Пловдивчанинът написа:blue avalanche написа:А защо смяташ,че излагането на фактите е омраза?Защо да мразя Димитров?Да не ми е разбил живота?Но и не марширувам под лозунги от типа:"Благодарим ти,Гришо!",защото такива неща НЕ ГО И ОПРАВЯТ.Сега чак ли си?И кога най-сетне ще разберем,че благоденствието на една нация не се определя от това,че някой е победил Джокович,а еди-кой си клуб бил влязъл в ШЛ!
Люксембургците,лихтенщайните,андорците,като си нямат Димитров,дето е бил Джокера,сигурно са изпаднали в някаква депресия и се чудят как да се преселят в България,нали?
Какво общо имат Люксембург и Андора в разговора ни, това са държави, които са джуджета и никога са нямали кой знае какъв спорт с изключение на два три вида спорт. Люксембург даже имат силен тенисист Жил Мюлер.
Ами "общото" е това,че ако националното самочувствие се крепи на това,че еди-кой си е победил на тенис световния №1-тежко и горко на тази нация.Все съм си мислел,че по-важни са високите технологии,БВП и т.н.Но какво ли разбирам аз...Не съм казал да го псуваме,но и лозунгите:"Благодарим ти,Гришо!" звучат адски помпозно и смешно.
ПП.Като стана въпрос за "джуджета",по-голямо джудже от България в ЕС няма!