XXII кръг: Литекс - ЦСКА /сряда 16:30 ч./
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: XXII кръг: Литекс - ЦСКА /сряда 16:30 ч./
Водещият говори за болка при късане на ахилес...много неподготвени момчета. Честито на Морето и Левски, вече и те са в борбата за бронза, а ние за оставане в горната седморка 

Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
donDiego написа:Водещият говори за болка при късане на ахилес...много неподготвени момчета. Честито на Морето и Левски, вече и те са в борбата за бронза, а ние за оставане в горната седморка
Те не знаят кой колко точки има,ти очакваш за такива работи да са подготвени!Много са зле!
Бях убеден, че тоя мач ще е едно грозно, мъчно и скучно 0-0, но някак си се надявах да не съм прав....уви...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Еми,Литекс е първия отбор от първата седмица от който не загубихме и в двата мача!Това е положителното!
За кво дори пусна Косоко при свършен мач? Ебаси ненавременните смени 

- shotgun blues
- Контакти:
Трагикомичен фуДбол
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Аз незнам кво да мисля след този резултат. Отново не бяхме надиграни в ключов мач, ама отново и не спечелихме. Наистина незнам.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Аз незнам кво да мисля след този резултат. Отново не бяхме надиграни в ключов мач, ама отново и не спечелихме. Наистина незнам.
Мисли си ,че не загубихме

- Logical person
- Контакти:
BRF написа:Еми,Литекс е първия отбор от първата седмица от който не загубихме и в двата мача!Това е положителното!
Глупости !! Само Лудогорец ни би и двата мача.
Не спечелихме, заради факта, че нямаме голмайстор.
Кировски раздвижи, но за малко време на терена, същото стори и Мартин Петров. Можем само да гадаем дали тези двамата щяха да се справят по-добре, ако бяха започнали титуляри.
Равния не ни устройва, но това е положението. Важното е, че и не загубихме.
Плейофа ще е голяма касапница.
Кировски раздвижи, но за малко време на терена, същото стори и Мартин Петров. Можем само да гадаем дали тези двамата щяха да се справят по-добре, ако бяха започнали титуляри.
Равния не ни устройва, но това е положението. Важното е, че и не загубихме.

Плейофа ще е голяма касапница.