1914.1902 написа:А за грешките на Донарума и Лунин какво да кажем? :oops:
Бях потресен, че играят като нашите, но никой не ги кори.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
1914.1902 написа:А за грешките на Донарума и Лунин какво да кажем? :oops:
vvessel написа:Абе понеже много се реве как Сираков поне плащал задължения, а другите - не, някой може ли да намери какви са били задълженията при идването на Сираков и какви са сега, та да не се окаже, че всъщност е платил това което се е натрупало, докато той е управлявал. И като казвам "платил", звучи така сякаш той ги плаща, а парите реално идват благодарение на чужди усилия. Той доколкото знам има лично натрупани към 2 милиона задължения, които феновете в спешен порядък трябваше да покриват.
vvessel написа:Абе понеже много се реве как Сираков поне плащал задължения, а другите - не, някой може ли да намери какви са били задълженията при идването на Сираков и какви са сега, та да не се окаже, че всъщност е платил това което се е натрупало, докато той е управлявал. И като казвам "платил", звучи така сякаш той ги плаща, а парите реално идват благодарение на чужди усилия. Той доколкото знам има лично натрупани към 2 милиона задължения, които феновете в спешен порядък трябваше да покриват.
"Искам да внеса малко яснота, за да не се спекулира повече. Познавам се с Гриша Ганчев от много години. През 2013 година взех заем от него. Всичко беше нотариално заверено, с лихви, с лихви на лихвите и т.н. През март 2019 година съм изчистил всичко двойно. Благодаря ти, Гриша! Докато съм жив, ще бъда приятел с Гриша Ганчев. Аз съм Наско Сираков и мога да пия кафе или да обядвам и вечерям, с когото си искам. Ще ме съдите по резултатите. Ако трябва за Левски, ще пия кафе с папата и Ел Чапо", каза Наско Сираков пред журналистите.
Днес новият собственик на Левски Наско Сираков обяви всички задължения на клуба, от което стана ясно, че "сините" имат да връщат близо 24 млн. лева. Ето и точната разбивка на сумата по пера, която Сираков направи на официална пресконференция:
Заеми и главници - 11 700 000 лева
Главболгарстрой - 3 820 000 лева
НАП по споразумение - 4 400 000 лева
Текущи към НАП - 714 000 лева
Заплати до 2 май - 1 800 000 лева
Към клубове по трансфери - 606 000 лева
Комисионни по трансфери - 130 000 лева
Лични пари по договори на футболисти - 270 000 лева
Екипировка - 135 000 лева
Текущи разходи - 50 000 лева
Местни данъци и такси - 963 000 лева
Общо: 23 948 000 лева
Главницата е изплатена изцяло, а 3 762 000 лева са разсрочени до 2027 година, тази сума не носи допълнителни задължения на клуба. От трансферите чисто в клуба ще влязат 3 800 000 евро. Не е влязло още всичко. Имам молба да не се тиражират неверни съобщения, които наливат вода в мелницата на нашите "доброжелатели", които си приписват заслуги, които нямат. Лихвата, която е разсрочена до 2027 година, няма отношение към лиценза. За лиценза няма проблеми. Клубът има дълг два милиона към Общината, сумата ще бъде разсрочена за три години. Пак казвам - няма проблем за лиценза. Значи общо е 5 762 000 лева"
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
NOMER14 написа:1914.1902 написа:А за грешките на Донарума и Лунин какво да кажем? :oops:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
scooool написа:vvessel написа:Абе понеже много се реве как Сираков поне плащал задължения, а другите - не, някой може ли да намери какви са били задълженията при идването на Сираков и какви са сега, та да не се окаже, че всъщност е платил това което се е натрупало, докато той е управлявал. И като казвам "платил", звучи така сякаш той ги плаща, а парите реално идват благодарение на чужди усилия. Той доколкото знам има лично натрупани към 2 милиона задължения, които феновете в спешен порядък трябваше да покриват.
Реално продадените играчи бяха привлечени и продадени при него, всичко друго на Ивков...Мивков и който е да е са просто празни приказки. И аз не го харесвам, супер беше като футболист, но чисто човешки издиша! Сигурно и си изписва някоя комисионна, но малко европейски стил на работа има....хем за него,хем за клуба, за разлика от политическата ни "класа"!!!! в крайна сметка, добър, лош... Има светлина в тунела, питай чорбетата от убедителни лалджий- Томов примерно какво им се.случи :)
vvessel написа:scooool написа:vvessel написа:Абе понеже много се реве как Сираков поне плащал задължения, а другите - не, някой може ли да намери какви са били задълженията при идването на Сираков и какви са сега, та да не се окаже, че всъщност е платил това което се е натрупало, докато той е управлявал. И като казвам "платил", звучи така сякаш той ги плаща, а парите реално идват благодарение на чужди усилия. Той доколкото знам има лично натрупани към 2 милиона задължения, които феновете в спешен порядък трябваше да покриват.
Реално продадените играчи бяха привлечени и продадени при него, всичко друго на Ивков...Мивков и който е да е са просто празни приказки. И аз не го харесвам, супер беше като футболист, но чисто човешки издиша! Сигурно и си изписва някоя комисионна, но малко европейски стил на работа има....хем за него,хем за клуба, за разлика от политическата ни "класа"!!!! в крайна сметка, добър, лош... Има светлина в тунела, питай чорбетата от убедителни лалджий- Томов примерно какво им се.случи :)
Продадените играчи бяха избрани от друг, който вече го няма. Знаем какви играчи се привличаха преди и какви са привлечени след това. Да видим колко от бразилците привлечени тая зима ще се продадат. Да видим и бомбата която Сираков обяви за привличане на поне петима нови. Предполагам така ще гръмне, че от клуба нищо няма да остане.
NOMER14 написа:1914.1902 написа:А за грешките на Донарума и Лунин какво да кажем? :oops:
Потребители, разглеждащи този форум: metodito, sokoleto46 и 20 госта