Студио БНТ : Коментари за Евро 2012

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Студио БНТ : Коментари за Евро 2012

Мнениеот Udoji90 » 14 юни 2012 09:50

Ибришимов тотално ми скъса нервите на ранния мач вчера. Спомнял си бил как на СП 2010 в мача Бразилия - Португалия Жуан спрял атака с ръка и получил директен червен картон... Е, аз пък много добре си спомням, че НЕ получи червен картон, а само жълт, и тогава пак много се дискутираше дали не е трябвало да бъде изгонен... Само като му видя физиономията на Ибришимов, и ми се приисква да му ударя един шамар - адски ми е противен.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 юни 2012 09:59

Groucho написа:Ae... нямам думи просто. За пръв път гледах студиото след късния мач. По-лошо направено нещо не съм виждал. Как тия хора нямат грам чувство за мярка и естетика... говорят там нещо, интервюта с футболисти минават, голове се повтарят... оня дрънчи като разпран. Е, а спри се малко, бре. Декори, водещи, ъгъл на снимане... БНТ!!!

Те го карат колкото да има нещо, не им дреме как изглежда :)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 14 юни 2012 10:17

Udoji90 написа:Ибришимов тотално ми скъса нервите на ранния мач вчера. Спомнял си бил как на СП 2010 в мача Бразилия - Португалия Жуан спрял атака с ръка и получил директен червен картон... Е, аз пък много добре си спомням, че НЕ получи червен картон, а само жълт, и тогава пак много се дискутираше дали не е трябвало да бъде изгонен... Само като му видя физиономията на Ибришимов, и ми се приисква да му ударя един шамар - адски ми е противен.

Е то само това да е .... Мен абсолютно всеки мач ми прави впечатление поне 2 3 абсурдни грешни твърдения и цитирания на ''факти'',които нямат нищо общо с реалността ...
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 14 юни 2012 10:56

tatusindo написа:
Udoji90 написа:Ибришимов тотално ми скъса нервите на ранния мач вчера. Спомнял си бил как на СП 2010 в мача Бразилия - Португалия Жуан спрял атака с ръка и получил директен червен картон... Е, аз пък много добре си спомням, че НЕ получи червен картон, а само жълт, и тогава пак много се дискутираше дали не е трябвало да бъде изгонен... Само като му видя физиономията на Ибришимов, и ми се приисква да му ударя един шамар - адски ми е противен.

Е то само това да е .... Мен абсолютно всеки мач ми прави впечатление поне 2 3 абсурдни грешни твърдения и цитирания на ''факти'',които нямат нищо общо с реалността ...

оставете това... бял кахър :mrgreen: като почне да се прави на емоционално взривен от случващото се и избухва в един момент с отвратителния си тембър ? :) Класика от Ибришима: "И това е гол!" :geek:
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 14 юни 2012 11:01

На мен до тук най-голямо и грозно впечатление ми направи коментара или по-точно липсата на такъв на Петела и Андрей Демирев когато Испания изравни на Италия .... И двамата спряха да коментират,стъписаха се и едва след 5 секунди Петела промълви лежерно : И ето какво става когато подцениш Испания и се оставиш да те приспи ....'' и тем подобни глупости, при положение че голът на Испания беше наистина хубав, а извеждащия пас на Силва трябваше да се нарече ''филигрален'' ( само че го нямаше Пепи Касабов) :mrgreen:
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 14 юни 2012 12:17

tatusindo написа:На мен до тук най-голямо и грозно впечатление ми направи коментара или по-точно липсата на такъв на Петела и Андрей Демирев когато Испания изравни на Италия .... И двамата спряха да коментират,стъписаха се и едва след 5 секунди Петела промълви лежерно : И ето какво става когато подцениш Испания и се оставиш да те приспи ....'' и тем подобни глупости, при положение че голът на Испания беше наистина хубав, а извеждащия пас на Силва трябваше да се нарече ''филигрален'' ( само че го нямаше Пепи Касабов) :mrgreen:

Абсолютно! Същото нещо и на мен ми направи впечатление - просто си личеше, че тези двамата бяха за Италия. По същия начин си личеше и че Ив. Ангелов е за Англия срещу Франция - просто му сравнете реакцията при гола на Лескът и този на Насри. Вчера коментира малко по-добре Холандия - Германия, обаче пак се изцепи "Кой, ако не друг?" при първия гол на Гомес - точно същото каза при едно ключово изчистване на Джерард срещу Франция. :lol:
Последна промяна от Udoji90 на 14 юни 2012 14:38, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 14 юни 2012 14:30

''Кой ако не друг ?'' :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Култоввввввв

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 14 юни 2012 21:38

БНТ не прекаляват ли с рекламите? Напомнят на бТВ по време на ШЛ. Но пък бТВ не се издържа с нашите данъци...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 14 юни 2012 23:53

Тези двамата са УНИКАЛНО прости парчета.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 15 юни 2012 01:59

Абе Петела няма ли да коментира повече, че тия другите не се търпят...не знам за вас, ама мач с Петела си е истинско шоу....някой ако знае що го няма вече 4-5 дена да каже, да не са го изгонили :) :?
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Върни се в “Евро 2012”