Нюкасъл Юнайтед - Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Re: Нюкасъл Юнайтед - Ливърпул

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 02 апр 2012 16:20

Еми сигурно 'щото си цитирал такова :roll:
Неадекватен изчерпа темата :) :) но ти ако искаш си продължавай :lol:[/quote]

Симпатяга...викаш не е нормално да го попитам след негов коментар?А "адекватен"??...или е нормално фен на Ливърпул да се радва на успехите на Сити...?
Изображение

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 02 апр 2012 16:40

Отбора в момента е една разбита команда,вчерашните изпускания на нерви на Рейна и Керъл само показват, колко са зле в момента игачите не само технически ами и психически.Не знам случайно или не точно тези двамата неудачници си показаха рогата,все пак са с основна вина за жалкия сезон-единия с неумението си да пази, а другия с неумението си да вкарва,особено фрапантна е ситуацията с втория,тръгнал да псува треньора си след смяната...храни куче да те лае :!: Колко шанса трябва да получи,за да вкара? Кени ли му каза преди мача да се изсули като талпа на празна врата??? Далглиш е супер мек,аз му се кефех че се опитва с доброто,ама май е време той да почне да псува-и то наред от дългокоси до плешиви,от млади до стари и от скъпи до евтини.А ако се развърти лятото с една метла,може и да си спаси работата,за сметка на някои други скъпоплатени "звези"...

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 02 апр 2012 18:11

ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:Еми сигурно 'щото си цитирал такова :roll:
Неадекватен изчерпа темата :) :) но ти ако искаш си продължавай :lol:

Симпатяга...викаш не е нормално да го попитам след негов коментар?А "адекватен"??...или е нормално фен на Ливърпул да се радва на успехите на Сити...?[/quote]

Човече ... фен съм на Ливърпул от много малък, обичам този отбор и изобщо не считам за ненормално да изпитвам неприязън (меко казано) към кръвния враг. Още повече, че това в моите очи е един изключително противен отбор - подпиран от съдиите, от ФА, разчитащ много често на шанса и т.н. Това е мнението и на повечето фенове на отбори от други първенства, които познавам и с които съм говорил и май общо взето освен феновете на Юнайтед, никой друг не симпатизира на този клуб. Вероятно си сред тях и си се засегнал, но дай и аз да те питам - виждам, че си фен на ЦСКА, не мразиш ли Левски поне малко?
Иначе уважавам привържениците на отровата с инициали МЮ, но този, към когото ми беше насочен постът влиза в нашия форум единствено с цел да се заяжда и обижда. Може би въпросът ти трябваше да е насочен към него, защото поне половината от скромните му 150 мнения са написани с хаплив тон в теми за Ливърпул. Надявам се да сме се изяснили ... айде със здраве ;)

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Мнениеот manutd legeng » 02 апр 2012 19:08

Karsa Orlong написа:
manutd legeng написа:При такова изказване,спирам да се заяждам!Като бивш спортист ми е ясно,че всичко е резултат от състезание:биеш-отиваш напред,не биеш-отиваш назад!Не се смейте,някои не го разбират!!! Ето пример: "там където ни е мястото" :geek: :mrgreen:
Като чуя този лаф,направо се побърквам.Ами защо са тия 42 мача ?!?! Да поставим отборите които знаят къде са им местата (и им се полагат :mrgreen: ) и ду пуснем другите да играят за останалите места!!!А тия с "полагащото" им се място,какво ще правят...ще ядат пуканки и ще гледат мачове по телевизията сигурно?!
Моля ви се,полага ти се това,което си извоювал,ежеседмично и ежегодно!!

Като бивш спортист се предполага, че си на възраст, на която на заяжданията от детската градина им е минало времето. Но ти си най-редовният дразнител тук. Много арогантни сте феновете на съдийското отборче, но то се знае - единствената причина да сте там, където сте е на 70 години и няма да ви носи още дълго. А след това - дано не станеш бивш фен на Манчестър Юнайтед ...

А прав ли съм?!Не казваш нищо...
Не го приемай като заяждане,простичко го пиша,дано някои си подредят мислите!
Не че и в нашия форум няма купувачи-продавачи,превратаджии и селекционери...вкарвачи на по 4-5 гола... :mrgreen:

Потребителски аватар
Red Blood of LFC
Контакти:

Мнениеот Red Blood of LFC » 02 апр 2012 20:18

Пфф скандалите между Далглиш и играчите на Ливърпул се увеличават... :oops:
You'll Never Walk Alone!

