Сираков: Вариант номер 1 за Левски е Стоилов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

За и против привличането на Стоилов

За
64
35%
Против
117
65%

Общо гласове: 181

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Сираков: Вариант номер 1 за Левски е Стоилов

Мнениеот TodorT » 13 юли 2013 15:22

Ще ми се Мъри да се върне, но се съмнявам.... едва ли Ботев ще го пуснат, а и не съм сигурен, че той ще зареже работата си в Пловдив! Все пак се надявам да се върне на Герена ! :|

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 13 юли 2013 15:25

Блутуг написа:ААААААААААААААААААААА! Тия дето го искаха По-сераков , е го на!Цял целеничък."Страхотен" , както винаги! Естествено , че Стоилов у е първи вариант .Той му е и единствен...Това е ход -застраховка за бъдещ провал.Естествено и очаквано е Стоилов да не се върне.Аз съм против връщането му. Сега ще бъде назначен Александър Янкович и ако нещата не се получат , тогава ще се припомни , че първия и правилния варианте бил Мъри и защото това не е станало - не са се получили и добрите резултати.Това е и добър момент за нови трасфери сега , защото отбора ИМА НУЖДА ОТ НОВИ! А това в тази криза си е добре дошло - още няколко хиляди евра от комисионни.
Бях против Сираков да се връща .Против съм и Стоилов да се връща.
Предпочитам Андрей Желязков с Вячеслав Грозни.Не че някого го интересува моето мнение.

напълно подкрепям, дори имам сериозни съмнение за причините за цирка в Павлодар и доволната физиономия на Насо

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 13 юли 2013 15:27

stg333 написа:
tony1977 написа:Стоилов е треньор на Ботев Пловдив и с него има важни мачове през седмицата в Лига Европа с Жрински и с Левски в България. Така че мисля , че най-малкото не е коректно от страна на ръководителите на Левски точно в този момент да развалят атмосферата ни в отбора! :evil:

това са си проблеми на Ботев, за които Сираков не отговаря по никакъв начин, както е писал колегата, достатъчно беше, Мъри да каже аз оставам в Ботев и точка а ръководтвотоа да каже , не преговаряме точка и никаква атмосфера нямаше да се развали никъде

Прав си!
А той мълчи като зашит...каун.
"Станимир Стоилов: Не коментирам."
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 13 юли 2013 15:33

Болен Левскар написа:Ботев дали иска или не, няма никакво значение! По този казус има 3 страни - Левски, Ботев и Стоилов. Ако Левски и Стоилов искат, Ботев какво ще направят? Ще го завържат за някой стълб в Пловдив ли? Стоилов си има договор с неустойка, ако не му се работи там, събира си багажа, плаща му се неустойката и КРАЙ! Така че, мнението на Мъри е важно тук. Ръководството на Ботев колкото и да си лаят, все тая!

Наистина си болен!:) Ти ще поискаш ли да отидеш на работа в Етиопия? Дори да ми дават милиони, аз ще се замисля, защото мога да се заразя от болеста "лефскарикус нагликус провалиус", която е неизлечима!!!:) Пък и Стоилов тук си е по-близо до родното място!:))) Ако вземе та отиде в Етиопия, значи станало е ПЕРФЕКТНО ЗА БОТЕВ!!!Държали сме пепелянка в пазвата си!:)))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 13 юли 2013 15:38

фифи перото написа:
stg333 написа:
tony1977 написа:Стоилов е треньор на Ботев Пловдив и с него има важни мачове през седмицата в Лига Европа с Жрински и с Левски в България. Така че мисля , че най-малкото не е коректно от страна на ръководителите на Левски точно в този момент да развалят атмосферата ни в отбора! :evil:

това са си проблеми на Ботев, за които Сираков не отговаря по никакъв начин, както е писал колегата, достатъчно беше, Мъри да каже аз оставам в Ботев и точка а ръководтвотоа да каже , не преговаряме точка и никаква атмосфера нямаше да се развали никъде

Прав си!

Напротив, той каза НЕ 10 пъти, но болните от "бациликус нагликус лефскарикус сернакус", продължават да звънят!:)))) Има го и на клип как го казва, ако не вярваш на писания!:))))))))

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 13 юли 2013 15:39

Толкова ли някой нов не може да се намери :roll: :roll: :roll: ??

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 13 юли 2013 15:41

Сираков си е изградил ореол на рицар с бляскави доспехи но онези успехи 2005-2006 бяха съвкупност от много неща,това не означава ,че и сега ще стане.Сега ще хвърля пясък в очите на феновете и ще обвинява треньори,футболисти и други за неуспехите на Левски.

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 13 юли 2013 15:43

milen.hristov написа:Сираков беше длъжен да опита, и го прави, ако стане- добре. Но наистина трябва да имаш топки за да опиташ подобно нещо, още повече като знаеш какво ще ти се излее на главата, пък и гостуването в Пловдив е съвсем скоро.
Може и да се получат нещата, щом ръководството на Ботев се събира, а Стоилов, отказва коментар. Ако нямаше вариант, нали се сещате ръковдството веднага излиза със съобщение, че няма намерение въобще да води преговори, а Стоилов- категорично казва няма шанс и всичко приключва.

ЧЕТИ ТУК!!! http://www.plovdivderby.com/index.php?o ... &Itemid=72

:)))

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 13 юли 2013 15:46

СТАМАТ написа:
фифи перото написа:
stg333 написа:

Прав си!

Напротив, той каза НЕ 10 пъти, но болните от "бациликус нагликус лефскарикус сернакус", продължават да звънят!:)))) Има го и на клип как го казва, ако не вярваш на писания!:))))))))

както казах няколко пъти, щом е казал НЕ, въпреки че каза (НЕ коментирам), тогава за какво точно реват някой фенове на Ботев, има оферта ( нормално и законно), отхвърля се( нормално и законнно) и всеки си отива по пътя, какъв е проблема жълтурчета хайде обяснете що се палите

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 13 юли 2013 15:48

Вълка е позагубил форма, първо това с телефона да пита къде са играчите дори не е смешно, това е жалко. Като е слизал от самолета не е ли видял те къде се качват, или той пеша е стигнал от пистата до терминала :) ... Второ, още от вчера се знае че Мърьо няма да се върне сега, първо защото Боко тиквоча /тайния съсобственик на Левски/ и Цецо ДеПеСето са врагове най-големи и по-скоро Цецо ще пусне Мърьо в Локо Пловдив, отколкото в Левски. Освен това Мърьо си сглоби почти перфектен отбор за нашите стандарти, с уникална публика, строят му страхотна база, има добра школа с талантливи деца /в Пловдив има повече талантливи от футболна гледна точка деца, отколкото в София/, има си сателит където да си обиграва юношите, има финансиране, скоро ще има подновен стадион, въобще идилия. Да не е луд да се върне в това гнездо на змии, където съскат дедо Боре, младия и стария Вуцан, Борат, Курдов и кой ли не още... Просто още един плосък ход на НСПП - хем да успокои феновете, хем Сале ако се провали, човека с новата коса ще каже че не е той бил първия му избор. Толкова по-лошо за тия момчета и момичета дето тичаха от летището до Герена, да се изгаври така с тях, а на всичко отгоре те му се и вързаха на номерата...
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Върни се в “Кошче за отпадъци”