Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Плюти и осмивани от свои и чужди тези тениски се оказаха успешен бизнес проект.
110 години любов!
Тази фенска маса , тази любов!
След като ни пребиха от бой за два мача с голова разлика 1-7, много е вероятно европата през крив макарон, след като мутри и наркоси биха хората :evil: След целия хейт... над 4 хиляди фланелки за 24 часа!
Поклон!
След като ни пребиха от бой за два мача с голова разлика 1-7, много е вероятно европата през крив макарон, след като мутри и наркоси биха хората :evil: След целия хейт... над 4 хиляди фланелки за 24 часа!
Поклон!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

groti написа:Плюти и осмивани от свои и чужди тези тениски се оказаха успешен бизнес проект.
По около 62 лв.идват разходите за една фланелка.
Засега са си избили вложението
САМО ЛЕВСКИ!
Брей, толкова е хубаво, че направо да се ощипе човек, че току виж сънува.
И като се събуди, се чуди как, аджеба, не продадохме толкова фланелки от рекордната и лелеяна Адидаска за 24 часа след пускането ѝ в продажба.
Иначе, да, хубава новина за плагиатска фланелка на цена почти колкото официалния Адидас, при това след срамна презентация на проектО.
Направо като по поръчка. ;)
И като се събуди, се чуди как, аджеба, не продадохме толкова фланелки от рекордната и лелеяна Адидаска за 24 часа след пускането ѝ в продажба.
Иначе, да, хубава новина за плагиатска фланелка на цена почти колкото официалния Адидас, при това след срамна презентация на проектО.
Направо като по поръчка. ;)
Последна промяна от TristaNNN на 11 апр 2024 20:41, променено общо 1 път.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

vlong написа:groti написа:Плюти и осмивани от свои и чужди тези тениски се оказаха успешен бизнес проект.
И Оттук нататък само ще ни носят печалба!
Но пак имаше недоволни.. Та и в този форум
110 години любов!
Така е ....
Всеки излива в различна степен своята неудовлетвореност от отбора, като някои, за да демонстрират оригиналност, прекрачват всякакви граници на благоприличие.
Но! Но всички вътрешно сме си Левскари! Това е над нас, няма как да го прикрием.
Ей, Левскари!
Всеки излива в различна степен своята неудовлетвореност от отбора, като някои, за да демонстрират оригиналност, прекрачват всякакви граници на благоприличие.
Но! Но всички вътрешно сме си Левскари! Това е над нас, няма как да го прикрием.
Ей, Левскари!
Снощи 3-4 пъти се опитвах да вляза в сайта на магазина за фанелката, но имаше блокаж.
NOMER14 написа:Така е ....
Ей, Левскари!
Пазете Наско, да довърша мисълта ти. Убеден съм, че и Лъчката Станев си е купил фланелка ;)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
vlong написа:....
Би ли споделил формулата, по която изчисли тия 62 лв. разход/бройка, моля?
Ама по-опростеничко така, без излишно похабяване на словото.
Примерно: Това - Онова/Трето х Четвърто + Пето... = 62
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

tmanolov написа:.... . Убеден съм, че и Лъчката Станев си е купил фланелка ;)
Плагиатството е станало заразно, а? :mrgreen:
[offtopic]
[/offtopic]