fcb_bg написа:Andrew Eldritch написа:Ама то не си е тръгвало едното време от матушката ви Россия. Хващайте пътя нататък щом Ви мъчи такава носталгия.
Аз лично предпочитам да не ходя в държава където путя е "демократично" избран президент, а "Средняя зарплата" не може да покрие "Средняя цена аренды двухкомнатной квартиры** руб. в месяц"
То на запад щото е много хубаво да отидеш да си изтривалка за някой, който те няма за човек. Сестрата на жена ми живее в Германия, мъжът й взема добри пари и е немец, а не могат да вържат 2та края като им се роди син сега. Оп,заем, айде живей. Иди на Запад и си оправи живота. То ебати живота, като знам какво ми разправят аверите.
Ами отиват и се оправят бе, няма да идат в Колхоза я

Те самите руснаци бягат на Запад бе, мойто момче, извади си елементарна статистика колко руснаци емигрират всяка година към Великобритания, Германия, Франция и Америка и колко американци, немци и англичани отиват да живеят в Русия и спри да плещиш глупости

Не можахте да разберете руските ушанки, че можете да давате акъл тогава, когато към Русия почнат да се стичат хора от цял свят, които искат да работят, учат и живеят там. Докато се възхищавате на такива като Путин, Русия ще си е една Нигерия със сняг и атомни бомби и нищо повече

Като е толкова лошо на сестрата на жена ти, да каже на немеца да ходят в Русия, а

Ама що ли си мисля, че няма такъв вариант.