V кръг /"А" ПФГ/: "Литекс" - "Лудогорец" FT: 0:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: V кръг /"А" ПФГ/: "Литекс" - "Лудогорец" FT: 0:2

Мнениеот D.Georgiev » 18 сеп 2012 11:58

Видео от мача с двата гола и добро качество:

http://ludogorets.com/news.html?news_gr ... l_news=377
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 18 сеп 2012 13:00

От краткия репортаж виждам и ми прави впечатление страхотното желание, на Мичел за игра! Харесах го в мача със Стяуа и сега се затвърждава доброто впечатление! Колкото и да не съм мислел, че ще го кажа, май е време Марселиньо да поостане някой друг мач резерва, че да слезе малко на земята! Тябват ни хора с хъс, и желание, а не отегчени помислили се за звезди играчи!
Лошо впечатление ми направи теренът! Може би така изглежда на записа, но според мен не е в оптимално състояние теренът, а беше един от най-добрите в България!
Последна промяна от mad forest на 18 сеп 2012 13:10, променено общо 1 път.
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 18 сеп 2012 13:06

mad forest написа:От краткия репортаж виждам ми прави впечатление страхотното желание, на Мичел за игра! Харесах го в мача със Стяуа и сега се затвърждава доброто впечатление! Колкото и да не съм мислел, че ще го кажа, май е време Марселиньо да поостане някой друг мач резерва, че да слезе малко на земята! Тябват ни хора с хъс, и желание, а не отегчени помислили се за звезди играчи!
Лошо впечатление ми направи теренът! Може би така изглежда на записа, но според мен не е в оптимално състояние теренът, а беше един от най-добрите в България!

Наистина си прав, за Бургзорг. Той още от първия мач, които гледахме игра с голямо желание и това при него не е било проблем. В началото допускаше много брак, защото постът му е свързан с много добро пласиране и много пасове. Сега изглежда доста по-добре и поне репортажът създава такова впечатление. Със сигурност обаче не е той човекът, който трябва да замени Марсо. Той просто загуби мотивация след фиаското с "Динамо". Сигурен съм обаче, че срещу "ЦСКА" ще се постарае, а в някой друг мач може да видим Костадинов, Гъргоров или Деко на неговата позиция.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 18 сеп 2012 13:14

D.Georgiev написа:
mad forest написа:От краткия репортаж виждам ми прави впечатление страхотното желание, на Мичел за игра! Харесах го в мача със Стяуа и сега се затвърждава доброто впечатление! Колкото и да не съм мислел, че ще го кажа, май е време Марселиньо да поостане някой друг мач резерва, че да слезе малко на земята! Тябват ни хора с хъс, и желание, а не отегчени помислили се за звезди играчи!

Наистина си прав, за Бургзорг. Той още от първия мач, които гледахме игра с голямо желание и това при него не е било проблем. В началото допускаше много брак, защото постът му е свързан с много добро пласиране и много пасове. Сега изглежда доста по-добре и поне репортажът създава такова впечатление. Със сигурност обаче не е той човекът, който трябва да замени Марсо. Той просто загуби мотивация след фиаското с "Динамо". Сигурен съм обаче, че срещу "ЦСКА" ще се постарае, а в някой друг мач може да видим Костадинов, Гъргоров или Деко на неговата позиция.

Не исках да кажа точно той да замени Марселиньо (май наистина така изглежда от написаното :oops: ), а че такива като Бургзорг, трябва да играят, а отегчният Марселиньо да почине малко! Има репортаж и в Спортал и като видях каква грешка прави Дяков, не можах да повярвам! Не е характерно за него! Или куца мотивацията на водещите ни футболисти или рутината се е настанила трайно в нашия отбор и ми се струва, че скоро ще бъдем наказани! Дано не съм прав!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 18 сеп 2012 15:06

Бургзорг наистина изненадва не само с огромното си желание, а показва и добра игра. Това явно е бил неговият мач и дано е начало на още подобни. Това е борбата за титулярния пост - овладява, подава и се набира напред и тези му усилия се възнаграждават. Емоцията от гола му е забележителна. Тук се повтарям, но се смях с глас на радостта му. Имаше и късмет за гола, но останалите му прояви, които се виждат в репотажа също си ги биваше.
Похвала и за Петев за тази на пръв поглед странна смяна, която се оказа добра.
От ситуациите прави впечатление, че Лудогорец не се е дръпнал назад през второто полувреме. Дори Барт играеше доста напред.
[center]Изображение[/center]

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 18 сеп 2012 15:20

Много добре играе Бургзорг - не могат да му вземат топката, и е доста бърз за нашите стандарти :). Жалко, че няма ТВ предаване и не мога да гледамвсеки мач. Нашите играят доста добре.

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 18 сеп 2012 16:57

Да се надявам за следващото гостуване да успеем да се съберем екипажа който пътуваме.Сега на преден план слагам мача на национала със Дания,и чак след това следя нашето първенство.Тоя сезон поизостанах доста и не виждам смисъл от сега да започвам да навлизам във подробности.
Тсонпен-върни си старата снимка,че със тоя надпис LUDOGORETS не мога да го възприема.

Потребителски аватар
Hardi
Контакти:

Мнениеот Hardi » 18 сеп 2012 19:03

donpacko написа:Да се надявам за следващото гостуване да успеем да се съберем екипажа който пътуваме.Сега на преден план слагам мача на национала със Дания,и чак след това следя нашето първенство.Тоя сезон поизостанах доста и не виждам смисъл от сега да започвам да навлизам във подробности.
Тсонпен-върни си старата снимка,че със тоя надпис LUDOGORETS не мога да го възприема.

Следващото гостуване аз поне няма да мога да отида. Мача е в събота и ще се тръгва по рано предвид дългия път, а аз съм на работа поне до 13:00 - 13:30. :evil: :evil: :evil: :evil:
Изображение
Спиралата на Max Factor прави миглите да изглеждат до три пъти по-дълги...
Мисля, че Max Factor трябва да почне да прави презервативи !

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 18 сеп 2012 19:33

Добре, че е поне вашия сайт, че да има някакъв репортаж от мача, макар и във въпросния доста избирателно да са подбрани ситуациите.
mad forest, наистина теренът ни е в ужасно състояние, особено ако е валяло дъжд преди мач. И това не е от вчера, от 2-3 години си е поне. Преди обаче играехме в евротурнирите и някак си успяваха да го приведат в що-годе приличен вид за мачовете. От този сезон обаче вече имам чувството, че тотално е занемарен. Направо си плаче за цялостна смяна.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 18 сеп 2012 20:35

donpacko написа:Да се надявам за следващото гостуване да успеем да се съберем екипажа който пътуваме.Сега на преден план слагам мача на национала със Дания,и чак след това следя нашето първенство.Тоя сезон поизостанах доста и не виждам смисъл от сега да започвам да навлизам във подробности.

:mrgreen: Гледам да разнообразявам. Ще сменя и този аватар след време. Мерси за вниманието :)
Аз си бях наредил нещата така, че да гледам мача в Ловеч, но неочакван обрат провали напълно плана ми. Сега планирам да съчетая Есенен панаир в Пловдив с мач на Лудогорец. Да видим ще се получи ли поне това. Предишните гостувания и там бяха невероятни съвпадения, но с негативен знак и едно не можах да видя.

Върни се в “Лудогорец”