Всеки иска това, но тук е България и няма как да бъде постигнато! Дай някаква алтернатива на Лазаров?! Нямаш нали? Това са свободни съчинения! Ами ако президент на БФБ стане Ивайло Константинов, който е личен приятел на Стойчев? Тогава какво? Аз искам да има подобна стратегия не само за волейбола, а за всички спортове, но тя е неизпълнима без средства и адекватно управление. Нека Лазаров се махне след като използва волейбола за лични облаги и после какво ще стане? Стойчев ще се върне начело на отбора, Казийски също ще се завърне и ние ще мачкаме наред, да ама не! Тук е България и нещата не стават така. както ти и аз искаме, става така както определени лица искат!
Предложение за ръководител съм давал многократно: Димитър Златанов и Митко Каров
Хубаво е че отбора се събра, сплоти и поеха отговорност хора като Алексиев, които винаги оставаха в сянката на големите. Но големите затова са ГОЛЕМИ, защото помат отговорност във важните моменти! Вряли са и кипяли във сериозни мачове на международно ниво, печелили трофеи, не се огъват под най-лекия повей на вятъра. Способни са сами да извадят отбора от дупката! такъв играч е Матей Казийски и смея да твърдя, че в момента нямаме такъв! Не омаловажавам успехите на тези млади момчета, дебютанти, те тепърва ще трупат опит, имат огромен потенциал. Но те бяха свикнали да чакат на Матей, не се мобилизираха докрай. Това пролича и в изгубения полуфинал в София. Излезе Матей и отбора се насра. Защо не играха с този хъс, желание и себераздаване в този злополучен мач? Сега вече сами си повярваха, видяха, че могат и имат сили. С един Матей и Андрей, който може също да помогне на Братоев ние сме страхотна сплав. Още малко време и ще се берат плодовете, но не и след всяка загуба уволнения и скандали! Сега да чухте или видяхте някой да уволни Анастази, Беруто или Хайнен след загубите от нас? Няма и да чуете, защото там има дългосрочен план и промени не се правят ей така на емоции.
Ние сме много по-малка държава от всичките си конкуренти и е тъпо да пропиляваме талантите си, някои от които са върха във световния волейбол! Визирам Матей и Радо! ГРЕХОТА Е заради номенклатурния ояден инженер да страдат всички!