БФС пак наказа ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: БФС пак наказа ЦСКА

Мнениеот Red Warrior » 14 авг 2012 23:53

Синьо сърце написа:
Red Warrior написа:
Синьо сърце написа: Айде да не се правим на ощипани моми? Кой говореше 10 дни, че ще срути Разград? Ще коли турци? И как се държахте там?

Във всеки случай аз не съм го говорил. Освен това, феновете във форумите могат да напишат всичко. Ние най-добре си знаем, че повечето от писаниците са спам. Но когато ДЛЪЖНОСТНИ лица си позволят да бият МИРНИ фенове безнаказано и БФС си мълчи, като... Това какво е?!

Пич, 25 години ходя по мачове...Това с мирните фенове го представи в някое читалище пред развълнувани бабки, не тук...Малко разтрошиха оградата и изадиха метални колци, има кадри, ама нищо... Да припомням ли бомбата по детето-инвалид, абсолютен позор! Там гърмяха бомби сред хора, нито скандиращи, нито обиждащи! Стига с тия евтини кампанийки, знаем си стоката!

Говоря ти за боя извън стадиона, още на входа, а метални колци развяваха "стюардите" от "великият" гранд с неградското име Лудогорец. Това с бомбата по детето-инвалид не мога да повярвам, че е било нарочно. Не изключвай и вересията, че е имало провокатори. Аз съм почти сигурен, че при един положителен резултат за ЦСКА в течение на мача, щеше да има нахлуване на терена.
Последна промяна от Red Warrior на 14 авг 2012 23:58, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 14 авг 2012 23:53

Никой не ви иска защото рушите и после не плащате.

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 14 авг 2012 23:54

ебати двойните стандарти ........ аве някой от ЦСКА да не е **** жената на перуката бе деба ........ бях в ловеч и нищо по-необикновенно от други пъти не се е случило ( 1 димка + 2 факли) и ни наказват с лишаване от домакинство ...... аз се чудя по другите стадиони дали не е имало също факли и димки??? и ако е имало защо само ЦСКА наказват ...........

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 14 авг 2012 23:56

tut написа:ебати двойните стандарти ........ аве някой от ЦСКА да не е **** жената на перуката бе деба ........ бях в ловеч и нищо по-необикновенно от други пъти не се е случило ( 1 димка + 2 факли) и ни наказват с лишаване от домакинство ...... аз се чудя по другите стадиони дали не е имало също факли и димки??? и ако е имало защо само ЦСКА наказват ...........

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

И интерсно защо само от мача на ЦСКА излезнаха "любителски" кадри...?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 14 авг 2012 23:57

[quote="russia
Как? Ти беше там ли? Видя ли? Чу ли? Или чете сайтове и форуми? Само ЦСКА "приятелю", въпреки всичко, само ЦСКА! Времето на наказанията и неволите ще мине, това е неминуемо и всички го знаят! После му мислете![/quote]

Не си цитирал правилно, но се случва на всеки-няма как и отговорът да е правилен.
Аз съм бил там за моя отбор. За други не се интересувам, там би трябвало да сте вие. Чета сайтове, форуми и книги, гледам и кадри. Колкото до кавичките, 20 години ни плашите с нещо и 20 години ядете чолаф по всички фронтове...Всъщност са много повече от 20, но това е друга тема. Последното нещо на този свят обаче, което може да ме плаши, е ЦСКА! Като се почне от седмочислениците, та се свърши с Мендоса и Рамос...Вечни абонати!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

abahta
Контакти:

Мнениеот abahta » 14 авг 2012 23:59

Пич, 25 години ходя по мачове...Това с мирните фенове го представи в някое читалище пред развълнувани бабки, не тук...Малко разтрошиха оградата и изадиха метални колци, има кадри, ама нищо... Да припомням ли бомбата по детето-инвалид, абсолютен позор! Там гърмяха бомби сред хора, нито скандиращи, нито обиждащи! Стига с тия евтини кампанийки, знаем си стоката![/quote]
Говоря ти за боя извън стадиона, още на входа, а метални колци развяваха "стюардите" от "великият" гранд с неградското име Лудогорец. Това с бомбата по детето-инвалид не мога да повярвам, че е било нарочно. Не изключвай и вересията, че е имало провокари. Аз съм почти сигурен, че при един положителен резултат за ЦСКА в течение на мача, щеше да има нахлуване на терена.[/quote]
Всичко започна от 1 бутилка минерална вода хвърлена по Стойчо. И веднага полетяха бомбички по сектора на Лудогорец. Да точно така бомбичката падна в близост до едно момче в инвалидна количка. Имаше и полицай в сектора на Лудогорец, който се опита със щита да предпази момчето. Мога да ти кажа, че всичко което се случи в Разград беше предизвикано от нас. Мога да ти разкажа всичко цветно включително и клипчета имам.
Стенли ти можеш....

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 15 авг 2012 00:12

abahta написа:Пич, 25 години ходя по мачове...Това с мирните фенове го представи в някое читалище пред развълнувани бабки, не тук...Малко разтрошиха оградата и изадиха метални колци, има кадри, ама нищо... Да припомням ли бомбата по детето-инвалид, абсолютен позор! Там гърмяха бомби сред хора, нито скандиращи, нито обиждащи! Стига с тия евтини кампанийки, знаем си стоката!

