XIV кръг, Ботев ПД - Лудогорец 0:1(автогол на Грънчаров)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: XIV кръг, Ботев ПД - Лудогорец, 28.11.12 / 14:30
Пълна подигравка с футболните фенове на България.При такова съдийство едва ли е нужно да се провежда първенство.Според мен обаче "Лудогорец" се беше подсигурил и с някои от футболистите на "Ботев".Фрапантно беше поведението на Грънчаров( N 5 ) и то не само с автогола си.Още двама-трима от футболистите едва ли ще се приберат в къщи с чиста съвест...
tsonpen написа:BETCHUALENG написа:Не си спомняй ДРУГИ мачове, говорим за този. Винаги търсиш някакви оправдания за всичко. Винаги съм бил против да набеждават Лудогорец, че едва ли не е купил всеки мач, и сега не казвам че са го КУПИЛИ. Но съдията много повлия на крайния резултат.И може да вадиш и от 11 дерета вода, все едно. Хвани поне 1 път кажи: този път грешките бяха в наша полза, спасиха ни.
А аз какво казвам? Да, съдийстото повлия на крайния резултат. Да, грешките бяха в полза на Лудогорец и в ущърч на Ботев Пловдив. Ама защо някакви злобари обвиняват тук клуба и най-вече феновете за грешки на други хора.
Ами защото си плащате, за да има такива грешки бе, аланкоолу......... К'во се правиш на ощипан!
KellyB написа:Ами защото си плащате, за да има такива грешки бе, аланкоолу......... К'во се правиш на ощипан!
Аз си плащам само билетите за да влизам на стадиона. А ти на какъв се правиш?
[center]
[/center]

С право феновете на Ботев могат да се чувстват ощетени в този мач.Лудогорец ги надигра в по-голямата част от мача,но имаше дузпа и редовен гол за Ботев.Все пак и двете ситуации не бяха кристално чисти и мисля че страничния съдия нямаше топки да ги свири.Трябва да се отбележи и 4е в реално време всичко се случва за секунди и не всеки път се реагира правилно.
Миналата година отмениха редовен гол на Лудогорец на Армията,но това е част от футбола.Цял мач феновете на Ботев не спряха да псуват съдиите и някои от футболистите на Лудогорец.Основен лубимец им се превърна Гела на които имаше и расови обиди и маймуноподобни звуци.Левскарите да не се правят на ощипани моми защото не един или два са случаите в които са подпирани и то много явно.Още помня смешната дузпа в Бургас отсъдена срещу Йовов.Искам
Лудогорец да са шампиони,но без съдийски подаръци.
Миналата година отмениха редовен гол на Лудогорец на Армията,но това е част от футбола.Цял мач феновете на Ботев не спряха да псуват съдиите и някои от футболистите на Лудогорец.Основен лубимец им се превърна Гела на които имаше и расови обиди и маймуноподобни звуци.Левскарите да не се правят на ощипани моми защото не един или два са случаите в които са подпирани и то много явно.Още помня смешната дузпа в Бургас отсъдена срещу Йовов.Искам
Лудогорец да са шампиони,но без съдийски подаръци.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
По-спокойно момчета, всички ревнахте в един хор, особено пък тия от Левски и ЦСКА. Точно пък вие левскарчета и цесекарчета най-трябва да мълчите - роман може да се напише колко съдийски аванти сте получавали, получавате и ще продължите да си ги получавате. За феновете на Ботев - нормално е да ви боли, но едва ли трябва да търсите точно там причината за загубата след като нищо не играхте и нямахте едно положение..Дузпа можеше да свири, може и да не свири. За отменения гол - има жълт в засада, към когото беше адресирана топката. За него беше вдигнат флага за засада.
И без обиди, моля!
И без обиди, моля!
Последна промяна от nedko на 28 ное 2012 16:55, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Да си призная на моменти и аз се осъмних в играта на някои наши играчи...ама на дали и това беше решаващо.Не виждам защо именно феновете на Лудогорец са ни виновни, в случая те си казват ,че са доволни от 3-те точки, но не и от играта. Закономерен равен си беше, Крейзифорест не ги виждам с тази игра, наистина май ще имаме говежда титла, а може и чорбетата да изкочат като скрит фаворит. Ние сме далече от необходимото ниво на футбол, крайно време е да се вземат мерки срещу съдийте, онзи мустакатия да не се ослушва , а да ни защити както подобава.ПЕрукаН вън...
- shotgun blues
- Контакти:
Re: XIV кръг, Ботев ПД - Лудогорец 0:1(автогол на Грънчаров)
Не съм гледал мачът,но явно е имало фрапантни решения в ущърб на Ботев или в помощ на Лудогорец...но това е нещо нормално, тази година ще е Лудогорец,преди Литекс ,Левски,ЦСКА,Локо ПД си минаваха със съдиите,другата пък ще е ЦСКА ,ЛЕВСКИ или защо не самият Ботев ПД
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
dobermanche написа:Да си призная на моменти и аз се осъмних в играта на някои наши играчи...ама на дали и това беше решаващо.Не виждам защо именно феновете на Лудогорец са ни виновни, в случая те си казват ,че са доволни от 3-те точки, но не и от играта. Закономерен равен си беше, Крейзифорест не ги виждам с тази игра, наистина май ще имаме говежда титла, а може и чорбетата да изкочат като скрит фаворит. Ние сме далече от необходимото ниво на футбол, крайно време е да се вземат мерки срещу съдийте, онзи мустакатия да не се ослушва , а да ни защити както подобава.ПЕрукаН вън...
Къде видя закономерен равен, след като Лудогорец бе по-добрия отбор ??
Мисля че Лудогорец показа доста силна игра днес, какъв ЦСКА, какъв Левски, с съдийски грешки (като днешния мач) или без, си оставаме най-добрия отбор, не го ли виждате .
Феро ви обърка състава, като остави Вандер и Артур резерви
tsonpen написа:KellyB написа:Ами защото си плащате, за да има такива грешки бе, аланкоолу......... К'во се правиш на ощипан!
Аз си плащам само билетите за да влизам на стадиона. А ти на какъв се правиш?
Плащал си бил........ Домуса ви пуска за масовка на стадиона без пари.......
hetfield написа:nedko написа:По-спокойно момчета, всички ревнахте в един хор, особено пък тия от Левски и ЦСКА. Точно пък вие левскарчета и цесекарчета най-трябва да мълчите - роман може да се напише колко съдийски аванти сте получавали, получавате и ще продължите да си ги получавате. За феновете на Ботев - нормално е да ви боли, но едва ли трябва да търсите точно там причината за загубата след като нищо не играхте и нямахте едно положение..Дузпа можеше да свири, може и да не свири. За отменения гол - има жълт в засада, към когото беше адресирана топката. За него беше вдигнат флага за засада.
И без обиди, моля!
Не ми се прави на психоложка!!!Това са тънките моменти,които решават мачове,титли и пкупи.Що пък все срещу вас не ги виждат?По добре се скрий и не коментирай.Пий там една бира радвай се още 2-3 години на сапунката и марш в дивия от където изпълзяхте.Рязани селяни
Нито съм рязан, нито съм селянин...алооо Модератора ?????