Синьо сърце написа:Red Warrior написа:Синьо сърце написа: Айде да не се правим на ощипани моми? Кой говореше 10 дни, че ще срути Разград? Ще коли турци? И как се държахте там?
Във всеки случай аз не съм го говорил. Освен това, феновете във форумите могат да напишат всичко. Ние най-добре си знаем, че повечето от писаниците са спам. Но когато ДЛЪЖНОСТНИ лица си позволят да бият МИРНИ фенове безнаказано и БФС си мълчи, като... Това какво е?!
Пич, 25 години ходя по мачове...Това с мирните фенове го представи в някое читалище пред развълнувани бабки, не тук...Малко разтрошиха оградата и изадиха метални колци, има кадри, ама нищо... Да припомням ли бомбата по детето-инвалид, абсолютен позор! Там гърмяха бомби сред хора, нито скандиращи, нито обиждащи! Стига с тия евтини кампанийки, знаем си стоката!
Говоря ти за боя извън стадиона, още на входа, а метални колци развяваха "стюардите" от "великият" гранд с неградското име Лудогорец. Това с бомбата по детето-инвалид не мога да повярвам, че е било нарочно. Не изключвай и вересията, че е имало провокатори. Аз съм почти сигурен, че при един положителен резултат за ЦСКА в течение на мача, щеше да има нахлуване на терена.