Theos написа:Не търсете под вола теле, факт съдията беше слаб, но и на прима виста не може да отсъдите дали има дузпа или не, аз не мога да кажа, бях много далеко от ситуацията!
Иначе поздрави за представянето на терена и на трибуните, такава гостуваща агитка не беше идвала, като численост, и чудесна хореография!
Бях в 19-ти блок на В сектор точно срещу ситуацията и мога да кажа, че беше 50/50 - може и да се свири може и да не се (зависи от съдията, например Генов ги свиреше такива

). Иначе си беше артистично хвърлянето и може би това е натежало, ако се беше хвърлил по-реално... Но да ми говорят, че съдията бил наш трябва да са много нагли. 2 пъти първото полувреме точно до страничния съдия, играч на Ботев играе с ръка и нищо. Второто полувреме две 100%-ви засади не вдигна, като в първата ситуация беше още на центъра а действията се развиваха в близост до наказателното. Втората ситуация беше след втората греда на Ботев - изстрел, топката се отбива от гредата, след което попада в Иван Цветков, който обаче в същия момент на отбиване от гредата е в засада. По всички правила на футбола, тва е засада ама не се оплакваме нали?