NEFTOCHIMIK 1962 написа:Bartolomej написа:Няма отбор в България , който да ни е победил ,защото на е надиграл .
Всичко идва или от наши грешки , или както в случая с вчерашния мач съдисйска намеса . И аз тва си мислих като се прибирахме вечерта . Как за толкова години един мач не е имало съдийска намеса в наша полза . Един път не е имало отбор да ревне срещу нас за тва че сме фанали съдии , че сме съдийски отбор. Как все ние сме прецаквани и мачкани по втория начин .
Какво толкова лошо са направили нашите футболни ръководители ,че не ни пускат да играем със "силните" отбори в България на равни начела .
Мачкат ни , плюят ни , подиграват ни се и въпреки това ние пак сме фактор , ние пак сме в челото на А трупа
2009
Този/тези, които са виновни за 2009 отдавна не ги е*е за Нефтохимик и Черноморец. По-скоро се вълнуват от материалните активи на последния отбор и толкоЗ.
ПС: Що да не би преди 2009 да са били по-различни нещата ? Съдийски комфорт аз съм изживявал единствено и само през сезон 1996-1997 г. Тогава домакинските мачове на зеления отбор бяха, като филийки намазани с мед и масло.
[/center]
[/center]
[/center]
[/center]