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 02 апр 2012 20:22

manutd legeng написа:А прав ли съм?!Не казваш нищо...
Не че и в нашия форум няма купувачи-продавачи,превратаджии и селекционери...вкарвачи на по 4-5 гола... :mrgreen:

В случая си прав, но това е едно от малкото ти нормални мнения. Ако всичките ти бяха такива нямаше да сте стигне до моя пост. Аз не съм ли прав?

Потребителски аватар
wozniacki123
Контакти:

Мнениеот wozniacki123 » 02 апр 2012 20:50

Red Blood of LFC написа:Пфф скандалите между Далглиш и играчите на Ливърпул се увеличават... :oops:

Нови скандали ли има какво е станало знаеш ли ?

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 02 апр 2012 21:47

Karsa Orlong написа:

Симпатяга...викаш не е нормално да го попитам след негов коментар?А "адекватен"??...или е нормално фен на Ливърпул да се радва на успехите на Сити...?

Човече ... фен съм на Ливърпул от много малък, обичам този отбор и изобщо не считам за ненормално да изпитвам неприязън (меко казано) към кръвния враг. Още повече, че това в моите очи е един изключително противен отбор - подпиран от съдиите, от ФА, разчитащ много често на шанса и т.н. Това е мнението и на повечето фенове на отбори от други първенства, които познавам и с които съм говорил и май общо взето освен феновете на Юнайтед, никой друг не симпатизира на този клуб. Вероятно си сред тях и си се засегнал, но дай и аз да те питам - виждам, че си фен на ЦСКА, не мразиш ли Левски поне малко?
Иначе уважавам привържениците на отровата с инициали МЮ, но този, към когото ми беше насочен постът влиза в нашия форум единствено с цел да се заяжда и обижда. Може би въпросът ти трябваше да е насочен към него, защото поне половината от скромните му 150 мнения са написани с хаплив тон в теми за Ливърпул. Надявам се да сме се изяснили ... айде със здраве ;)[/quote]

Разбира се,че е нормално...между другото много се радвам,че ни мразите!!!Сети се сам обаче кой отбори са най-мразени...В интерес на истината обаче аз безкрайно много уважавам Ливърпул и то най-вече заради феновете,но тези който обичат истински отбора си както аз обичам истински Юнайтед.Аз лично никога не бих си сложил примерно банер за успеха на някой друг клуб който няма нищо общо с Юнайтед само и само за да унижа който и да било.Ей за това не те разбрах много на кой си фен...
Жив и здрав и само нагоре!
Изображение

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Мнениеот manutd legeng » 02 апр 2012 21:55

Karsa Orlong написа:
manutd legeng написа:А прав ли съм?!Не казваш нищо...

В случая си прав, но това е едно от малкото ти нормални мнения. Ако всичките ти бяха такива нямаше да сте стигне до моя пост. Аз не съм ли прав?

ОК!Няма проблем.То всеки път това ми е идеята(да стъпват на земята,а не да разсъждават с клишета)
Айде и аз да гледам мача,че тия ни биха на ОТ!Приятна вечер и да не си счупите палците от "закопаване" ей!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 02 апр 2012 23:04

ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:
Karsa Orlong написа:

Иначе уважавам привържениците на отровата с инициали МЮ, но този, към когото ми беше насочен постът влиза в нашия форум единствено с цел да се заяжда и обижда. Може би въпросът ти трябваше да е насочен към него, защото поне половината от скромните му 150 мнения са написани с хаплив тон в теми за Ливърпул. Надявам се да сме се изяснили ... айде със здраве ;)

Разбира се,че е нормално...между другото много се радвам,че ни мразите!!!Сети се сам обаче кой отбори са най-мразени...В интерес на истината обаче аз безкрайно много уважавам Ливърпул и то най-вече заради феновете,но тези който обичат истински отбора си както аз обичам истински Юнайтед.Аз лично никога не бих си сложил примерно банер за успеха на някой друг клуб който няма нищо общо с Юнайтед само и само за да унижа който и да било.Ей за това не те разбрах много на кой си фен...
Жив и здрав и само нагоре![/quote]

Хора различни ... ти не би, аз бих. А и честно казано, тогава се изкефих на историчтеската загуба и го сложих и сега ме мързи да го махна :lol: Нищо, диалог да става ;)

Върни се в “Ливърпул”