Това изобщо не ме радва , даже напротив -ДРАзНИ МЕ . За мен този (марсиньо) е свършил за футбола и час по скоро трябва да преустанови носенето на синята фланелка .
Ралке , аз винаги съм прав и това не подлежи на никакво съмнение . Специално за тоя -когато някои му правеха фен-тема , аз го обявих за менте ....и пак според някои това не беше критика , а "хейт".Е, видя се !
17.00 ч - Левски Сф - Пирин Разлог
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 17.00 ч - Левски Сф - Пирин Разлог
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
- ralka_levskarka
- Контакти:
За теб всички са ментета и не си прав, седнал си.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
zlobul написа:AN71,
беше ли на мача с локомотив пловдив ?
Не но го гледах на компа.
ralka_levskarka написа:За теб всички са ментета и не си прав, седнал си.
Баш всички -НЕ , но 90 % не стават

1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
ralka_levskarka написа:За теб всички са ментета и не си прав, седнал си.
Ралче злоби е прав както Йовчо така и Марсиньо са свършили за футбола и особенно Йовов ако се пише истински левскар да каже стига не мога аз ако не си върша моята работа някой ще ме търпи ли

- levskar_95
- Контакти:
От 3 години слушам как ЛЕВСКИ ще залага на юношите си.............Еми вместo да пуска това недоразумение Марсиньо да пуска Вутов !!!!
Последна промяна от levskar_95 на 31 окт 2012 19:39, променено общо 1 път.
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."

Офтопик:
Бе не разбрахте ли , че Илиан , не е по рисковете , а и съм сигурен че има намеса в работата му .
ПП: Ще кажа само , че посредствените треньори , не са по "експериментите" .Едва ли ще видим какво представляват Вутов , Тонев , Цоневи , Чаворски и т.н в сериозен мач . ...за сметка на това ще се викат свободни агенти тип -"марсиньо" или "опоку". Свиквайте.....при 2-0 на "герена" срещу разлог пуска Йовов вместо Тонев например.Кво да говорим повече ...с черно море пак същатата работа .
ПП: Ще кажа само , че посредствените треньори , не са по "експериментите" .Едва ли ще видим какво представляват Вутов , Тонев , Цоневи , Чаворски и т.н в сериозен мач . ...за сметка на това ще се викат свободни агенти тип -"марсиньо" или "опоку". Свиквайте.....при 2-0 на "герена" срещу разлог пуска Йовов вместо Тонев например.Кво да говорим повече ...с черно море пак същатата работа .
Догодина по това време ще сме с нов треньор и той ще се казва Тони Велков , изпълнителен директор ще е Георги Марков , а неизменен титуляр в стартовата единадесеторка ще е синът на Велков .
ПП: Отборът ще играе официалните си срещи в "Надежда"
ПП: Отборът ще играе официалните си срещи в "Надежда"
Доста слаб и скучен мач като цяло. Въобще този формат на Купата е абсолютно безмислен. Никой не печели от такива мачове като домакинство на Разлог... Марсиньо отново беше скандално слаб. Щом срещу тези не може да изпъкне за какво говорим
Райков също имаше доста неадекватни отигравания. Ясно е ,че се класираме напред. Дано поне следващия противник е по-сериозен ,за да е интересно...

"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
-
- Местоположение: СОФИЯ http://www.youtube.com/watch?v=G-hnxETNBfI&feature=plcp
levskar_95 написа:От 3 години слушам как ЛЕВСКИ ще залага на юношите си.............Еми вместo да пуска това недоразумение Марсиньо да пуска Вутов !!!!
+1914 както и още други!