Левски стигна дотук! Време е за фронтална атака!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Левски стигна дотук! Време е за фронтална атака!

Мнениеот Кашчей » 11 май 2013 18:18

blue avalanche написа:
Кашчей написа:Благодаря за коректният отговор :)

Славия е отбор, който може да ви победи..ако имат желание, но се съмнявам, че ще го направят.Всички сили са впрегнати, за да не стане отново шампион "селският отбор", ама и той не се дава, мръсникът.

Наистина не мога да разбра дали е толкова важна тази титла.У нас тя е само някакъв трофей, който на лято в ЕКТ показва колко честно е спечелен и колко оспорвано е било първенството ни.....За съжаление.

ПП-Определено тимът от 94-95 на Левски беше с класи над тоя, участвал в ШЛ.

Според теб единствено от Славия зависи дали ще ни победят или не.Според наличието или отсъствието на желание.Ние нямаме думата,така ли?Нашето желание не е валидно...
Или смяташ,че Славия е с по-голям потенциал от Левски.Нищо,че там титуляри са 100-годишните Желев,Лазаров и Янчев...

Ами вие защо смятате, че мачът сте го спечелили, преди да се е играл?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 май 2013 18:34

Кашчей написа:Защо смяташ, че нямам право на собствено виждане по въпроса?И да, определено смятам, че оня отбор на Левски беше с класи над тоя, на Стоилов.

Всеки има право на мнение, но няма как реално да се сравняват 2 отбора, разделени от повече от десетгодишен период.

Да не говорим за съперниците ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 май 2013 18:53

THE G.A.M.E написа:
Кашчей написа:Защо смяташ, че нямам право на собствено виждане по въпроса?И да, определено смятам, че оня отбор на Левски беше с класи над тоя, на Стоилов.

Всеки има право на мнение, но няма как реално да се сравняват 2 отбора, разделени от повече от десетгодишен период.

Ами да, не може да е много сравняем, но съм убеден, че отборът ви от 94-95, ако беше поставен по някакво чудо на мястото на Стоиловата репрезентация, щеше да се справи по-добре.Отборът на Стоилов никога нямаше да отстрани Глазгоу Рейнджърс.Те едва отстраниха Киево, които бяха викнати по спешност за квалификациите, като във втория мач показаха "специалитета на Левски"-да водиш с два гола и да те настигнат, че без малко и да те победят.

ПП-Винаги съм се чудил, защо не казват на Порто евроидиоти, след като водеха на полувремето с 3:0 в Бремен и загубиха с 5:3 :roll:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Лъчката
Контакти:

Мнениеот Лъчката » 11 май 2013 19:26

Кашчей написа:
THE G.A.M.E написа:

Ами да, не може да е много сравняем, но съм убеден, че отборът ви от 94-95, ако беше поставен по някакво чудо на мястото на Стоиловата репрезентация, щеше да се справи по-добре.Отборът на Стоилов никога нямаше да отстрани Глазгоу Рейнджърс.Те едва отстраниха Киево, които бяха викнати по спешност за квалификациите, като във втория мач показаха "специалитета на Левски"-да водиш с два гола и да те настигнат, че без малко и да те победят.

ПП-Винаги съм се чудил, защо не казват на Порто евроидиоти, след като водеха на полувремето с 3:0 в Бремен и загубиха с 5:3 :roll:

Щото не е български отбор.
Последна промяна от Лъчката на 11 май 2013 19:27, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 май 2013 19:27

Кашчей написа:
THE G.A.M.E написа:

Отборът ни от 94-94 се осра срещу Олимпия Любляна...

Потребителски аватар
kent1914
Контакти:

Мнениеот kent1914 » 11 май 2013 19:37

Кашчей написа:
kent1914 написа:А и ти,що не си на мач бе ФЕНЧЕЕЕЕЕ ? :mrgreen: Ако нямаш 10 лв ,ще ти дам :lol:

Много си зле..потърси специализирана помощ навреме.

ПП-Не съм фен на ЦСКА.Това за твое сведение, защото виждам, че си от еднопосочно мислещите!

Аз пък тези,ги бях забравил,те още ли съществуват? :mrgreen: Пак доказа,че си много зле !

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 май 2013 19:39

Кашчей, титлата не е самоцел. Винаги съм казвал, че Купата е реалната ни дестинация , но така се стекоха нещата. Лц прояви огромна нестабилност и не се възползва от серията ни грешки, та ние бяхме в нокдаун и сами се бяхме отписали... Освен мен малцина вярваха в успеха ни в Ловеч, всички очакваха 1Х и да се затвори шампионата, даже в един момент се спрягаше ЦСКА като реалния кандидат, да не се лъжем! Този мач обърна нещата, там нашите си повярваха и оттам тръгна всичко, и това определено беше неприятна изненада за мнозина! Така или инак стигнахме до решителен мач и ще го играем! Не играем добре, но няколко пъти казах, че такива дербита се решават с дух, битка и физика! И да-Лц за пръв път ще играе пред толкова многобройна и агресивна публика! Чисто футболно са по-добри от нас, по-сработени са. Но колко са добре физически и психологически, ще се разбере скоро. Огънат ли се, ще ги пометем!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 май 2013 19:41

blue avalanche написа:
Кашчей написа:
THE G.A.M.E написа:

Отборът ни от 94-94 се осра срещу Олимпия Любляна...

Някъде по него време МЮ се осра срещу Рубин, но това не значи че са имали слаб отбор.Казах, че е лично мое мнение за онзи отбор на Левски.Не съм чак толкова навътре в гениалността или некадърността на дадена формация на отбора.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 май 2013 19:45

sin4ec написа:Кашчей, титлата не е самоцел. Винаги съм казвал, че Купата е реалната ни дестинация , но така се стекоха нещата. Лц прояви огромна нестабилност и не се възползва от серията ни грешки, та ние бяхме в нокдаун и сами се бяхме отписали... Освен мен малцина вярваха в успеха ни в Ловеч, всички очакваха 1Х и да се затвори шампионата, даже в един момент се спрягаше ЦСКА като реалния кандидат, да не се лъжем! Този мач обърна нещата, там нашите си повярваха и оттам тръгна всичко, и това определено беше неприятна изненада за мнозина! Така или инак стигнахме до решителен мач и ще го играем! Не играем добре, но няколко пъти казах, че такива дербита се решават с дух, битка и физика! И да-Лц за пръв път ще играе пред толкова многобройна и агресивна публика! Чисто футболно са по-добри от нас, по-сработени са. Но колко са добре физически и психологически, ще се разбере скоро. Огънат ли се, ще ги пометем!

Определено си прав, че можете да ги пометете, ако ви тръгне играта.Убеден съм че няма да има милост от ваша страна.Ще изчакаме още една седмица и тогава ще видим кой кого и защо.Надявам се, искрено се надявам, да няма фрапиращи съдийски грешки в този мач.Те са хора и грешат, но нека не осират добрите мачове с неадекватно поведение.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 май 2013 19:47

Кент1914, за последно пиша нещо към теб:
Научи се да бъдеш учтив и коректен, и да спориш с аргументи, а не с лозунгите на сектор Б.Загубих доста време, за да ти обърна вниманието, което определено не заслужаваш.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Левски”