Тити нахрани Лудогорец и Таско

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

violator
Контакти:

Re: Тити нахрани Лудогорец и Таско

Мнениеот violator » 28 ное 2012 20:31

Тити - плешивата, петниста маймуна е един от най-големите ПУХЛЬОВЦИ в България! Поне да разбираше нещо от баскетбол а то, ако не е некадърника Барчовски ще е некадърника Папазов - резултатите са налице! И тоя същия ПУХЛЬО ходи по стадионите да дава акъл!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 28 ное 2012 20:36

Ivo-Chernomoretz написа:Просто Тити гледа реално на нещата ! ;)

Едва ли Тити трябва да е моралния съдник на случилото се в Пловдив.Аз съм бил десетки пъти свидетел как баскетболните съдии бутат брутално неговия Левски в напечените моменти.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 28 ное 2012 20:38

peliforewer написа:

Едва ли Тити трябва да е моралния съдник на случилото се в Пловдив.Аз съм бил десетки пъти свидетел как баскетболните съдии бутат брутално неговия Левски в напечените моменти.

Може и да си прав , но от всички новини за мача изглежда , че Ботев наистина е бил ощетеният отбор ..

Потребителски аватар
labrador2
Контакти:

Мнениеот labrador2 » 28 ное 2012 20:38

Тези боклуци от БФС и поръчковите съдии изгониха хората от стадионите! За товаи футбола ние на този хал, за това и национала ни който го хване го бие! Мафиа...това е ! Само бой ги оправя! От сега нататък на война с БФС!!!
ТОЙ НЕ УМИРА
Изображение

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 28 ное 2012 20:39

gtuy написа:
РосенВарна написа:Където има реване и сополи Титито е първа пушка, егати мъжкото поведение, иначе гледах ситуацията за отменения гол и видях двама играча на Ботев в явна засада, които определено имаха отношение към гола. Не разбирам защо е този рев, ааааа защото сметките на левски излязоха криви май...

Двамата в засада, имаха отношениее и към майка ти. Вие от Варна нещо много взехте да им се мазните на резаците.
Егати как ме затапи, пращиш от акъл, умен си ньма що!
Кучетата си лаят, орлите си летят.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 28 ное 2012 20:42

Българската злоба не случайно е толкова пословична :) Един отбор от две години бие всички,където си поиска,един от грандовете няма дори записана точка срещу тях вече 3 мача.Един отбор беше на 5 секунди от това да отстрани бъдещ участник от групите на ШЛ,докато другите разиграваха драматични етюди с отбори,като Мура и Сараево,отбори които,ако играят в Българското първенство,сигурно ще изпаднат...Да днеска,Таско Тасков свири против Ботев ПД,дали е било тенденциозно или просто е имал труден ден,нямам представа,а и няма значение,но трябва ли заради един конкретен мач,веднага да излизат всякакви мишки и плъхове и да се опитват да налагат на българското общество,че видиш ли Лудогорец,коли и беси в футбола и всичките му успехи през последните 2-3 год. се дължат само и специално заради някаква по специална "организация".

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 28 ное 2012 20:51

Не, че нещо, ама кога беше последната дузпа срещу Лудогорец?

Лек жокер- не е било тая година.........

ПС
Дали тоя сезон ще има дузпа срещу Лудогорец?
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 28 ное 2012 20:56

Това което се случи в Пловдив беше грозно...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Мнениеот nikita33 » 28 ное 2012 21:07

Помня много добре един мач в Смолян който е игра да гол 113 минути,познай с кой отбор?
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 28 ное 2012 21:12

Ivo-Chernomoretz написа:
peliforewer написа:

Може и да си прав , но от всички новини за мача изглежда , че Ботев наистина е бил ощетеният отбор ..

Аз мача го гледах и двете ситуации си бяха дузпа и гол за Ботев.Но припомням как Тасков отряза главата на ЦСКА в Перник,като не отсъди дузпа срещу Мораеш ,после при 0-2 отсъди една смешна дузпа за ЦСКА в края на мача.Този мач реши титлата в полза на Лудогорец,тогава когато ние проклинахме Тасков,феновете на Левски и Черноморец/може би афектирани от случая Анисе/ ни доказваха колко добре е свирил съдията.Сега и аз трябва да кажа че и съдиите са хора и те грешат,защото Ботев изостана от ЦСКА в класирането,но не, аз ще кажа че българските съдии са страхливци,те са обвързани с определени отбори и се излагат като кифладжии.А БФС е една мафиотска структура която мрази футбола и го ползва само за лични облаги.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “Лудогорец”