Феновете на ЦСКА писаха до президента и премиера

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Re: Феновете на ЦСКА писаха до президента и премиера

Мнениеот Син до гроб_ » 14 юли 2013 22:37

vaskonti написа:
deepblue написа:
peliforewer написа:В момента неуважавания от мен говорител на БФС Павел Колев говори по Канал3,няма да коментирам защо той се явява по медиите след като от ВКС бе обявено че БФС е нелигитимен от 2009г.,а не излезнат президента,юристи и да обясняват какво се случва.Но между плюнките за ЦСКА,Колев призна че Гонзо е бил неправномерно картотекиран от БФС в годината когато Левски стана шампион и че не е било нормално ЦСКА да плаща такъв сериозен наем за да си ползва базите.Поздрави на Кашчей който иска да види квитанциите от наема,да се обърне към НАП от там ще му дадат данни.

25 000 мислиш ли че са сериозни за клуб като цска и за ползването на такива бази? Сериозни стават сумите когато не ги плащаш с години. И ти да не си плащаш водата няколко години, и на теб ще ти дойде ужасяваща сметка.
А лъжеца каза че държавата взимала наем. Нали имате концесия. Това са стари сметки, при подписани договори и трябва да се платят.
Едни са плащали ремонти, други наеми , сега би трябвало да сме равни. За какво е тоя рев. Единствено за да убеждавате себе си в геноциди, директиви и подобни простотии.

Левски кога започна с първите ремонти?

В зората на демокрацията, ето тогава! И в стадион "Георги Аспарухов" са вложени толкова пари, че има да плащате наем още 200 години за да изравните похарченото по него! На вашето стадионче мине не мине и сложите по 500-1000 седалки за цвят.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 юли 2013 22:43

Син до гроб_ написа:
vaskonti написа:
deepblue написа:
peliforewer написа:В момента неуважавания от мен говорител на БФС Павел Колев говори по Канал3,няма да коментирам защо той се явява по медиите след като от ВКС бе обявено че БФС е нелигитимен от 2009г.,а не излезнат президента,юристи и да обясняват какво се случва.Но между плюнките за ЦСКА,Колев призна че Гонзо е бил неправномерно картотекиран от БФС в годината когато Левски стана шампион и че не е било нормално ЦСКА да плаща такъв сериозен наем за да си ползва базите.Поздрави на Кашчей който иска да види квитанциите от наема,да се обърне към НАП от там ще му дадат данни.

25 000 мислиш ли че са сериозни за клуб като цска и за ползването на такива бази? Сериозни стават сумите когато не ги плащаш с години. И ти да не си плащаш водата няколко години, и на теб ще ти дойде ужасяваща сметка.
А лъжеца каза че държавата взимала наем. Нали имате концесия. Това са стари сметки, при подписани договори и трябва да се платят.
Едни са плащали ремонти, други наеми , сега би трябвало да сме равни. За какво е тоя рев. Единствено за да убеждавате себе си в геноциди, директиви и подобни простотии.

Левски кога започна с първите ремонти?

В зората на демокрацията, ето тогава! И в стадион "Георги Аспарухов" са вложени толкова пари, че има да плащате наем още 200 години за да изравните похарченото по него! На вашето стадионче мине не мине и сложите по 500-1000 седалки за цвят.

А докато правихте този ремонт плащахте ли наем за Герена? И как така сте правили ремонт от "зората на демокрацията", след като стадиона ви беше подарен чак през 1997г.? На база на какво сте инвестирали в чужда собственост до този момент? Щом не е наем, тогава какво? Концесия? Очевидно не...Тогава?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 14 юли 2013 23:08

Подкрепям феновете на ЦСКА и считам искането им за справедливо, но къде спаха досега през всичките години на прехода.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 14 юли 2013 23:21

T&T написа:Подкрепям феновете на ЦСКА и считам искането им за справедливо, но къде спаха досега през всичките години на прехода.

Добър въпрос, вероятно защото досега не сме имали толкова зор с дългове, получаване на лиценз и каша в отбора като цяло.

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Re: Феновете на ЦСКА писаха

Мнениеот ***cska*** » 14 юли 2013 23:23

аби написа:Да направят така, че и аз да не плащам парно,студена и топла вода, наем, данъци, за градски и извънградски транспорт, телефон и 3 броя мобилни,ток за битови нужди и промишлен такъв, осигуровки и поне две двуседмични почивки годишно/ за предпочитане в чужбина/ !!! ;)

Като Евро-Азиатския идиот ли? :lol:
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 14 юли 2013 23:25

Оказа се, че ЦСКА дължи 4 милиона лева наеми за базите. От къде дойдоха тези пари, след като бяхте изчистили всичко?
- Платихме дължимите пари за наеми на министерството на спорта, преди да подпишем концесията. Ставаше въпрос за 2,6 милиона лева. Сега изникнаха едни 4,8 милиона лева, които са дължими на военното министерство отпреди много години. Не им прави чест на подобни ведомства. Това си е държавен рекет. В същото време унищожиха нашия комплекс "Червено знаме", за да построят "Армеец арена". Имаше устно обещание да ни направят две игрища, но нищо не стана. Не е коректно от страна на другите президенти да говорят така за нас, защото ние сме единственият клуб, който плаща наем на държавата.
ЦСКА ще плаща по 35 хил. лева наем за "Българска армия" и базата в Панчарево

Препоръчване (0)

От Божидар Къртунов Всички статии на автора
Последна промяна в 14:29 на 31 авг 2010, 2316
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 15 юли 2013 01:54

zevzeka написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Стига сте хапали за другите аванти, които са получавали (ЦСКА-то). Дразнещо е, че много от тях отричат, но с "Ама преди"... нема да стигнем далече.
Всъщност ако наистина чорбалетата са единствените, които плащат за бази и т.н. къде е проблема в писмото им?
И аз съм ЗА еднакви правила, критерии и условия за всички. Ако Левски не плаща наем или е символичен, що да не и за ЦСКА? Малко обективност...

