Червени_шампиони написа:Платини извън игра за 20 дни.
П.С. Във форума го видях това.
Защо си измисляш?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Червени_шампиони написа:Платини извън игра за 20 дни.
petko.h.markov написа:Червени_шампиони написа:Платини извън игра за 20 дни.
Защо си измисляш?
Червени_шампиони написа:petko.h.markov написа:Червени_шампиони написа:Платини извън игра за 20 дни.
Защо си измисляш?
Едва ли имаш достъп в него.
LevskiZavinagi написа:8:7
magichko написа:Миодраг Йешич:
Чака ни нещо голямо!
Всичко беше добре, само съм ядосан от грубата игра на съперника. Не бива повече в подготовки да участваме в турнири, защото всеки се бори да продължи, което дава на мача друг характер. Някои отбори се хвърлят все едно играят полуфинал на Шампионска лига. Мишел Платини е с контузия, голям късмет извадихме с Ивайло Чочев, който оцеля след поредната тесла на съперник. Ще видим състоянието на Платини, дано не е нещо сериозно. Можехме да вкараме пет гола. Радва ме, че съзаваме положения. Много съм долволен от старанието на футболистите ми, предвид тежките тренировки, които провеждаме тук. Още един ще кажа – от това, което виждам знам, че ни чака ни нещо голямо.
magichko написа:Кировец написа:Ivo-Chernomoretz написа:Лоша контузия за вас Платини ....
Еми така ще е докато приемаме да играем в мачове с анонимни отбори, които се хвърлят на кръв срещу отбори от топ 4 в европейските първенства и за тях това е нещо, което не се случва всеки ден.
пич , пиий си хапчетата и лягай моля те !
Кировец написа:"Историята на създаването на българския клуб започва през далечната 1923 година, когато футболните клубове Атлетик и Слава са обединени в един клуб - Атлетик Слава 1923. Министерството на войната отпуска пари на клуба. През 1944 г. клубът е кръстен Чавдар. След изпадането на Чавдар във втора дивизия, отборът е обединен с първодивизионния Септември. Споразумението е подписано на 5 май 1948 г. и именно на тази дата се счита, че е създаден ЦСКА (София)", пише сайтът на украинците, след което продължава:
"ЦСКА е най-титулувания футболен клуб в България - 31 пъти шампион на България, 11 пъти носител на Купата на България, 13 купи на Съветската армия, четири Суперкупи на България, два полуфинала в ШЛ, един полуфинал в КНК. ЦСКА заема 60-то място в класацията на найдобрите европейски футболни клубове на ХХ век, съставена от Международната асоциация по футболна история и статистика.
jeliotr написа:Кировец написа:"Историята на създаването на българския клуб започва през далечната 1923 година, когато футболните клубове Атлетик и Слава са обединени в един клуб - Атлетик Слава 1923. Министерството на войната отпуска пари на клуба. През 1944 г. клубът е кръстен Чавдар. След изпадането на Чавдар във втора дивизия, отборът е обединен с първодивизионния Септември. Споразумението е подписано на 5 май 1948 г. и именно на тази дата се счита, че е създаден ЦСКА (София)", пише сайтът на украинците, след което продължава:
"ЦСКА е най-титулувания футболен клуб в България - 31 пъти шампион на България, 11 пъти носител на Купата на България, 13 купи на Съветската армия, четири Суперкупи на България, два полуфинала в ШЛ, един полуфинал в КНК. ЦСКА заема 60-то място в класацията на найдобрите европейски футболни клубове на ХХ век, съставена от Международната асоциация по футболна история и статистика.
вие още в хх век ли живеете?
Потребители, разглеждащи този форум: Янис Зику и 14 госта