Naukata написа:Смятайте,2-милиарда лири за трансфери и 2-години без победа в шл и пребит от чичко ВИГЪН,живеещ с ченпиъншипа..............
Факт.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Naukata написа:Смятайте,2-милиарда лири за трансфери и 2-години без победа в шл и пребит от чичко ВИГЪН,живеещ с ченпиъншипа..............
m.unaited forever написа:Някой може ли да ми каже какво спечелиха Сити тая година ????![]()
![]()
![]()
m.unaited forever написа:Някой може ли да ми каже какво спечелиха Сити тая година ????![]()
![]()
![]()
vasilnv написа:m.unaited forever написа:Някой може ли да ми каже какво спечелиха Сити тая година ????![]()
![]()
![]()
Калъфки!!!!
[/center]vasilnv написа:m.unaited forever написа:Някой може ли да ми каже какво спечелиха Сити тая година ????![]()
![]()
![]()
Калъфки!!!!
daniel875 написа:vasilnv написа:m.unaited forever написа:Някой може ли да ми каже какво спечелиха Сити тая година ????![]()
![]()
![]()
Калъфки!!!!
Вие този сезон взехте цели три калъфки, а през миналия сезон четири. Шампионската купа не струва, в Европа нищо не направихте.
Между другото не отпаднахте ли от този турнир в началото на април? Какво толкова коментирате? Едните играха финал, а другите бяха смачкани в Лондон.
[/center]Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта