка, десетки, че и стотици камери, и бърза намеса при напрежение. Ние можем да помагаме за поддържането на реда, но не и да го налагаме сами.

- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Re: Наказват Ботев с лишаване от домакинство
Цветан Василев добре знае, че публиката е най-голямата сила на "Ботев", но също така е достатъчно добър бизнесмен, за да вземе мерки да не губи повече заради нея, отколкото печели. Ние можем да помагаме за поддържането на реда, но не можем да го осигуряваме. Стюарди с радио, камери, а преди това пропускателен режим и фейс-контол. Ако трябва и дрегер да сложат на входа. На мен не ми трябва да съм на 5 бири, за да съм в настроение за мач на любимия отбор

Няма ли да престанете да говорите и да пишете глупости.Радио връзки,глупости,уоки-токи и други подобни.
ivan56 написа:izgrevist написа:Прекалено много глупости написахте.Всички тук все едно сте данъкоплатци за пример,граждани с будно самосъзнание и хора за пример.По някаква случайност стана запалване на някакви си табла втора употреба и вече голям проблем.Ако от организаторите си бяха платили за определена бройка стюарди,лентите щяха да бъдат изнесени .И щяхме да имаме само димна завеса през второто полувреме.Голяма работа станало.
Ако на новия ви стадион се случи същото,дали така ще пееш папагалче![]()
Аман от идиоти
Скъпи палячо,не е уместно да ми пишеш такива неща.Идиот или папагал може да наричаш някой от твоята семка.Не е редно да правиш заключения от рамките на заключеният ти кръгозор.
El Commandante написа:баничката написа:Aз ако съм на мястото на Митко Събев ще ви отрежа да не играете ЛЕ в Бургас- ходете в Истамбул.
На Митко Събев му се плаща за удоволствието да гледа БОТЕВ на стадиона си, като прибавим факта че от новия сезон Черноморец ще стане сателит на БОТЕВ, мисля че можеш да ходиш да се гръмнеш...
Пише се ИстаНбул

Леевски, оле

-
boabbb написа:El Commandante написа:баничката написа:Aз ако съм на мястото на Митко Събев ще ви отрежа да не играете ЛЕ в Бургас- ходете в Истамбул.
На Митко Събев му се плаща за удоволствието да гледа БОТЕВ на стадиона си, като прибавим факта че от новия сезон Черноморец ще стане сателит на БОТЕВ, мисля че можеш да ходиш да се гръмнеш...
Пише се ИстаНбулИ наистина - тия сега ще ви пуснат за ЛЕ пак на тоя стадион
Да го доизгорите ли
Митко Събев ... Черноморец - тоя стадион да не е на "Петрол" , бе
Айде, движи към "Шукрю Сарачоглу" или "Инюню"
Боянчо, отивай за акциЙ, че няма време