Спортният директор на Левски Наско Сираков вече е намерил треньор, който да смени Николай Митов. За целта обаче трябва да получи и одобрението на собственика на тима Тодор Батков. Според Сираков Левски ще има официално нов треньор в понеделник или най-късно вторник, но към този момент отказва да назове неговото име. Още утре пък спортният директор на сините може да обяви част от имената на футболистите, които ще бъдат освободени. Сираков вече заяви, че има такива, които вече са доказали, че не стават за Левски.
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=437 ... =6&champ=1
В очакване на новият треньор! Кой ли ще е?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: Анкета: Вашите варианти за треньор на Левски
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Хайде стига експерименти вече. Хубчев? Това,че постига успехи в Берое не значи,че и тук ще ги има. Философията му е различна. Гочето и Люпко не . Уважения и към двамата - ще стабилизират отбора,но трябва да мислим в перспектива. Аз лично намирам Мариян и Топчо за далеч по-добър вариант от Хубчев,Сухия и т.н. Връщане на Бардон под някаква форма + Топчо и Мариан в комплект. Трябва ни модерно мислене и интелигентен подход. Кой по-добре познава ситуацията и тежестта на това да си лидер от Топчо и Бардон?
110 години любов!
ralka_levskarka написа:Спортният директор на Левски Наско Сираков вече е намерил треньор, който да смени Николай Митов. За целта обаче трябва да получи и одобрението на собственика на тима Тодор Батков. Според Сираков Левски ще има официално нов треньор в понеделник или най-късно вторник, но към този момент отказва да назове неговото име. Още утре пък спортният директор на сините може да обяви част от имената на футболистите, които ще бъдат освободени. Сираков вече заяви, че има такива, които вече са доказали, че не стават за Левски.
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=437 ... =6&champ=1
"igrali smo dobro..."

от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."
zlatan написа:дадох гласа си за Сале Янкович.Стига вече с Българи,време е за чужденец.Много се чудих на него ли да заложа или на Вячеслав,но се спрях на Янкович.
Наясно съм че не е постигнал много във футбола,но пък помня престоя му в Левски с Муслин.
Мисля си че има какво да даде на Левски.
Викаш българи вече тренираха достатъчно на гърба на Левски дай сега и некой анонимен сърбин да потренира. Ратко Достанич номер 2 е тоя анонимник.
говеда, имате общо-взето затворени с капаци очи...
ясни са някои неща
1. откакто е в левски, Сирака си прави тотален пас. Ходи на подготовка, нито един играч не разкара, одобри идването на Бру, който е ис трансферна сума, и с голяма заплата, и с комисионна за двама мениджъри. т.е или и той е взел някой лев, или му е през kura, или има по-силен натиск от някой други хора, за да си трае
2. остави Джуджето треньор при видната му бездарност от космоса даже. Пак е по някоя от предишните причини. Сираков ако не друго, поне разбира играта...а тука е пас с Джуджан
3. Иво Тонев си е с отбора, ходи на лагера, среща се с някои играчи, за какво има да си говорят, не е ясно. Нали се оттегляше? какво прави още? явно или си прави каквото си иска и Сарака не може да го разкара, или пък му е заповядано да следи дали Сарака няма да краде той от трансфери...
4. бай Ганя няма никаква дума, вероятно дава и малко пари, но още има власт - т.е втори властови център
5. едни и същи играчи играят, каквото и да става...тука чета някой иска да се гони Пламен димов...колко мача му се даде шанс? едно второ полувреме? и тва е...ами аз си спомням дебюта на Иниеста в барса - и той влезе едно второ полувреме....
Данеил Димов и Везалов с какво са по-добри??? ...че играят..???
за треньор - хубчев, гочето и ясен - за да ви се смея (не съм чорбар)
ясни са някои неща
1. откакто е в левски, Сирака си прави тотален пас. Ходи на подготовка, нито един играч не разкара, одобри идването на Бру, който е ис трансферна сума, и с голяма заплата, и с комисионна за двама мениджъри. т.е или и той е взел някой лев, или му е през kura, или има по-силен натиск от някой други хора, за да си трае
2. остави Джуджето треньор при видната му бездарност от космоса даже. Пак е по някоя от предишните причини. Сираков ако не друго, поне разбира играта...а тука е пас с Джуджан
3. Иво Тонев си е с отбора, ходи на лагера, среща се с някои играчи, за какво има да си говорят, не е ясно. Нали се оттегляше? какво прави още? явно или си прави каквото си иска и Сарака не може да го разкара, или пък му е заповядано да следи дали Сарака няма да краде той от трансфери...
4. бай Ганя няма никаква дума, вероятно дава и малко пари, но още има власт - т.е втори властови център
5. едни и същи играчи играят, каквото и да става...тука чета някой иска да се гони Пламен димов...колко мача му се даде шанс? едно второ полувреме? и тва е...ами аз си спомням дебюта на Иниеста в барса - и той влезе едно второ полувреме....
Данеил Димов и Везалов с какво са по-добри??? ...че играят..???
за треньор - хубчев, гочето и ясен - за да ви се смея (не съм чорбар)
-
- Контакти:
ami to hristo stoichkov e svoboden v momenta mogete da vzemete nego
Никой не ми харесва от посочените. С много уговорки гласувах за Люпко. Според мен трябва да се вземе някаква негова по-млада версия.
Според мен най-добрия вариант за треньор на Левски е треньорът на Иртиш! Щом с тези смешници взе 4 точки и без ответен гол от вицешампиона на България, бая кадърен специалист ще да е ! Сериозно!
terata написа:zlatan написа:дадох гласа си за Сале Янкович.Стига вече с Българи,време е за чужденец.Много се чудих на него ли да заложа или на Вячеслав,но се спрях на Янкович.
Наясно съм че не е постигнал много във футбола,но пък помня престоя му в Левски с Муслин.
Мисля си че има какво да даде на Левски.
Викаш българи вече тренираха достатъчно на гърба на Левски дай сега и некой анонимен сърбин да потренира. Ратко Достанич номер 2 е тоя анонимник.
тера,не знам дали е Ратко номер 2 само знам че при Муслин той подготвяше отбора а Мслин само ги водеше.
Знам това щото по-това време бях в София и бях на стадиона много често
LEVSKI_FOREVER
-
- Контакти:
vankata462 написа:ami to hristo stoichkov e svoboden v momenta mogete da vzemete nego
Честно да ти кажа, съгласен съм... То кви ли не неща се случиха в последно време, няма да се учудя ако тва стане :D