Локомотив Пд - Лудогорец, 16-ти кръг от "А" ПФГ - 1:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

entwickler
Контакти:

Re: Локомотив Пд - Лудогорец, 16-ти кръг от "А" ПФГ

Мнениеот entwickler » 21 мар 2012 16:30

Честито и на двата отбора! Лудогорец този цикъл не им се отрази добре.

Потребителски аватар
HaSegaDe
Контакти:

Мнениеот HaSegaDe » 21 мар 2012 16:33

Като го пазят по двама трима Базил какво да направи? Сигурно не си гледал какъв гол набута на Черноморец?
А Родригез може би е един от най- добрите в момента в А група десен бек

uppercut
Контакти:

Мнениеот uppercut » 21 мар 2012 17:36

мача с Левски беше много по труден очаквах повече от лудогорец .......... ЧЕСТИТА ПОБЕДА 8-)
BULTRA-100 написа : Твърдо зад Н.Бареков който обича Ботев трябва да го подкрепи !
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28

sandi74

Мнениеот sandi74 » 21 мар 2012 18:02

Днес Локо Пд победи заслужено.Лудогорец нищо не игра не защото не може или са по-слаби,а защото Локото не им позволи.Успех на Лудогорец в борбата за купата и титлата.

Потребителски аватар
vlado161
Контакти:

Мнениеот vlado161 » 21 мар 2012 18:24

горе главите,предстоят ви още много мачове!всички в Пловдив предпочитаме вие да сте шампиони тази година ,омразна ни от столични "грандове" на които се дават измислени дуспи и засади.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Re: Локомотив Пд - Лудогорец, 16-ти кръг от "А" ПФГ - 1:0 FT

Мнениеот snakebite » 21 мар 2012 19:01

Много слаба игра от нашите, но явно и Локо се е постарал да изглежда така. В Каварна излязоха с резервите и това се отрази., видя се че липсата при нас на Марселиньо е по-голяма отколкото на тях -Даксон. Опасявах че могат да ни вкарат от статично и стана, трябваше да се тренира това до откат...Защитата ни бе стабилна - Минев, Барт и Гулдан, Голубович също, Шоко бе доста слаб.Абе какво да се коментира. Заслужена победа на Локо ! Само се чудя защо пазиха играчи специално за нашия мач, за мача с Левски дали ще е пак така !? . Това дразни и ми навява мисълта че Локо Пловдив ще легне на Левски по познатата врътка титла - купа. Дано не съм прав...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 21 мар 2012 19:16

snakebite написа:Много слаба игра от нашите, но явно и Локо се е постарал да изглежда така. В Каварна излязоха с резервите и това се отрази., видя се че липсата при нас на Марселиньо е по-голяма отколкото на тях -Даксон. Опасявах че могат да ни вкарат от статично и стана, трябваше да се тренира това до откат...Защитата ни бе стабилна - Минев, Барт и Гулдан, Голубович също, Шоко бе доста слаб.Абе какво да се коментира. Заслужена победа на Локо ! Само се чудя защо пазиха играчи специално за нашия мач, за мача с Левски дали ще е пак така !? . Това дразни и ми навява мисълта че Локо Пловдив ще легне на Левски по познатата врътка титла - купа. Дано не съм прав...

Пазим ги защото играем през два дена! Неделя 17:30 играем с Калиакра на майната си, два дена по-късно трябва да се изправим срещу вас. Стига сте търсили под вола теле.

Хубав отбор имате. Мачкайте за първенството от тук нататък и ще се видим на финала за купата

Потребителски аватар
vlado161
Контакти:

Мнениеот vlado161 » 21 мар 2012 19:30

snakebite написа:Много слаба игра от нашите, но явно и Локо се е постарал да изглежда така. В Каварна излязоха с резервите и това се отрази., видя се че липсата при нас на Марселиньо е по-голяма отколкото на тях -Даксон. Опасявах че могат да ни вкарат от статично и стана, трябваше да се тренира това до откат...Защитата ни бе стабилна - Минев, Барт и Гулдан, Голубович също, Шоко бе доста слаб.Абе какво да се коментира. Заслужена победа на Локо ! Само се чудя защо пазиха играчи специално за нашия мач, за мача с Левски дали ще е пак така !? . Това дразни и ми навява мисълта че Локо Пловдив ще легне на Левски по познатата врътка титла - купа. Дано не съм прав...

ти ако си менажер на Локомотив ПД ,няма ли да си запазиш основните футболисти, след 120 мин битка срещу Левски? Каварна и аз да бях играл -щяхме да бием.защо винаги се търси под вола-теле, гледаите си вашия тренъор и отбор!Петев като е много добар менажер ,не е ли гледал кои трябва да пазите при корнери? А иначе за мача с Левски ми се струва че ще доидат със съдийте в Пловдив. голяма подготовка ще има след последните ни победи ..само това ме притеснява

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Мнениеот Arto » 21 мар 2012 19:52

Какво пазене? 6 основни играча не играха в Каварна, от които 3 бяха наказани, а 1 или 2 контузени. Тука неможе да става дума за "пазене" в смисала, в който ти имаш предвид.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 21 мар 2012 20:10

Arto написа:

Какво пазене? 6 основни играча не играха в Каварна, от които 3 бяха наказани, а 1 или 2 контузени. Тука неможе да става дума за "пазене" в смисала, в който ти имаш предвид.

Е айде сега изкараха си наказание точно за мача с Каварна, Дяков резерва, Златински го сменят. Родригес и другия не са били контузени. Единствения контузен е бил Даксон. Всичко говореше, че това е специален мач за Локото, трябваше да завършат хикс или да победят, НА ВСЯКА ЦЕНА...Това че Петев сбърка и не даде почивка поне на двама-трима срещу Светкавица е отделен въпрос, не избра тактиката и оптималния състав, нямаше решение за статичните. Треньорски провал на Петев е тоя мач. Надяваме се срещу Славия на ново лице..
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Върни се в “Лудогорец”