Ботев Пловдив - Левски София - 2:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Ботев Пловдив - Левски София 21.07., 18:00

Мнениеот ralka_levskarka » 14 юли 2013 18:35

angelco77 написа:
ralka_levskarka написа:Мога да напиша някакъв си резултат в полза на Левски, за да не бъда напсувана и обиждана, но ще поема риска да напиша това, което мисля.
С оглед играта и на двата отбора последните мачове 3:0, а дано не позная.

Защо да не можеш да напишеш някакъв резултат.И какво ще стане като си написала 3:0.Миналия сезон си подкрепяше отбора,а сега се плашиш да не те обиждат и псуват.Айде горе главата ;) ,загуби винаги ще има.

Аз отбора и сега ще си го подкрепям, никога няма да се откажа от него. Просто винаги пиша това, което мисля. Като мисля, че ще бием си пиша резултат в наша полза. Не се плаша - просто знам, че ще ме изкарат едва ли не, че мразя Левски, а то не е така.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 14 юли 2013 18:36

Левски ще победи в този мач с 0-2 !!!
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 14 юли 2013 18:41

ralka_levskarka написа:
angelco77 написа:
ralka_levskarka написа:Мога да напиша някакъв си резултат в полза на Левски, за да не бъда напсувана и обиждана, но ще поема риска да напиша това, което мисля.
С оглед играта и на двата отбора последните мачове 3:0, а дано не позная.

Защо да не можеш да напишеш някакъв резултат.И какво ще стане като си написала 3:0.Миналия сезон си подкрепяше отбора,а сега се плашиш да не те обиждат и псуват.Айде горе главата ;) ,загуби винаги ще има.

Аз отбора и сега ще си го подкрепям, никога няма да се откажа от него. Просто винаги пиша това, което мисля. Като мисля, че ще бием си пиша резултат в наша полза. Не се плаша - просто знам, че ще ме изкарат едва ли не, че мразя Левски, а то не е така.

Точно ти да мразиш Левски,няма как да стане ;) .Пък какво мислят другите,въобще да не ти пука.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
downlow

Мнениеот downlow » 14 юли 2013 18:45

0:0 или 0:1

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 14 юли 2013 18:49

ralka_levskarka написа:Реванша дори не успях да го гледам ;) Пък за титлата върви говори с Везалов, 4- ма левскари ще са около теб, ама ти автогол ще си вкараш. Забавен. Ако си мислиш, че не искам Левски да бие, лъжеш се, надявам се даже, както повечето мислим, че гостите от София ще загубят, всъщност да победят ;)

Спокойно де. Знам, че искаш ЛЕВСКИ да бие. Всички го искаме. Просто взе да става малко банално с тези "усещания". Или пък някой като познае даден резултат и започне да се прави на голямата работа. Като си толкова голям, отиваш, слагаш 20 лева на мача и после си прибираш някой лев. Толкова.
Изображение

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 14 юли 2013 19:05

angelco77 написа:
Без име написа:
angelco77 написа:Не е лошо сините господа малко да вземат да се позасрамят само от факта че отбора им е пълна трагедия.Както винаги високомерни,със самочувствие.
4:1 за Ботев и поредна декларация.

Ние сме Левски София и е нормално да имаме самочувствие. Не сме Металик, не сме провинциално отборче, разчитащо на благодетеля си, не сме заченати от комунизма! Ние сме Левски.

Ти прочете ли какво написах.ОТБОРА ВИ е пълна трагедия.Срещу Иртиш трибуните имаха самочувствие,не футболистите.
Какво като сте Левски София,Ботев трябва да се стреснат ли.От феноменалния футбол,който играете ли.

Прочетох. Жълтите, гледам, че не са стреснати, но да видим, дали ще бъде така и в събота вечерта. Знаем, че ни мразят повече и от Локо Пловдив, и ще се опитат да достигнат нивото от последните ни мачове на миналия сезон. Ние ще сме там и ще подкрепяме докрай, пък ако даде Господ победа за Левски, ще бъде още по-хубаво. Само да не тръгнат отново да крадат знамена, щото после ще им сте стъжни живота.
Между другото, използвай въпросителен знак, когато искаш да попиташ нещо. ;)
[center]1914[/center]

Nestor Mahno
Контакти:

Мнениеот Nestor Mahno » 14 юли 2013 19:12

Братя и ти сестро Левскари,

Да плюем на крайния резултат ,какъвто ще да е ,а да отидем и да дадем мощен отпор на канарите по трибуните(с песни и пушилки,без батали),ние сме Левски София и да го докажем! ;)
Левски 1914,West Ham United

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 14 юли 2013 20:00

Ботев биха едни казахстанци и се взеха много на сериозно. Чакайте малко, не избързвате ли? Още сте само втора година в А група, а вече шампиони ще ставате. Ботев е истински отбор, не като Литекс и Лудогорец и няма нужда от изхвърляния. Пък и феновете пълнеха стадиона и във В група, едва ли ще станат повече при една съмнителна титла. Иначе има всички предпоставки да биете Левски, защото в момента отборите са на различни полюси.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 14 юли 2013 20:02

Levski4Ever написа:
ralka_levskarka написа:Реванша дори не успях да го гледам ;) Пък за титлата върви говори с Везалов, 4- ма левскари ще са около теб, ама ти автогол ще си вкараш. Забавен. Ако си мислиш, че не искам Левски да бие, лъжеш се, надявам се даже, както повечето мислим, че гостите от София ще загубят, всъщност да победят ;)

Спокойно де. Знам, че искаш ЛЕВСКИ да бие. Всички го искаме. Просто взе да става малко банално с тези "усещания". Или пък някой като познае даден резултат и започне да се прави на голямата работа. Като си толкова голям, отиваш, слагаш 20 лева на мача и после си прибираш някой лев. Толкова.

[offtopic]Е аз никога не тръгвам да се правя на някаква, ако позная резултата : ) Просто сезонът, който мина имах лоши усещания за Сараево за втория мач, които се потвърдиха. След това за Х- са с Локото и познах, че ще загубим с 1:0 от ЦСКА, дори бях накарала приятелят ми да заложи, знам, че е тъпо така, но никой не вярваше :) . Имах добро предчувствие преди Лудогорец, но като дойде Славия и пред касите стомаха вече ми се свиваше и умът ми казваше друго, а то определено не беше, че ще спечелим. В главата ми се въртеше 1:1, но не исках да се оказва реалност, е оказа се, поплаках си, минало и толкова ;) Онея на терена не ги еве.[/offtopic]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 14 юли 2013 20:51

сега не качат ли ни на резултат, друг път едва ли ще имат тази възможност...Колкото и да не ми е приятно да го кажа, но този мач е от 3 гола нагоре за канарчетата...5 дни преди мача ние нямаме нито треньор, нито читав играч... 4:0 или 5:1 за Ботев. Такива са реалностите за съжаление...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Върни се в “Архив”