capnclive написа:Аз пък съм за Наско и Костов да останат. Погасиха се дълговете вместо селекция и това също е ок.
Да, Мъри и негови щаб докараха играчите, които продадохме, но се видя, че и Костов с онези добри играчи направи хубави мачове. Нека да мине този сезон, да се вземат играчи и да видим следващия какво ще стане. Шампиони така или иначе няма да станем и следващия сезон с оглед на машината за играчи и пари, която са си направили в Разград.
БГЛ от най-чист вид - така и не схванахте някои, че онова лятото на Косотов беше луд кАсмет, като на тирето с бай Стамен, и нищо друго, Дойде време за стоп на инерцията от Мъри и кАсметът вече не го покрива, ерго резултатът е налице. А г,з, е крадлива мижитурка, на която само пълен имбецил би се радвал (без извинения) - за последните 8 месеца в Левски са влезли над 15 милиона лева чисти, повтарям ЧИСТИ пари (без да броя Палмите, които уж плащат заплатите), а са погасени някакви кирливи 5 милиона към НАП (пак чисто, а не ала-бала, ама аз си плащам режийните). Къде са останалите, ако не са откраднати? Къде?