Суперкупа: "Лудогорец" - "Локомотив" Пд FT: 3:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Hardi
Контакти:

Re: Суперкупа: "Лудогорец" - "Локомотив" Пд

Мнениеот Hardi » 11 юли 2012 23:09

Честито Лудогорци. Като за първи официален мач, представянето ни беше добро. Марселиньо е във форма и това мисля че трябва най - много да ни радва. Кейсара също ми направи страхотно впечатление в първия си официален мач със зелената фланелка. Прекрасна игра , както в защита така и много добре се включваше в предни позиции.
Изображение
Спиралата на Max Factor прави миглите да изглеждат до три пъти по-дълги...
Мисля, че Max Factor трябва да почне да прави презервативи !

Потребителски аватар
bixxol
Контакти:

Мнениеот bixxol » 11 юли 2012 23:12

Много ми хареса мача , но тази година ще ви разкрием !
Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 11 юли 2012 23:22

Добро представяне на нашите момчета,но очаквах така да се развие срещата.Мисля,че не дадоха всичко от себе си,поради престоящия тежък мач на 18-ти.Темпото също не изненада,щеше да е ненужно превключване на макс обороти.Майсторски попадения,на мен лично най-ми хареса тандема Марселиньо - Кейсара,очаквам още подобни изпълнения и за в бъдеще.Великолепно изпълнение,ех!Браво и на Бадема!Ами като се има пред вид,че ползвахме Локо П. за контролна среща,при това си тръгваме със Супер купа,БРАВО!Така,сега от тук нататък, които иска да взима купи,да ходи в "Б" група. :roll: :lol: :lol: :lol:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 12 юли 2012 00:02

Arto написа:Уважавах те, но с тези изказвания ми падаш все повече и повече в очите. Като фенове си отговаряме за нашите действия и представяния. Хореография като тази, която направихме може да ви послужи само за пример! ТИ знаеш ли какво е да заведеш 10 000 на 5 часа път от града им, бе? В работен ден, край на срок за учениците, насред сесия за студентите и пореден отпуск за мач в работен ден за работещите. Не си отворих устата след мача, защото бях засрамен от начина, по който футболистите ни играха, но ти не спираш да ни плюеш като публика. Спести си обясненията колко малък град сте, защото и ние сме 7 пъти по-малки от София, но не отстъпваме с нищо на "грандовете". Също така не почвай с щетите на стадиона, защото ние си платихме всичко до стотинка както всеки път правим. Относно съдията, това, което Узунов направи е съдииски трик добре му познат като топ арбитър на България. Предпочете да се застрахова и всеки да следи съдията, отколкото да ни заколи и после да ревем. Този съдия не веднъж е показал неадекватно ръководене на наши мачове. Пак ти казвам, имай малко съвест и чест. Не може така да плюеш отбор, с който едва-едва направихте равен в първия кръг ( всички знаем как ). А да плюеш феновете му след подвига, който направиха на финала е направо срамно. Да, 10 000 през 2012 е подвиг. 10 000 на 5 часа път от родния им град. 10 000 на възраст от 1 до 90 години.

Ще видим какво ще стане днеска, но мача няма да е със същия заряд, поне за нас локомотивци и все пак се надявам да бием.

Гответе се от другата година за поне 4 мача с пловдивчани!

Ти си точно, ама точно един от тези, за които говоря. Ето отново си отваряш голямата уста преди мача и след него никакъв те няма. Под "вие изнесохте слаба продукция" имам предвид отбора ви, но явно вие до толкова сте се самозабравили, че не гледате какво се случва на терена,а ми коментираш само трибуните. Останалите ти приказки и ти не знаеш защо и на кого ги говориш. Аз теб никога не съм те уважавал, за да ми пука къде съм ти в очите. Уважавам хора като "IvanGit", който след мач, победа или загуба без значение се появява и си казва мнението. Честити ни победата и толкова. Това е мъжка постъпка, такива фенове уважавам!

Мачът няма да го коментирам, защото не съм го гледал. Голубович за пореден път му правят смешен гол - той да беше поне близо до топката... Срещу "Динамо" с техните тупалки не ни виждам с тоя вратар, наистина! Гледам, че моят човек бележи на дебюта си и много се радвам, но след като гледам мача на запис може да кажа нещо повече.

Честито лудогорци, но най-трудното тепърва предстои. Имаме възможност да се легитимираме в Европа. Колкото и малка да е, трябва да се възползваме от нея!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 12 юли 2012 00:19

D.Georgiev написа:
Arto написа:Уважавах те, но с тези изказвания ми падаш все повече и повече в очите. Като фенове си отговаряме за нашите действия и представяния. Хореография като тази, която направихме може да ви послужи само за пример! ТИ знаеш ли какво е да заведеш 10 000 на 5 часа път от града им, бе? В работен ден, край на срок за учениците, насред сесия за студентите и пореден отпуск за мач в работен ден за работещите. Не си отворих устата след мача, защото бях засрамен от начина, по който футболистите ни играха, но ти не спираш да ни плюеш като публика. Спести си обясненията колко малък град сте, защото и ние сме 7 пъти по-малки от София, но не отстъпваме с нищо на "грандовете". Също така не почвай с щетите на стадиона, защото ние си платихме всичко до стотинка както всеки път правим. Относно съдията, това, което Узунов направи е съдииски трик добре му познат като топ арбитър на България. Предпочете да се застрахова и всеки да следи съдията, отколкото да ни заколи и после да ревем. Този съдия не веднъж е показал неадекватно ръководене на наши мачове. Пак ти казвам, имай малко съвест и чест. Не може така да плюеш отбор, с който едва-едва направихте равен в първия кръг ( всички знаем как ). А да плюеш феновете му след подвига, който направиха на финала е направо срамно. Да, 10 000 през 2012 е подвиг. 10 000 на 5 часа път от родния им град. 10 000 на възраст от 1 до 90 години.

