Кога най-накрая ще видим истински Левски ?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Защо Левски НЕ заслужаваше да стане Шампион !

Мнениеот wilge » 26 май 2013 21:01

Лоша работа! Неопитен треньор, слаби футболисти, безхаберни ръководители, главозамаял се собственик. И на всичкото отгоре искаме шампионска титла!? Преди време писах, че сами трябва да си я вземем и воайори с постоянно присъствие в други форуми писнаха. Използваха непремерена фраза от изказване на вече бивш изпълнителен директор спуснат в Левски от вече бивш премиер министър. Сега пеят друга песен. Реално погледнато не заслужавахме титлата. Треньорчето- колкото късметлия, толкова и аджамия. Футболистите- колкото слаби, толкова равнодушни. Забелязахте ли след мача реакциите на Карвальо, Родригес и Силва. Сравнете ги с равнодушието на Йовов, безразличието на Илиян Йорданов и ехидното изражение изписано на самодоволното лице на Гаджев. Ръководителите от всякакъв ранг няма да коментирам, защото не заслужават. Само един го болеше и всички разбраха. Добри че имаше линейка наблизо. Левски няма директор когото да следват заради авторитета му като личност, а не поради страха от длъжността която заема. Треньорът не е задължително да е левскар, но задължително трябва да е силен характер, роден победител и добър професионалист. Пример: Георги Василев. Ако някои вижда полза от цялата кохорта скаути нека каже. Аз не виждам. Поне няма резултати от работата им. Дали поради некадърни треньори, или поради слаби играчи, но от школата не излизат млади момчета. Кой не си е свършил работата? Онзи с мустака хубаво дава пари, но ако си и мълчеше цена нямаше да има. А ние пак ще стискаме зъби и ще чакаме следващия сезон, новата селекция, друго ръководство и сигурно поредния треньор. Надеждата крепи човека. Хубава вечер на всички! Утре...нов ден- нов късмет.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

venger
Контакти:

Re: Битката е загубена, животът продължава!

Мнениеот venger » 26 май 2013 21:02

Браво на Синьо сърце за коментара!
Важното е да подкрепяме отбора, идеята "Левски" и да видим какво печелим, когато губим. На никого от нас не му е приятно, но... това е част от играта! :)
[offtopic]Ще ми се тази тема да не се превърне в поредното "хейтърско излияние", а да се коментира обективно.[/offtopic]
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 26 май 2013 21:03

delqnski47 написа:Ние виждаме реалността,когато сме на дъното....тогава се учим най-добре!А вие имате много да се учите(говоря само за вас....в момента не коментирам ЦСКА,Лудогорец и останалите)!Това от мен!

Тука си много прав. И се видя, че грохналият след ГД син отбор успя да направи почти невъзможното, въпреки ограничените си способности. Ние, сините фенове, изживяхме тази емоция докрай, и с горчивата чаша. Това е футболът, това е животът. без емоцията-нищо няма... Понятията дъно-връх са относителни, според камбанарията на отделния човек. А дали сме научили нещо-скоро ще видим.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 26 май 2013 21:04

Похвално е,че някои левскари търсят вината за загубената титла в отбора си.Но иначе пропагандната машина е свършила своята работа щом видяхме как за неуспеха на сините вината бе хвърлена върху "л@йняния Лудогорец",а човек от щаба на отбора нарече Петков предател,само защото човека не легна на Левски.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 26 май 2013 21:10

GOLEADOR написа:Похвално е,че някои левскари търсят вината за загубената титла в отбора си.Но иначе пропагандната машина е свършила своята работа щом видяхме как за неуспеха на сините вината бе хвърлена върху "л@йняния Лудогорец",а човек от щаба на отбора нарече Петков предател,само защото човека не легна на Левски.

То лягането е приоритет на вашия отбор.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 26 май 2013 21:12

титлата ви е най-малкия дерт..загубата на Тонев и хората с ракията зад него е по-големия
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 26 май 2013 21:13

СВОБОДЕН написа:
GOLEADOR написа:Похвално е,че някои левскари търсят вината за загубената титла в отбора си.Но иначе пропагандната машина е свършила своята работа щом видяхме как за неуспеха на сините вината бе хвърлена върху "л@йняния Лудогорец",а човек от щаба на отбора нарече Петков предател,само защото човека не легна на Левски.

Абе де да знам,все пак вие сте хората които се опитват да спечелят титла и купа с "други начини"!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 26 май 2013 21:13

Левски се подкрепя безрезервно в трудни моменти. А Наско Сираков наистина трябва да се върне на Герена.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 26 май 2013 21:14

Направил си невъзможното, за да стигнеш на една крачка от титлата и да пропилееш всичко по такъв начин е безумие. Битката беше със стратегическо значение и това, че я загубихме ще има много тежки последствия за нас. Животът ще продължи, но не по същия начин, ще продължи с някаква горчивина и разочарование. Беше ми ясно, че в Европа няма да имаме много сериозни шансове, но най-важното за мен беше титлата. Бях на принципа, нека спечелим титлата, а пък в Европа да става каквото ще. Сега след като не я спечелихме и уж сме се отрезвили ще станем по-добри ли? Отбор за Европа ли ще направим? Не, всичко ще протече по познатия сценарии с разликата, че няма да сме шампиони. Казано е, че това, което не ни убива, ни прави по-силни, но не знам дали и това е така, защото през последните 4 години, да отпадаме от анонимници в Европа, да губим титлата по идиотски начини и т.н. а не виждам нещо да се промени към добро. Тъпчем си на едно и също място и става и по-зле дори. Последно съм се чувствал по подобен начин след мача с БАТЕ, не знам сега да не се чувствам и по-зле.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 26 май 2013 21:14

GOLEADOR написа:
СВОБОДЕН написа:

Абе де да знам,все пак вие сте хората които се опитват да спечелят титла и купа с "други начини"!

Локото знаят най-добре.

Върни се в “Левски”