Блестящ Григор пише история в Лондон
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- boston celtics
- Контакти:
Re: Блестящ Григор пише история в Лондон
Адски много ме е яд,че пропуснах мача....Но нямаше как,бях на работа...Браво на Гришо,много се радвам за него,дано да спечели този турнир,това ще бъде огромен успех за него и като цяло за българският тенис и ще му даде самочувствие за започващият след 2 седмици Уимбълдън.Вярвам,че може да стигне далеч там.Само успех му пожелавам за напред.
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...
- bekono
- Контакти:
ГОЛЯМ ГРИШО ! Тази година хасковлията демонстрира голям напредък. Надявам се след 3-4 години да е сред големите имена в тениса. А ако иска да направи сериозно впечатление за спортния свят, трябва да спечели този турнир. Така или иначе го е започнал добре на трева, защо да не направи и някоя изненада на Уимбълдън ! Успех на Гришо, дано спечели предстоящия си мач и след това да запише още много победи 

[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

Утре мача на Григор от 1/2 финалите на турнира в Лондон ще е на централния корт и ще е втори за деня. От 15:30 българско време започва първия 1/2 финал ,а минути след това започва и мача на нашето момче!!! УСПЕХ ГРИШО!!! ТИ ВЕЧЕ СИ ГОЛЯМ ТЕНИСИСТ!!!!България е с теб въпреки всички хейтъри!!! САМО НАПРЕД И НАГОРЕ!!!!
По-удобният съперник в лицето на Налбандиян. Започна силно сезона, но последните 2 месеца губи рано и това е най-силният му турнир до момента. Тревата му е любима и знаем, че игра финал на Уимбълдън, а беше по-млад от Гришо. Важна е концентрацията, силният сервис и нашето момче може да го мине!
Налбандиян си беше топ играч преди да го подгонят контузиите.
Винаги е имал проблеми и с килцата ама пък беше един от най-трудните противници на Федерер и
то в годините когато швайца мачкаше всички .
Винаги е имал проблеми и с килцата ама пък беше един от най-трудните противници на Федерер и
Pichichi написа:Налбандиян си беше топ играч преди да го подгонят контузиите.
Мда, и поради тази причина ми беше любимец. Напоследък се позагуби, а Гришо трябва да го сломи!
Nellao soit
Впечатлен съм , имам нужда да кажа. Наистина рядко се сблъсквам уеблог , това е всеки възпитателен и забавно , и позволете ми да ви информират , вие сте придобили хит на нокти по главата . Вашата концепция е отлична , въпросът е нещо , че не достатъчно хора се говори интелигентно . Много съм щастлив , че попаднах в целия този в моя Seek за нещо , отнасящи се до тази .