Говоря ти за боя извън стадиона, още на входа, а метални колци развяваха "стюардите" от "великият" гранд с неградското име Лудогорец. Това с бомбата по детето-инвалид не мога да повярвам, че е било нарочно. Не изключвай и вересията, че е имало провокари. Аз съм почти сигурен, че при един положителен резултат за ЦСКА в течение на мача, щеше да има нахлуване на терена.[/quote]
Всичко започна от 1 бутилка минерална вода хвърлена по Стойчо. И веднага полетяха бомбички по сектора на Лудогорец. Да точно така бомбичката падна в близост до едно момче в инвалидна количка. Имаше и полицай в сектора на Лудогорец, който се опита със щита да предпази момчето. Мога да ти кажа, че всичко което се случи в Разград беше предизвикано от нас. Мога да ти разкажа всичко цветно включително и клипчета имам.[/quote]
Няма смисъл. Случват се такива неща. Но щом в родината на хулиганството ги накараха да са по-ниски от тревата, и тук може! И рано или късно ще стане! Аз като пубер на Покойника колко бомби съм забъркал и колко съм мятал, баш се най-плашим... И сега като се замисля какво е можело да стане, ме притриса, ама де тогава акъл? Кви болтове и пирони са слагани вътре, че и тайни съставки за по-голяма мощ...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
THE RED SNAKE
Контакти:

Мнениеот THE RED SNAKE » 15 авг 2012 00:42

Синьо сърце написа:[quote="russia
Как? Ти беше там ли? Видя ли? Чу ли? Или чете сайтове и форуми? Само ЦСКА "приятелю", въпреки всичко, само ЦСКА! Времето на наказанията и неволите ще мине, това е неминуемо и всички го знаят! После му мислете!

Не си цитирал правилно, но се случва на всеки-няма как и отговорът да е правилен.
Аз съм бил там за моя отбор. За други не се интересувам, там би трябвало да сте вие. Чета сайтове, форуми и книги, гледам и кадри. Колкото до кавичките, 20 години ни плашите с нещо и 20 години ядете чолаф по всички фронтове...Всъщност са много повече от 20, но това е друга тема. Последното нещо на този свят обаче, което може да ме плаши, е ЦСКА! Като се почне от седмочислениците, та се свърши с Мендоса и Рамос...Вечни абонати![/quote]

Аз пък си мисля, че абонамента свърши, братле ;) ! Най-вече в последните пет години ;) ! Бая време ще мине докато ни настигнете по титли, ама щом това не те притеснява :lol: ! Така, че ситуацията с чолафа е доста дискусионна ;) ! Въпрос на гледна точка ;) !

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 15 авг 2012 01:16

THE RED SNAKE написа:
Синьо сърце написа:[quote="russia
Как? Ти беше там ли? Видя ли? Чу ли? Или чете сайтове и форуми? Само ЦСКА "приятелю", въпреки всичко, само ЦСКА! Времето на наказанията и неволите ще мине, това е неминуемо и всички го знаят! После му мислете!

Аз съм бил там за моя отбор. За други не се интересувам, там би трябвало да сте вие. Чета сайтове, форуми и книги, гледам и кадри. Колкото до кавичките, 20 години ни плашите с нещо и 20 години ядете чолаф по всички фронтове...Всъщност са много повече от 20, но това е друга тема. Последното нещо на този свят обаче, което може да ме плаши, е ЦСКА! Като се почне от седмочислениците, та се свърши с Мендоса и Рамос...Вечни абонати!

Аз пък си мисля, че абонамента свърши, братле ;) ! Най-вече в последните пет години ;) ! Бая време ще мине докато ни настигнете по титли, ама щом това не те притеснява :lol: ! Така, че ситуацията с чолафа е доста дискусионна ;) ! Въпрос на гледна точка ;) ![/quote]

бате комунизма си замина и няма да се върне. Тва дето сте били тогава го забрави да стане пак и да се върне. Още от сега ти казвам никога няма да стане това. Нито футбола сега е онзи футбол, нито строя сега е онзи строй! Сега е пазарна икономика и парите определят всичко, а не некви лозунги и други подобни. Футбола в България все повече и повече отбори ще късат от пая! Тва вашето дето е било на всеки три години по две титли го забрави. Това никога повече няма да стане. И годините след комунизма са пример за това.

Вервайте си, че пак ще сте нещо като преди :lol: :lol: :lol: ! Докато живеете със стандартите на комунистически футболен колос, никога няма да сте ОК. И вечно ще търсите врага с партиен билет. Трябва да започнете да живеете в настоящето и да спрете да живеете с миналото си. Вече на никой не му пука за вас и си играе за себе си и клуба си. Без значение дали се казва Лудогорец, Литекс или Локо Пд. Всеки има право да става шампион. И така ще и за напред все повече и повече различни клубове ще печелят отличия за сметка на вас и нас. И докато не го проумеете и осъзнаете това нещо, никога няма да се радвате истински на вашият отбор! Просто времената от едно време се промениха тотално а и никога няма да се върнат повече!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 авг 2012 01:34

Avanti брато, моля ти се не пиши съчиненията на баща си ок :?:

Имам баща имам и дядо имам и роднини който са били от началото когато ЦСКА са го създали, има кой да ми казва какво е било едно време, това което го пишеш ти е слово, което е дъвкано от вашите фенове през години и утекнало до днес... има някой неща вярни, но има и много не вярни... комунизма умря и умря ЦСКА, боже, боже вярвайте си в тези думи и си ги повтаряйте завинаги :lol:... какво да коментираш то е смешно :lol:

Върни се в “ЦСКА”