Честно казано според мен базите трябва да са държавни (за да не ги гепи някой "футболен бос" да прави магазини там), но държавата да ги дава на отборите при еднакви условия и те да поемат задължения да поддържат бази, стадион и т.н. и да ги модернизират поне малко. Един вид инвестиция в поддръжка вместо наем.

Ами всъщност точно "чорбалетата" май единствени си плащат наем!Вк кенефски-никога!Но те и никога не са били галеници на властта!
И докато другите са плащали данъци и осигуровки върху РЕАЛНИТЕ заплати,то от гейарена са декларирали някакви,по-малки даже от пенсиите у нас!
Това дали не е данъчно престъпление???!!!!!И не трябва ли бай ганьо да е в затвора???!!!???!
Но нееееееееее!Това е обора на нар..опссссс,властта!Дето твърди,че никога не го е побутвала,посритвала и направо ръгала властта!
Колко сте жалки,долни,безсрамни,нагли и.......

Tи си жалкия. Ако ми беше осмислил мнението щеше да видиш, че не намирам нищо нередно в това и ЦСКА да иска да плаща символичен наем или нещо такова. Абе да е на равни условия с Левски пред държавта. Ама видя думата "чорбалета" и спря да четеш, нали хаха Реши че 100% останалото са плювни по ЦСКА. Простено да ти е...

А за Ганя не ми говори. Вкарай го ти в затвора, ама сложи до него и "спасителя" Лупи. Аз ще им ходя на свиждане а теб ще те черпя ако тия 2мата отидат там.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 юли 2013 06:52

Благодаря за поздравите.БФС не е нелегитимен, ама това ви е мноооого трудно да го осъзнаете.И за последно:за какви огромни суми говори Колев, като платен наем?Даде ли някакви числа, даде ли срокът, за който се изисква тази сума?Дори и Гонзо е бил правомерно картотекиран, но е играл неправомерно в Левски, но и това ти е трудно да го разбереш, защото не правиш разликата.А дали Колев призна как неправомерно и под масата бе картотекиран Платини, или за него всичко е чисто и измито?
На мен квитанции не ми трябват, а и нямат работа в НАП тези квитанции, но е дразнещо това постоянно повтаряне, че само вие плащате нещо.Като не ви отърва да плащате, махате се от този скъп стадион и от Панчарево и отивате в Красна поляна, или си купувате терен и си строите стадион.
И наистина за край да те питам дали си задаваш въпроса как ви бе отдадена на концесия базата, след като сте дължали такива суми за нея? Очевидно не си го задаваш, което не ти пречи да повтаряш и ти, като папагал, всичко прочетено.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 юли 2013 08:30

Кашчей написа:

Благодаря за поздравите.БФС не е нелегитимен, ама това ви е мноооого трудно да го осъзнаете.И за последно:за какви огромни суми говори Колев, като платен наем?Даде ли някакви числа, даде ли срокът, за който се изисква тази сума?Дори и Гонзо е бил правомерно картотекиран, но е играл неправомерно в Левски, но и това ти е трудно да го разбереш, защото не правиш разликата.А дали Колев призна как неправомерно и под масата бе картотекиран Платини, или за него всичко е чисто и измито?
На мен квитанции не ми трябват, а и нямат работа в НАП тези квитанции, но е дразнещо това постоянно повтаряне, че само вие плащате нещо.Като не ви отърва да плащате, махате се от този скъп стадион и от Панчарево и отивате в Красна поляна, или си купувате терен и си строите стадион.
И наистина за край да те питам дали си задаваш въпроса как ви бе отдадена на концесия базата, след като сте дължали такива суми за нея? Очевидно не си го задаваш, което не ти пречи да повтаряш и ти, като папагал, всичко прочетено.

БФС е легитимен, но Изпълкома не е. А това е все едно царството да е легитимно, но царя и везира да не са. Разликата е огромна, нали? Ти не ни ли обясняваше преди време, че подобно дело изобщо не само че няма, ами нямало как да има защото било държавна намеса? Смееше се на Градев когато говореше по въпроса, а какво се оказа?

Не знам дали е дразнещо повтарянето, че само ЦСКА плаща наем, но не е ли по-дразнещ факта, че това е точно така? Защо ЦСКА трябва да си купи парцел и да си построи стадион - кой друг клуб в България е направил така, та и ЦСКА да го направи?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Мнениеот deepblue » 15 юли 2013 08:58

vaskonti написа:
Не знам дали е дразнещо повтарянето, че само ЦСКА плаща наем, но не е ли по-дразнещ факта, че това е точно така? Защо ЦСКА трябва да си купи парцел и да си построи стадион - кой друг клуб в България е направил така, та и ЦСКА да го направи?

Защото такава е договорката между МО и собствениците, които бяха най-богатите хора в България. Получавате перфектен стадион + още 2 апетитни бази и плащате наем в размер на една футболна заплата. И държавата тук няма нищо общо!!!

Върни се в “ЦСКА”