Официално: Хауърд Уеб ще свири Манчестър Юнайтед – Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Re: Официално: Хауърд Уеб ще свири Манчестър Юнайтед – Ливърпул

Мнениеот vasilnv » 09 яну 2013 19:35

Avrameca написа:заяждайте се но после да не плачете , че имало фенове на двата отбора който били арогантни и т.н. ;)

Няма начин да мине подобно дерби без заяждания ;) Ти си прави кефа, в случая нашата работа е това нито можем да помогнем на отборите си нито нищо
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
skyline
Контакти:

Мнениеот skyline » 09 яну 2013 19:39

Няма нищо лошо да има закачки между феновете на двата отбора,но в рамките на нормалното!Все пак на първо място сме хора,и не мисля че футболът който трябва да обединява и прави човек щастлив,да е причина хората да се карат.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 09 яну 2013 21:15

skyline написа:Няма нищо лошо да има закачки между феновете на двата отбора,но в рамките на нормалното!Все пак на първо място сме хора,и не мисля че футболът който трябва да обединява и прави човек щастлив,да е причина хората да се карат.

+1 Подкрепям напълно.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
shwepi
Контакти:

Мнениеот shwepi » 12 яну 2013 11:20

Фъргюсън предупреди Уеб: Внимавай с решенията в неделя

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън изрази надежда, че тимът му няма да бъде ощетен от решенията на рефера Хауърд Уеб във вечното дерби срещу Ливърпул в неделя. Босът на „червените дяволи“ предупреди съдията да не се подвежда от действията на нападателя на мърсисайдци Луис Суарес, който непрестанно е критикуван за симулативна игра. Миналата неделя името на уругваеца бе замесено в нов скандал, след като в мач от турнира за Купата на Англия, си помогна с ръка преди да отбележи победния гол за Ливърпул срещу Мансфийлд.

„Ако трябва да бъда честен ще кажа, че не гледах мача в неделя, но мисля, че момчето е обградено от противоречия – не знам дали му харесва или не, но се надявам, че няма да пострадаме от това в неделя“, коментира Фъргюсън.

„Просто се надявам, че няма да пострадаме от съдийските решения спрямо него. Искаме да стане един добър мач“, каза още Фъргюсън.

Наставникът на Ливърпул Брендън Роджърс побърза да защити футболиста си и отговори на нападките на Фъргюсън. „Надявам се, че този път решенията няма да бъдат срещу нас, както беше в първия мач на „Анфийлд“. Червеният картон и дузпата ни струваха скъпо“, коментира Роджърс.

В първия сблъсък между двата гранда в първата част на сезона, Юнайтед спечели с 2:1, а реферът Марк Холси показа директен червен картон на халфа Джонджо Шелви още през първото полувреме. Перси осигури победата за „червените дяволи“ с дузпа през втората част.

Дербито между Манчестър Юнайтед и Ливърпул е утре на стадион "Олд Трафорд" и започва в 15:30 часа българско време.

Дъртия съвсем е изкукуригал, заслужава да паднат с гол я от засада я стил Марадона.
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
:?:
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1
:!:

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 12 яну 2013 13:10

по-вероятно е те да ни бият с гол от дузпа или от засада ;)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 12 яну 2013 15:35

Ами възрастните хора са така.Къса памет(максимум до седмица или две) и говорят някой път глупости.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 12 яну 2013 16:59

styopa написа:Ами възрастните хора са така.Къса памет(максимум до седмица или две) и говорят някой път глупости.

Не му е къса паметта, напълно целенасочено си ги плещи тия неща вече над 20 години. За съжаление имат ефект. Друг е въпросът до колко е морално и коректно. Аз лично се радвам, че съм фен на отбор, в който няма такива фигури и ще съм такъв с гордост, дори и да не спечлим нито 1 титла през следващите 50 години.

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 12 яну 2013 19:56

Без значение кой свири мача ! Ако сме по-добри ще ги победим.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
suarez7<3
Контакти:

Мнениеот suarez7<3 » 13 яну 2013 11:41

Дано съдията не повлияе на мача и се получи едно истинско дерби :)
[wrapimg=]http://i.minus.com/ibufCkFGqdRtEA.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Мнениеот manutd legeng » 13 яну 2013 12:28

KingKenny написа:Без значение кой свири мача ! Ако сме по-добри ще ги победим.

Поздравления! ;)

Върни се в “Ливърпул”