Ювентус-Лацио (22.01/21.45) Coppa Italia 1/2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Sisi 1914
Контакти:

Re: Ювентус-Лацио (22.01/21.45) Coppa Italia 1/2

Мнениеот Sisi 1914 » 23 яну 2013 18:11

Браво на Юве!
:P
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 23 яну 2013 18:13

Sisi 1914 написа:Браво на Юве!
:P

За кое? Победата ли?

Потребителски аватар
Jamala
Контакти:

Мнениеот Jamala » 23 яну 2013 19:09

daniel875 написа:Миналият сезон с 14 отсъстващи, от които седем основни, се видя в директния мач пролетта кой е по - добрият. При 2:0 нямаше никаква възможност за обрат. Едно е да играеш в Торино, друго - в Милано.
Радвайте се, защото скоро ще пропаднете, при това задълго, младежи! От вас нищо няма да стане като хора, щом като така разсъждавате! Късно е да се промените.
Лоша работа, ако наистина мислите, че това, което го играете, е футбол. Ако имате морал, благодарете снощи на главния съдия за гола във вратата на "Лацио", и си признайте за чистото избиване на топката, преди да падне Мирко за дузпа.
Най- добрият ми съвет към вас е да гледате мачове без коментар! Тогава ще виждате нещата реално, а не фенски.
Играта футбол се играе на голове, а не на създадени положения. По тази логика само през първото полувреме в последния мач между двата отбора разликата трябваше да е много повече от един гол в полза на "россонерите".
Помнете есента на 1960! Там е истината. Помнете и 2003 година! Там е другото, което показва кой колко е голям. Роке Жуниор мисля, че се контузи и "россонерите" играха в последните минути с десет човека. Беше отменен гол, който според вашите правила, би бил редовен.
Дузпите само показаха величието на "Милан".
"Милан" и "Интер" са най- големите италиански отбори, колкото и да не ви се иска да го признаете.

Бях се зарекъл да не ти отговарям заради това,че само търсиш безмисленна конфронтация и твоето мнение е мерудавно но все пак:като какъв прецени,че от нас няма да излязат хора(и аз в частност)?От теб станало ли е човек?Ти си пееш и си знаеш едно и Юве е солта в твоята рана с теб не може да се води нормален и градивен спор.Няма как да сте най великият Италиански отбор просто забрави за Интер няма какво да коментирам.Хайде остани си със здраве и злобей по възможност по малко(което едва ли ще стане)

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 23 яну 2013 20:01

daniel875 написа:Миналият сезон с 14 отсъстващи, от които седем основни, се видя в директния мач пролетта кой е по - добрият. При 2:0 нямаше никаква възможност за обрат. Едно е да играеш в Торино, друго - в Милано.
Радвайте се, защото скоро ще пропаднете, при това задълго, младежи! От вас нищо няма да стане като хора, щом като така разсъждавате! Късно е да се промените.
Лоша работа, ако наистина мислите, че това, което го играете, е футбол. Ако имате морал, благодарете снощи на главния съдия за гола във вратата на "Лацио", и си признайте за чистото избиване на топката, преди да падне Мирко за дузпа.
Най- добрият ми съвет към вас е да гледате мачове без коментар! Тогава ще виждате нещата реално, а не фенски.
Играта футбол се играе на голове, а не на създадени положения. По тази логика само през първото полувреме в последния мач между двата отбора разликата трябваше да е много повече от един гол в полза на "россонерите".
Помнете есента на 1960! Там е истината. Помнете и 2003 година! Там е другото, което показва кой колко е голям. Роке Жуниор мисля, че се контузи и "россонерите" играха в последните минути с десет човека. Беше отменен гол, който според вашите правила, би бил редовен.
Дузпите само показаха величието на "Милан".
"Милан" и "Интер" са най- големите италиански отбори, колкото и да не ви се иска да го признаете.

YEEEEEEEES
А така лека полека си изливай гнева, това е хубаво... Залъгвай се, че Ювентус ще пропадне, така както се залъгваше, че Милан става голям отбор миналата година... :mrgreen:
И какво е това ако беше станало 2:0 за "росонерите" миналата година ? Аз гол на Мунтари не видях, ти ако си видял е друго...Дори и повторенията показаха, че макар и с малко сянката на топката не е с цялата си окръжност зад гол линията ...
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 23 яну 2013 20:09

Менторе , 2003 извадихте уникалния късмет най-добрият играч по това време в света да пропусне финала . Във футбола няма , ако но ако Недвед беше играл ви биехме в редовното време . Та като говориш за величие си припомни , кой отбор го пое 2005 в Истанбул след като водеше 3-0 ? Или тогава сигурно Берлускони е продал Лигата ?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
levskar_95
Контакти:

Мнениеот levskar_95 » 23 яну 2013 20:21

Момчета,стига сте му обръщали внимание на този душевно болен индивид ;)
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/353/7929353F.jpg[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]http://www.levski2000.kottas.org/games/team061122.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 31 яну 2013 19:24

Не видях темата онзи ден , иначе щях да си дам компитентното мнение отново . Както и да е Лацио биха както се очакваше .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Мнениеот drakon » 31 яну 2013 20:05

Jamala написа:
.Няма как да сте най великият Италиански отбор просто забрави за Интер няма какво да коментирам.
Ето ти факти : Милан-носител на ШЛ- 7пъти : ИНТЕР -носител на ШЛ-3пъти: Ювентус- носител на ШЛ-2 пъти е искаш да изкараш че 2-е повече от 3-ли професоре :lol: :lol: ? П.С . само не ми пиши за Серия А броя международните титли ме интересува защото там го няма г-н Моджи :lol: :lol: абсолютно прав е колегата от Милан!Научи си историята на клуба :mrgreen: !

Върни се в “Ювентус”