На Меси му пожелавам догодина да запише поредният си рекорд - четвърта поредна златна топка!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
tibidabo написа:Честита "Златна топка" за Лео Меси. Да продължва да радва милиардите футболни фенове...
tibidabo написа:Честита "Златна топка" за Лео Меси. Да продължва да радва милиардите футболни фенове...
enguerino написа:Има интересни неща около гласовете, например Ибра е гласувал за Пеп на 1во място, Етоо не, а Касияс (и това е което малко ме разочарова) дори не го е сложил в 3ката
megan fox написа:enguerino написа:Има интересни неща около гласовете, например Ибра е гласувал за Пеп на 1во място, Етоо не, а Касияс (и това е което малко ме разочарова) дори не го е сложил в 3ката
Касиас няма право да гласува за сънародници...
Madridist написа:fcb_bg, наистина не мога да те разбера за някои работи.
Във фен тема за Лионел Меси е нормално и очаквано да има сравнения с Роналдо. Но преводачът какво общо има в цялата работа
sl321 написа:Madridist написа:fcb_bg, наистина не мога да те разбера за някои работи.
Във фен тема за Лионел Меси е нормално и очаквано да има сравнения с Роналдо. Но преводачът какво общо има в цялата работа
Обсебен е от Мауриньо.Какво не можеш да разбереш?То е толкова очевидно.
enguerino написа:megan fox написа:enguerino написа:Има интересни неща около гласовете, например Ибра е гласувал за Пеп на 1во място, Етоо не, а Касияс (и това е което малко ме разочарова) дори не го е сложил в 3ката
Касиас няма право да гласува за сънародници...
От тази година имаха, а е гласувал за Дел Боске
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта