Неадекватен изчерпа темата

Симпатяга...викаш не е нормално да го попитам след негов коментар?А "адекватен"??...или е нормално фен на Ливърпул да се радва на успехите на Сити...?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:Еми сигурно 'щото си цитирал такова![]()
Неадекватен изчерпа темата![]()
но ти ако искаш си продължавай
Karsa Orlong написа:manutd legeng написа:При такова изказване,спирам да се заяждам!Като бивш спортист ми е ясно,че всичко е резултат от състезание:биеш-отиваш напред,не биеш-отиваш назад!Не се смейте,някои не го разбират!!! Ето пример: "там където ни е мястото"![]()
![]()
Като чуя този лаф,направо се побърквам.Ами защо са тия 42 мача ?!?! Да поставим отборите които знаят къде са им местата (и им се полагат) и ду пуснем другите да играят за останалите места!!!А тия с "полагащото" им се място,какво ще правят...ще ядат пуканки и ще гледат мачове по телевизията сигурно?!
Моля ви се,полага ти се това,което си извоювал,ежеседмично и ежегодно!!
Като бивш спортист се предполага, че си на възраст, на която на заяжданията от детската градина им е минало времето. Но ти си най-редовният дразнител тук. Много арогантни сте феновете на съдийското отборче, но то се знае - единствената причина да сте там, където сте е на 70 години и няма да ви носи още дълго. А след това - дано не станеш бивш фен на Манчестър Юнайтед ...
manutd legeng написа:А прав ли съм?!Не казваш нищо...
Не го приемай като заяждане,простичко го пиша,дано някои си подредят мислите!
Не че и в нашия форум няма купувачи-продавачи,превратаджии и селекционери...вкарвачи на по 4-5 гола...
Red Blood of LFC написа:Пфф скандалите между Далглиш и играчите на Ливърпул се увеличават...
Karsa Orlong написа:ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:Еми сигурно 'щото си цитирал такова![]()
Симпатяга...викаш не е нормално да го попитам след негов коментар?А "адекватен"??...или е нормално фен на Ливърпул да се радва на успехите на Сити...?
Karsa Orlong написа:manutd legeng написа:А прав ли съм?!Не казваш нищо...
Не го приемай като заяждане,простичко го пиша,дано някои си подредят мислите!
Не че и в нашия форум няма купувачи-продавачи,превратаджии и селекционери...вкарвачи на по 4-5 гола...
В случая си прав, но това е едно от малкото ти нормални мнения. Ако всичките ти бяха такива нямаше да сте стигне до моя пост. Аз не съм ли прав?
ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:Karsa Orlong написа:ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:Еми сигурно 'щото си цитирал такова![]()
Човече ... фен съм на Ливърпул от много малък, обичам този отбор и изобщо не считам за ненормално да изпитвам неприязън (меко казано) към кръвния враг. Още повече, че това в моите очи е един изключително противен отбор - подпиран от съдиите, от ФА, разчитащ много често на шанса и т.н. Това е мнението и на повечето фенове на отбори от други първенства, които познавам и с които съм говорил и май общо взето освен феновете на Юнайтед, никой друг не симпатизира на този клуб. Вероятно си сред тях и си се засегнал, но дай и аз да те питам - виждам, че си фен на ЦСКА, не мразиш ли Левски поне малко?
Иначе уважавам привържениците на отровата с инициали МЮ, но този, към когото ми беше насочен постът влиза в нашия форум единствено с цел да се заяжда и обижда. Може би въпросът ти трябваше да е насочен към него, защото поне половината от скромните му 150 мнения са написани с хаплив тон в теми за Ливърпул. Надявам се да сме се изяснили ... айде със здраве
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта