Фен клуб на „Лудогорец” във Варна

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Re: Фен клуб на „Лудогорец” във Варна

Мнениеот snakebite » 15 окт 2013 13:29

Сегааа..
За Илиян е ясно, той живее в паралелен свят според който Лудогорец не е играл с Евертън и никога не и имал младежки(или юношески национал).....

Обаче Субзеро, очевидно не е простак , но ме учудва неговия мазохизъм. Моцарт правилно му го каза....направо ме изумява как е готов на бялото черно да каже :?

Аз съм с отбора от 6-7 годишен, вероятно и съдията съм причислявал към някой отбор, изгледал съм много десетки мачове на Лудогорец, така че някой да ми заявява какви сме и що сме и да ми дава наклони и квалификации....да си гледа работата...

Поздравления за Стан11, евала за това което прави.
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 17 окт 2013 12:55

Добра инициатива,ако целта е да се организират разградчани във Варна!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 19 окт 2013 23:26

snakebite написа:Сегааа..
За Илиян е ясно, той живее в паралелен свят според който Лудогорец не е играл с Евертън и никога не и имал младежки(или юношески национал).....

Обаче Субзеро, очевидно не е простак , но ме учудва неговия мазохизъм. Моцарт правилно му го каза....направо ме изумява как е готов на бялото черно да каже :?

Аз съм с отбора от 6-7 годишен, вероятно и съдията съм причислявал към някой отбор, изгледал съм много десетки мачове на Лудогорец, така че някой да ми заявява какви сме и що сме и да ми дава наклони и квалификации....да си гледа работата...

Аз не разбирам единствено,какъв е проблема. От всичко написано в тая тема,аз твърдя единствено,че ЗА МЕН не е нормално да си от Варна(Добрич,Шумен,Омуртаг,Каспичан,Ловеч,Плевен,Несебър,Бургас и който и да е град) и да си фен на Лудогорец. Ако си от Разград-ОК. Дори е похвално. ;) Ама тия пичове да твърдят,че са варненци......Сори !!
Дет се вика-Support your local team !!! ;)
П.П. Вероятно има хора,които са с отбора от години. Респект за тях. Има ги навсякъде,дори при нас. ;) Обаче,когато вече не сте фактор,пак ще сте си 20 човека и фен клуба във Варна няма да го има.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

iliyan

Мнениеот iliyan » 20 окт 2013 00:26

subzero написа:
snakebite написа:Сегааа..

Аз не разбирам единствено,какъв е проблема. От всичко написано в тая тема,аз твърдя единствено,че ЗА МЕН не е нормално да си от Варна(Добрич,Шумен,Омуртаг,Каспичан,Ловеч,Плевен,Несебър,Бургас и който и да е град) и да си фен на Лудогорец. Ако си от Разград-ОК. Дори е похвално. ;) Ама тия пичове да твърдят,че са варненци......Сори !!
Дет се вика-Support your local team !!! ;)
П.П. Вероятно има хора,които са с отбора от години. Респект за тях. Има ги навсякъде,дори при нас. ;) Обаче,когато вече не сте фактор,пак ще сте си 20 човека и фен клуба във Варна няма да го има.

И аз това твърдя , но виждаш ли и тези като Ралка Левскарката ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 20 окт 2013 00:56

И това го казва Видински ЦСКАр. Интересно... :lol:

iliyan

Мнениеот iliyan » 20 окт 2013 01:41

1Neutralen написа:И това го казва Видински ЦСКАр. Интересно... :lol:

Ако беше чел внимателно нямаше да се изказваш неподготвен отново ! Няма значение с кой играе Бдин - аз съм с феновете на Бдин и дори това да е ЦСКА ;)
Това е разликата между мен и онзи ревлива кифла !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Върни се в “Лудогорец”