Ще видим какво ще стане днеска, но мача няма да е със същия заряд, поне за нас локомотивци и все пак се надявам да бием.

Гответе се от другата година за поне 4 мача с пловдивчани!

Ти си точно, ама точно един от тези, за които говоря. Ето отново си отваряш голямата уста преди мача и след него никакъв те няма. Под "вие изнесохте слаба продукция" имам предвид отбора ви, но явно вие до толкова сте се самозабравили, че не гледате какво се случва на терена,а ми коментираш само трибуните. Останалите ти приказки и ти не знаеш защо и на кого ги говориш. Аз теб никога не съм те уважавал, за да ми пука къде съм ти в очите. Уважавам хора като "IvanGit", който след мач, победа или загуба без значение се появява и си казва мнението. Честити ни победата и толкова. Това е мъжка постъпка, такива фенове уважавам!

Мачът няма да го коментирам, защото не съм го гледал. Голубович за пореден път му правят смешен гол - той да беше поне близо до топката... Срещу "Динамо" с техните тупалки не ни виждам с тоя вратар, наистина! Гледам, че моят човек бележи на дебюта си и много се радвам, но след като гледам мача на запис може да кажа нещо повече.

Честито лудогорци, но най-трудното тепърва предстои. Имаме възможност да се легитимираме в Европа. Колкото и малка да е, трябва да се възползваме от нея!

Защо да е малка? Имате играчи, имате треньор, имате отбор? Какви са тия Динамо Загреб? Излизате със самочувстие и ги мачкате!
Само Левски!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 12 юли 2012 00:27

sneludik написа:Добро представяне на нашите момчета,но очаквах така да се развие срещата.Мисля,че не дадоха всичко от себе си,поради престоящия тежък мач на 18-ти.Темпото също не изненада,щеше да е ненужно превключване на макс обороти.Майсторски попадения,на мен лично най-ми хареса тандема Марселиньо - Кейсара,очаквам още подобни изпълнения и за в бъдеще.Великолепно изпълнение,ех!Браво и на Бадема!Ами като се има пред вид,че ползвахме Локо П. за контролна среща,при това си тръгваме със Супер купа,БРАВО!Така,сега от тук нататък, които иска да взима купи,да ходи в "Б" група. :roll: :lol: :lol: :lol:

Странно самочувствие. Дано се шегуваш.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 12 юли 2012 00:35

subzero написа:Странно самочувствие. Дано се шегуваш.

Естествено,че се шегувам,стана като лаф на масата.Истината е,че не бях така уверен преди началото на мача. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 12 юли 2012 01:20

Честито, отборът си е запазил стила и качеството (е, и Голубович ги е запазил), ще е яка изненада, ако Загреб направи нещо.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 12 юли 2012 08:53

Доста добре играха - поне това ми е впечатлението от второто полувреме. Марселиньо е в много добра форма - Гъргоров също. Кейшара има класа!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 12 юли 2012 08:58

Hardi написа:Честито Лудогорци. Като за първи официален мач, представянето ни беше добро. Марселиньо е във форма и това мисля че трябва най - много да ни радва. Кейсара също ми направи страхотно впечатление в първия си официален мач със зелената фланелка. Прекрасна игра , както в защита така и много добре се включваше в предни позиции.

Съгласен съм с теб, невероятен дебют на Кайсара - борбен, бърз, техничен, комбинативен. За Марселиньо думите са излишни, уникална класа за БГ стандартите. Деко, Бадема, Гулдан - на познатото много високо ниво. Генчев, Минев - ОК, Иван Стоянов като че ли можеше да даде повече. Разочаровам съм лично аз от Барт, несигурен и то много, липсва му игрова практика, да се стяга че Моци чака .Същото се отнася и за Урош, при фаула заспа направо, и той несигурен много. Чворович за мен е по -добрия вратар, а като заседне на резервната скамейка и на него ще му падне формата.
Гуела - нищо особено, в дефанзивен план безполезен.
Голямото ми разочарование за мача се казва Гошко Костадинов. Имаше шанс да се докаже, в остъствието на Дяков и не се справи - гола на Даксон бе изцяло негов, нито едно единоборство не спечели, само фаулове, нямаше и комбинативност. Срещу по-слаби съперници може и да се включва, но за мен не е готов за дербита. Видя се колко струва Дяков за нашия отбор - незаменим е на тоя етап.
Иначе като цяло, много добро първо полувреме, и посредствено второ, да се надяваме че е с оглед на мача с Динамо.
Честито на всички лудогорци, отново влязохме в историята, но и този требъл е много задължаващ. Това означава че трябва да браним завоюваното, а се видя че претенденти да ни детронират - много :)
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Върни се в “Лудогорец”