II кръг Левски - БOTEВ - 3:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

joro bad

Re: II кръг Левски - БOTEВ - 3:1

Мнениеот joro bad » 20 авг 2012 01:47

Rooster1912 написа:Разликата в класите ви я показаха Сараево, евробойци! Щото в Европа няма Ристосковци, Геновци и други съдийски курви с шкембета и там ви свалят на земята - вас - висококласните! :)

П.П. жалко, че не допускат камери на стадиона и съдиите си правят квото си искат и се гаврят както си пожелаят!

Щом така ще си говориме, няма да ти спестя действителността. С този отбор и треньор, скоро няма да сте в шестицата на класирането, а пък Европа дълги години няма да помиришете!!!! :idea: :idea:

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 20 авг 2012 01:48

joro bad написа:
Rooster1912 написа:Разликата в класите ви я показаха Сараево, евробойци! Щото в Европа няма Ристосковци, Геновци и други съдийски курви с шкембета и там ви свалят на земята - вас - висококласните! :)

П.П. жалко, че не допускат камери на стадиона и съдиите си правят квото си искат и се гаврят както си пожелаят!

Щом така ще си говориме, няма да ти спестя действителността. С този отбор и треньор, скоро няма да сте в шестицата на класирането, а пък Европа дълги години няма да помиришете!!!! :idea: :idea:

Ок , Нострадамус! Ще ти се "доверя" :mrgreen:

joro bad

Мнениеот joro bad » 20 авг 2012 01:54

О.К. Лека нощ, майна. ;) :)

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 20 авг 2012 01:56

joro bad написа:О.К. Лека нощ, майна. ;) :)

Лека ! Пак ще си говорим след време, Нострадамусе хахах. Отбелязвам си "пророчеството "ти :mrgreen:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 авг 2012 01:57

Rooster1912 написа:П.П. жалко, че не допускат камери на стадиона и съдиите си правят квото си искат и се гаврят както си пожелаят и не могат хората да го видят! Тоя шопар се сети , че има картони едва при 3:1 ... Само на С.Ангелов му спести 2 последователни жълти първото полувреме ... Колко обратни, несвирени фалове в наша полза...Остави ви да ритате и блъскате ! А за несвирената дузпата - там вече нямам думи! Но дет0 викате - така е на Герена :mrgreen:

Жалко, че не допускат камери на стадиона и всеки може да обвинява съдията за провала на своя отбор!
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

kanarche
Контакти:

Мнениеот kanarche » 20 авг 2012 02:48

Големи грешки в отбраната на Ботев предопределиха мача днес, а не бутането от Ристосков!Хубаво е, че натиснахме домакините и при негативния резултат се опитахме да се върнем в мача, но огромните пробойни в защитата ни провалиха. Колко се ос....а Ристосков се видя, когато хем не свири дузпа, хем не даде жълт картон за симулация- показателно за неговото душевно състояние- ето защо нашите отбори се окъкват в Европа!! Иначе стига с негативите- стана доста добър мач с много положения и динамика, доста публика , която създаде невероятна атмосфера- ето такива мачове искаме да гледаме!

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 20 авг 2012 10:07

Не търсете под вола теле, факт съдията беше слаб, но и на прима виста не може да отсъдите дали има дузпа или не, аз не мога да кажа, бях много далеко от ситуацията!
Иначе поздрави за представянето на терена и на трибуните, такава гостуваща агитка не беше идвала, като численост, и чудесна хореография!

Потребителски аватар
djany76
Контакти:

Мнениеот djany76 » 20 авг 2012 10:46

Много хубав мач стана, аз съм доволен. Според мен Ристосков свири сравнително добре с някой изключения, но не фатални и не влияещи на резултата. Падането за дузпата стана пред мен и мога да кажа, че си беше малко цирково изпълнение и няма съдя, който би я свирил. За загубата сме си виновни само ние, не можахме да си вкараме положенията, които бяха повече от тези на левски. Евала на всички Бултраси, които въпреки загубата, на края на мача поздравихме играчите и им показахме, че могат да разчитат на нас и от тях се иска само да играят. Горд съм че имаме най великата публика в БГ, което доказахме на герена и ще продъжим да го доказваме.
BOTEV FOREVER

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 20 авг 2012 10:52

Theos написа:Не търсете под вола теле, факт съдията беше слаб, но и на прима виста не може да отсъдите дали има дузпа или не, аз не мога да кажа, бях много далеко от ситуацията!
Иначе поздрави за представянето на терена и на трибуните, такава гостуваща агитка не беше идвала, като численост, и чудесна хореография!

Бях в 19-ти блок на В сектор точно срещу ситуацията и мога да кажа, че беше 50/50 - може и да се свири може и да не се (зависи от съдията, например Генов ги свиреше такива :lol: ). Иначе си беше артистично хвърлянето и може би това е натежало, ако се беше хвърлил по-реално... Но да ми говорят, че съдията бил наш трябва да са много нагли. 2 пъти първото полувреме точно до страничния съдия, играч на Ботев играе с ръка и нищо. Второто полувреме две 100%-ви засади не вдигна, като в първата ситуация беше още на центъра а действията се развиваха в близост до наказателното. Втората ситуация беше след втората греда на Ботев - изстрел, топката се отбива от гредата, след което попада в Иван Цветков, който обаче в същия момент на отбиване от гредата е в засада. По всички правила на футбола, тва е засада ама не се оплакваме нали?
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 20 авг 2012 11:06

РУК
Последна промяна от Pupper_ на 24 авг 2012 00:29, променено общо 1 път.

Върни се в “Ботев”