Лудогорец, ЦСКА, Левски и Локо Пд чакат ЖРЕБИЯ - коментари
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Европа, какво ни чака?
Аз съм от Разград не съм го крил никога във форума и на други места където пиша.Който и да се класира независимо във кой турнир,ще ни блъскат и то много яко.Миналата година прогнозирах крах за всичките и се оказах прав.Ако Лудогорец е шампион като видях какви отбори ги дебнат евентуално още във втория кръг го пиши почти бегал.Нашето първенство е толкова е слабо,че си нямате на идея,имах възможност тая година да гледам мачове и във Румъния,ние не можем да се мерим със никой румънски отбор от първата им петица.Не знам каква Европа говорим.Максимум по два мача ще изиграят нашите отбори и толкова.
donpacko написа:Аз съм от Разград не съм го крил никога във форума и на други места където пиша.Който и да се класира независимо във кой турнир,ще ни блъскат и то много яко.Миналата година прогнозирах крах за всичките и се оказах прав.Ако Лудогорец е шампион като видях какви отбори ги дебнат евентуално още във втория кръг го пиши почти бегал.Нашето първенство е толкова е слабо,че си нямате на идея,имах възможност тая година да гледам мачове и във Румъния,ние не можем да се мерим със никой румънски отбор от първата им петица.Не знам каква Европа говорим.Максимум по два мача ще изиграят нашите отбори и толкова.
Няма лошо. Голяма работа. Немците имат една поговорка: "Другите и те готвят с вода...", т.е. не се подценявай толкова, дай най-доброто от себе си, пък каквото стане. Аз съм сигурен, че футбола ни не е толкова зле, колкото много хора го изкарват.
Стария дано да си прав.Не подценявам нищо,но гледам винаги да пиша обективни коментари без да си слагам пристрастията.
Re: ЦСКА шампион, Левски, Локо и Ч-ц с равни точки, кой е в ЛЕ??
Даже мисля, че "Барселона" и "Реал" паднаха в ШЛ, за да играе "Левски" в Европа. Не съм сигурен, но май и Саркози затова загуби изборите, а Гърция и досега не могат да си съставят правителство заради тоя Батков.
Смешни сте, жалки сте и се наср*хте, защото както казах, останаха ви само тежки мачове, които ако се решават единствено с футболни средства, ще е голям късмет да спечелите всички.
ПП: Ако мисленето ви тежи, не вярвайте, че Стойчо го може по-добре от вас.
Смешни сте, жалки сте и се наср*хте, защото както казах, останаха ви само тежки мачове, които ако се решават единствено с футболни средства, ще е голям късмет да спечелите всички.
ПП: Ако мисленето ви тежи, не вярвайте, че Стойчо го може по-добре от вас.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Единственото на което Левски София може да се надява е:
1.Вечният съперник ЦСКА да победи Литекс Ловеч днес.
2.Черноморец Бургас да направи Х или да загуби в Бургас от Локомотив София (сценарий,достоен за журналисти като Сашо Диков,ГА,Крум Савов и прочее).
3.Локомотив Пловдив да се срине след загубения финал за купата срещу Лудогорец и да направи Х срещу Миньор Перник.
4.Левски София да победи в оставащите 2 мача до края на първенството и да чака благоприятен развой на предните срещи.
Само при подобен сценарий , Левски София може да излезе с едни гърди напред преди последния кръг и да се надява на сигурно участие в ЕКТ.Личното ми мнение е,че Левски НЕ заслужава да играе в ЕКТ този сезон ,защото случващото се през последните 6 месеца и в частност последните 3 години е меко казано срамно.Възможното неучастие ще бъде полагащият се наказателен вот за Гонзо,Батков,Тонев и подмолните игри на Наско Сираков(нещо което,ако е истина е такова дезертиране спрямо синята светиня,което не ми се коментира).
1.Вечният съперник ЦСКА да победи Литекс Ловеч днес.
2.Черноморец Бургас да направи Х или да загуби в Бургас от Локомотив София (сценарий,достоен за журналисти като Сашо Диков,ГА,Крум Савов и прочее).
3.Локомотив Пловдив да се срине след загубения финал за купата срещу Лудогорец и да направи Х срещу Миньор Перник.
4.Левски София да победи в оставащите 2 мача до края на първенството и да чака благоприятен развой на предните срещи.
Само при подобен сценарий , Левски София може да излезе с едни гърди напред преди последния кръг и да се надява на сигурно участие в ЕКТ.Личното ми мнение е,че Левски НЕ заслужава да играе в ЕКТ този сезон ,защото случващото се през последните 6 месеца и в частност последните 3 години е меко казано срамно.Възможното неучастие ще бъде полагащият се наказателен вот за Гонзо,Батков,Тонев и подмолните игри на Наско Сираков(нещо което,ако е истина е такова дезертиране спрямо синята светиня,което не ми се коментира).
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
Който го е страх от мечки, да не ходи в гората !
Коефицентите на българските отбори ще се повишат именно срещу победи над отбори като Байер Леверкузен и Оксер !
Друг начин да си повишим коефицента НЯМА !
Коефицентите на българските отбори ще се повишат именно срещу победи над отбори като Байер Леверкузен и Оксер !
Друг начин да си повишим коефицента НЯМА !
За мен не е много правилно да се гледа с кого ще се паднеш , а по-скоро какво можеш да направиш да вдигнеш класата на отбора. Локото са обигран състав, без големи промени през последните години , от нищото могат да направят гол (визирам статичните положения) и са железни домакини което е голям + в турнирни двубои. Вземате класен вратар (Караджата за мен е слаб) , офанзивен футболист който може да поема топката с гръб към вратата и да се обърне към нея , както и 1-2 по-класни резерви за по-голяма широчина на отбора , хем и титулярите да имат едно на ум... а вече кой ще се падне е божа работа , но във футбола не веднъж сме виждали Давид да отстранява Гулиат 
Дано се класирате и успех.

Дано се класирате и успех.
миле гърбавия написа:Цска за да станат шампиони трябва да ядът трева,щото така каза гениалния треньор Младенов! Може пък да им е вкусна? А дано!

Черноморец имат сравнително лесна програма и за мен би трябвало да са фаворити за място на европейската сцена. Заслужават го и много ще се радвам за тях.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
- Captain Stottlemeyer
nesidor написа:Captain Stottlemeyer написа:Има една българска поговорка: Не слагай каруцата пред коня. Хайде нека да свърши първенството и тогава, комуто се полага, да мисли за Европа.Да не стане като с "Купата или...смърт", че някои ваши фенове още ги е срам да се покажат във форума.
![]()
П.П. За да бъда разбран съвсем правилно: Аз не държа именно "Левски" да участва в ЕКТ и то точно през тази година - имаме доста работа, за да си оправим двора. След повече от 20 поредни присъствия в Европа, включително класиране в групите на ШЛ, земята няма да спре да се върти без нас.
В Шампионската лига гледахте отблизо.
Хайде нека поне още един български отбор да влезе някога в групите на ШЛ (дано бъде през този наш живот) и тогава да правим оценки, кой какво е правил, става ли!?

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