Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Каква марка е фанелката, къде ги шият?
NOMER14 написа:Каква марка е фанелката, къде ги шият?
Да кажат пажовете на ръководството от ТЛ, ако изобщо им е позволено, все пак се сдобиха с новата рубашка преди простосмъртните.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Добре, не ви харесва фланелката, но защо постоянно я хулите и т н... Не си я взимайте и толкос..
Явно повечето ги кефи, затова и сайта не работи.. 5к за 24часа не е малко.
TristaNNN написа:vlong написа:....
По около 62 лв.идват разходите за една фланелка.
Засега са си избили вложението
Би ли споделил формулата, по която изчисли тия 62 лв. разход/бройка, моля?
Ама по-опростеничко така, без излишно похабяване на словото.
Примерно: Това - Онова/Трето х Четвърто + Пето... = 62
Грубо казано 500 000 : 8000
По тези цифри даже следващите би трябвало да са по -евтини.Все пак са дадени пари за дизайнер,разработка цвят и т.н.
САМО ЛЕВСКИ!
Туй, Левскарите сте мнооого заблудени. Защо купувате фанелка менте, РАЕВИСТИ СТЕ. Аз си купих само четири.
Един за всички, всички за ЛЕВСКИ!
vlong написа:TristaNNN написа:vlong написа:....
По около 62 лв.идват разходите за една фланелка.
Засега са си избили вложението
Би ли споделил формулата, по която изчисли тия 62 лв. разход/бройка, моля?
Ама по-опростеничко така, без излишно похабяване на словото.
Примерно: Това - Онова/Трето х Четвърто + Пето... = 62
Грубо казано 500 000 : 8000
По тези цифри даже следващите би трябвало да са по -евтини.Все пак са дадени пари за дизайнер,разработка цвят и т.н.
Дадени са пари за дизайн на Борето ли :)))
Няма да се учудя ;)
След Купата най-хубавото нещо, което се случи на отбора и феновете последните 15 години са екипите Адидас. С адидасите мога да ходя навсякъде, дори и в летен ресторант. С тази шарения къде мога да се покажа!
-
- Контакти:
На мен фланелката на "Адидас" категорично не ми харесва чисто визуално - дори я намирам за една от най-грозните, които сме имали в последните години, а не е като да липсва конкуренция в това отношение. Но тъй като красотата е субективно понятие, а и екипът се харчи доста добре, приемам, че аз съм чешитът в случая. 
Виж, юбилейната явно не е замислена да бъде носена по улиците, ами да си я има човек и да си я пази за спомен. Все пак факт е, че посланието, което носи, е все същата основополагаща за нас истина: истински клуб, с истинско име, с истинска история - въпреки всичко и всички! В тоя смисъл добре би било идеята за фланелката да не е взета назаем от Германия, но то с "Шуми Марица" такъв е бил случаят в ужким най-моралното време от новата българска история, та какво ли остава за решенията на мозъчния тръст, администриращ "Левски" в наши дни?

Виж, юбилейната явно не е замислена да бъде носена по улиците, ами да си я има човек и да си я пази за спомен. Все пак факт е, че посланието, което носи, е все същата основополагаща за нас истина: истински клуб, с истинско име, с истинска история - въпреки всичко и всички! В тоя смисъл добре би било идеята за фланелката да не е взета назаем от Германия, но то с "Шуми Марица" такъв е бил случаят в ужким най-моралното време от новата българска история, та какво ли остава за решенията на мозъчния тръст, администриращ "Левски" в наши дни?
Само "Левски"!
gdlk написа:Добре, не ви харесва фланелката, но защо постоянно я хулите и т н... Не си я взимайте и толкос..
Не бе. Важното е да се хейти... та дори и добрите новини. Хубавото е, че лека-полека олекват тия и другите си ги слагаме на дедовия. Добра или лоша тая тениска носи кинти на Левски. Друго не ме интересува.
110 години любов!
И Фенербахче разцъкват като Кольо отзад, много са зле.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема