"Стадион "Българска армия" - ремонтни дейности"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Ще строи ли ЦСКА нов стадион?

Мнениеот Teo » 07 мар 2013 20:07

Кашчей написа:
Teo написа:Много готино е станало :P

Наистина е красиво, но....дано тази информация не е вярна

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2750121

Ще бъде жалко, ако се започне наново префасониране на фасадата и съблекалните.Тези цветове в момента са много добре комбинирани и не са крещящи и дразнещи очите, а точно обратното-успокояват и дават един много добър външен вид на административната сграда.

да но като се погледне от далече изглежда все едно червената фасада е свършила и са гледали как да запълнят остатъка с каквото има под ръка :lol:

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 07 мар 2013 20:24

Кашчей написа:

Ще бъде жалко, ако се започне наново префасониране на фасадата и съблекалните.Тези цветове в момента са много добре комбинирани и не са крещящи и дразнещи очите, а точно обратното-успокояват и дават един много добър външен вид на административната сграда.

И на мен ми харесва :) Явно имаме еднакъв вкус ;)
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 мар 2013 20:26

Teo написа:
Кашчей написа:

да но като се погледне от далече изглежда все едно червената фасада е свършила и са гледали как да запълнят остатъка с каквото има под ръка :lol:

Коментирам това, което е пуснато като снимки, а на мен то ми харесва.Ако в общ план изгледът е друг.. съжалявам, но няма как да го видя и не мога да дам оценка.Възможно е все още да не е довършено докрай и затова да изглежда така.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

tirion
Контакти:

Мнениеот tirion » 08 мар 2013 18:31

Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев говори днес пред журналистите за това какво е направено на стадион „Българска армия“ и какво предстои да се случва още:Това, което го виждате тук е 100% на Титан, но и на мен, защото аз съм ги накарал да извадят пари. Стадионът бе със статут на паметник на културата. Вече имаме необходимите разрешения. Сектор А и Б до козирките има разрешение за 8 апартамента по 50 квадрата, много луксозни.
http://gong.bg/view_article.php?article_id=332863 -цялата статия е тук.Не разбрах какви апартаменти иска да строи на стадиона.
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 09 мар 2013 14:21

tirion написа:Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев говори днес пред журналистите за това какво е направено на стадион „Българска армия“ и какво предстои да се случва още:Това, което го виждате тук е 100% на Титан, но и на мен, защото аз съм ги накарал да извадят пари. Стадионът бе със статут на паметник на културата. Вече имаме необходимите разрешения. Сектор А и Б до козирките има разрешение за 8 апартамента по 50 квадрата, много луксозни.
http://gong.bg/view_article.php?article_id=332863 -цялата статия е тук.Не разбрах какви апартаменти иска да строи на стадиона.

Не знам какво е казал пред Гонг обаче гледах видеото в Спортал. Там човека не говори за никакви апартаменти и т.н. Каза си проблемите със стадиона такива каквито са - че като е дошъл е заварил течащи покриви. Сега това е оправено. Каза, че е поръчана специална отоплителна система за офисите и стаите на юношите, която ще струва около 300 000 лв. Спомена също, че се търсят пари за тревата на единия терен, която също струва около 300 000 лева. Дължат се пари за гранулите и пясъка на другия терен - около 24 000 лв. Пари се търсят и за сектор Г, където работата ще продължи около 40 -50 дни след намирането на средствата за ремонта. Направен е проект за около 120 тоалетни, които да бъдат изградени лятото ако той е още на работа. Освен това каза и че иска да се реновира и сектор В, в чиито горен край да бъде изграден бар, където хората да могат пийнат по нещо докато си гледат мача. Доколкото разбрах са извадени и разрешителни за изграждането на козирка на останалите непокрити сектори, която ще се състои от стоманени ферми - като тези на Литекс. Надява се част от парите за бъдещите ремонти да се намерят след продажба на ВИП местата от ложата, която вече е готова, както и от продажбата на абонаметни карти за А сектор, най - евтината от които струва 200 лева. Местата във ВИП ложата ще се продават по 1500 лева бройката. За никакви апартаменти не е говорил. Май някой журналист изобщо не е слушал какво се говори. По думите му преди да застъпи на работа на Армията са били предлагани оферти за табла от по над 100 000 евро. Сега той е намерил табло за 65 000 евро с LED диоди, което е последна дума на техниката. С две думи обобщено - има много планове, само пари няма за сега, но се търсят.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 09 мар 2013 15:28

bobonikolov написа:Направен е проект за около 120 тоалетни, които да бъдат изградени лятото

Ееееееее,друго си е всички да сме си със собствени тоалетни на стадиона.А колко ще струва абонамента за VIP WC-тата?Мисля,че ако се пуснат да се ползват с/у заплащане през седмицата тоалетните Майкълът няма да има никакви проблеми с парите за ремонта и новото табло. :roll: :lol:

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 09 мар 2013 19:27

Сектор А и Б до козирките има разрешение за 8 апартамента по 50 квадрата, много луксозни. Това се казва метална конструкция „Ферма“. Боби той говори за това което е казал Майкъла.
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 10 мар 2013 17:20

Ето ги и новите ложи
http://football.sportal.bg/news.php?news=415804

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 12 мар 2013 13:53

Някой да промени заглавието на темата на "Стадион "Българска армия" - ремонтни дейности".
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 мар 2013 14:34

Червени_шампиони написа:Някой да промени заглавието на темата на "Стадион "Българска армия" - ремонтни дейности".

;)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “ЦСКА”