RIR написа:Много интересна ситуация.
Позицията на феновете: държавата и правителството (в лицето на ББ), както и БФС, не помагат на ЦСКА, лъжат за ЦСКА, пречат на ЦСКА, че и на всичко отгоре помагат на Левски. Няма какво да си кривим душата, че от една позиция така изглежда. Дали е вярно или не е, е въпрос на субективна оценка и мнение и няма как да знаем истината. Тогава, ще протестираме!!! И го правят без да коментирам начина на протест. Тяхно право е, дори и задължение в определен аспект.
Позицията на ръководството (ОФИЦИАЛНАТА): държавата и Бойко много помагат, БФС не пречи. Молим феновете да се поспрат малко.
Изводи: Нещо задкулисно се мъдри покрай ЦСКА.
1. Може би се очаква спонсор и ръководството да не се опасява ББ да не се ядоса и да развали нещата? Едва ли - тук нещата са до обикновен PR, а там хората не са обидчиви.![]()
2. Опасяват се спонсора да не се стресне? Тук има логика. Ако е така, да намекнат на който е нужно и да се спре данданията.
3. ЦСКА пак го е загазил и се молят за нещо на ББ?
4. ТИТАН и ББ са така овързани като свински черва, че Бойко е помолил да не го псуват...![]()
Извинявай, ама на кое да вярваме - на "официалната" позиция на Бойко или на фактите?
RIR написа:Не че защитавам някой, но не съм голям фен на г-н Борисов... Погледнете внимателно в рамките на 4 реда болдатите и почертани неща.Помагаме на всички футболни отбори. Това каза в Етрополе премиерът Бойко Борисов. „Аз не съм подпомогнал никой. Помагаме на всички отбори. На ЦСКА сигурно най-много сме помогнали, защото техните собственици чистят сигурно половината градове на България. Малко да се вземат в ръце и да спрат да приказват глупости. Когато бяха в колапс и отидоха десет от най-големите фирми. Понеже сме в този регион, на Цоцорков лично съм му се обаждал да даде пари на ЦСКА. Мисля, че над 100 000 им е дал”, каза още Борисов.
![]()
Както и да е, ще следя с интерес докъде политиката ще продължава да прониква (в буквален и преносен смисъл) в любимите ни отбори.
Не ми се рови, ама да го направя ли за да ти припомня изказванията му как лично той е довел ВТВ в Левски, след като Батков му проплака на рамото, че касата ви е празна?