Публиката в Арена Армеец беше като на театър!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

fraport
Контакти:

Re: Публиката в Арена Армеец беше като на театър!

Мнениеот fraport » 06 юли 2012 23:52

1982 написа:А помниш ли през 1994-а, 1995-а, 1996-а и т.н., каква беше атмосферата в Зимния дворец, а ??! Ако не знаеш, питай Любо Тумбака, той ще ти разкаже.

Ами аз помня , не знам за теб аз съм роден март 1974 г . Ходя на мачове на националите от почти 15 години. И да ти кажа атмосверата в София беше тягостна и меко казано отвратителна . Сега видяхте нещо от Варна . Всичко което е като игра с публиката от Ди Джея и песните е копирано от Варна ,където е и създадено

Потребителски аватар
paro24
Контакти:

Мнениеот paro24 » 06 юли 2012 23:54

Темата е абсолютно безмислена. Залата във Варна не може да приеме финали за Световна лига.
Ако се направи нова предполагам, че ще има ротационен принцип.
Доколкото разбрах в Пловдив догодина ще е готова 5000 зала.
Ако имаме повече зали ще можем да кандидатстваме и за световно първенство.
Последна промяна от paro24 на 06 юли 2012 23:55, променено общо 2 пъти.

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 06 юли 2012 23:54

1982 написа:Аз пак да питам - къде бяхте на мачовете на жените бе, велики краварненци ?? :lol: :lol: По 100 човека на мач и ми се пъчите тук колко велика публика сте.

На мачове на жени не ходя . Тях само ги карам да скачат на онзи . По мрежата да ми играят не са ми интересни. Като искате вземете си ги и тях да събирате по 13 000 души :)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 06 юли 2012 23:54

Кое е било тягостно бе, нали съм бил на тези мачове. Гледай си кравите и овцете там и не коментирай неща, от които си нямаш и понятие.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
S1914
Контакти:

Мнениеот S1914 » 06 юли 2012 23:55

1 В София почти няма Варненци . И знаеш ли защо . Морско чадо на село не вирее ! Ако някой ти е казал ,че е от Варна най-вероятно е от някое селце на 30-40 км от там .
2. 10 000 зрители за смешните '' грандове '' на България не са се сабирали незнам от кога . Посещаемост от порядъка на 200-300 човека на мачовете е съвсем нормална напоследък.
3 . Какво означава достатъчно на брой запалени фенове. Тук говорим за Волейбол а не за гамените на :Левски и Цска . Няма как да има фенска маса на Националният отбор по Волейбол при условие ,че не е стъпвал в Пловдив и до скоро го нямаше от 10 години и в София
4 Да ти припомня причината за преместването на националният отбот от София във Варна през 2000 год. В зимния дворец на мачове с Италия и Холандия имаше по 1000 човека[/quote]
1. Колкото и на морските да им е мъчно за морето безработицата си ги тегли към софия.
2. Левски само е сибирал една дозина пъти по 44000 зрители на препълнения национален стадион за последните 6 години и още толкова пъти по 28000 на герена, цска по 25000 зрители в евротурнирите, по 20000 средно на всяко вечно дерби и пълен национален за големите мачове на националите, както ще бъде и с Италия след 2 месеца. Сравнене със варна е жалко и срамно.
3,4 варна не може да събере повече зрители отколкото софия или пловдив и безплатни да са билетите за морските срещу 50 лв ба билет за софианци и пловдивчани.
5. Нормално е да ви е гадно, че вече мачовете не са във варна, но реалностите и фактите са такива. няма нужда от излишна злоба и комплекси.

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 06 юли 2012 23:55

Кой се тупа ? Кой я е искал тая зала точно в София ? Ние не сме казали нека да е в София ... вие просто почнахте да храчите по направеното, ама сега има зала и в Пловдив и в Русе се дооправя до колкото знам и всички се радват за тях, ама като се направи нещо тук и яко храчки :roll: Защо не се ремонтира залата във Варна ? Защо не се разшири или защо направо не се построи нова на същото място ? Искайте бе, явно вие си имате проблем не ние[/quote]

Залата във Русе до 1 година трябва да е готова.Местният отбор на Дунав 8806 (жени) кара публиката да пълни всеки мач малката зала Дунав :)

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 06 юли 2012 23:56

paro24 написа:Темата е абсолютно безмислена. Залата във Варна не може да приеме финали за Световна лига.
Ако имаме повече зали ще можем да кандидатсваме и за световно първенство.

Така е ! Но кой говори за зала . Изалата в София не е общинска , а държавна .Т,е тя не е Софийска !!!! Ако е така да си я построят от бюджета на София , а не с държавни пари,

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 06 юли 2012 23:56

paro24 написа:Темата е абсолютно безмислена. Залата във Варна не може да приеме финали за Световна лига.

Е що в Пловдив 5000 заличка. Бойко да отпусне още 7-8000 места поне кат Софийската да стане. Във Варна що не построи една нова :?
Или само за шопско може , другите кучета ги яли .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 06 юли 2012 23:58

Bartolomej написа:

Е що в Пловдив 5000 заличка. Бойко да отпусне още 7-8000 места поне кат Софийската да стане. Във Варна що не построи една нова :?
Или само за шопско може , другите кучета ги яли .

Тези пари да не падат от небето

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 06 юли 2012 23:58

1 В София почти няма Варненци . И знаеш ли защо . Морско чадо на село не вирее ! Ако някой ти е казал ,че е от Варна най-вероятно е от някое селце на 30-40 км от там .

:lol: :lol: :lol: :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Върни се в “Архив”