Мнениеот TristaNNN » 10 апр 2024 20:15
Ще си позволя и аз да коментирам днешната пресконференция.
- Започна много добре. Преди дни писах за сетен път, че когато се каже защо правим всичко това с препратка към тире-ментето, което е истина, тези думи носят гордост и придават чист и свят смисъл на каузата на левскарите. Поздравления за Мажоритаро, още в близките дни ще хвана малката за ръчичка и с 200-300 лева в джоба ще се разходим до стадиона. Видях, че има нови и интересни детски дрешки, като поздравленията тук отново са от сърце.
- Добре е, че сме погасили главницата, щото можеше и да не я погасим, нали така? Дано да оправим и борча към СО, както и лихвата по главницата. Казвам дано, щото след като второто не е изискуемо до 2027, се тревожа да не почнем да си бъркаме в носовете и пак да си пишем едни и същи работи.
- За пореден път чуваме, че дълговете към Божков били много сложно оформени юридически, ама въпреки това никой не се е виждал и чувал с него. Защо, питам аз? Не ни ли стигна примерът с "неясна дългова структура", та си питаме дедовия поне да се видим с кредитора, за по едно кафе, дет' се казва? Да се разбере, поне, доколко е благосклонен да си спази думата да не си иска нищо обратно, което хич не ми се вярва на мен. Те милионерите не са станали богати, щото са пичове и не си искат милионите.
- Много ме подразни реториката на пуяка с вид на гаражен алкохолик - НИЕ (новото ръководство от 1 година) погасихме, ТЕ натрупаха (предишните). Значи, пуяко арогантен, ако не бяха ТЕ, ВИЕ може би нямаше нито да имате отбор за Европа, нито да имате играчи за сергията, нито нищо. И щяхте да погасите на някому дядовия. Освен това, ТЕ плащаха и едни бакии на Мажоритаро, не знам що си мислЯТ, че всички сме толкова късопаметни.
- Нещо не излиза сметката с трансферите. Значи или придворните на крайния собственик на крайния спонсор медиЙ са пресолили яко манджата с цените, с цел да възвисят невероятните умения на ръководството, или кърлежите по веригата са много, или спонсора добре осребрява, докато всички други успешно мажат.
- Проектът за фланелката 110 години струвал на клуба 500 000 лева. После се чудим що има-няма и по пресконференции чуваме за разни изненадващи погасени задължения към доставчици, партньори и всякакви контрагенти, за по няколкостотин хиляди. :)))
- Голямо четкане на Боримиров, голямо нещо. Голям зор да оправдаят клатикурната му позиция, ама в крайна сметка ... посир за 110 лева, а тениската дори не е Адидас, егати.
- За грозните кьотеци от неделния мач е виновна полицията и нито дума повече. Това донякъде е така, но нито дума за охранителни фирми с договор към клуба, наркоси и всички останали не съществуваха. И тука клоним към най-лесното и сладкото - без гостуваща публика. Не знам дали на някой идеоолог на тая тъпотия му минава през акъла какво ще стане ако някой оранжев негър вкара гол и без да иска се израдва с лице към Б, или направи някоя друга провокация, след като разни наркоси и бабаити така или иначе са отишли на стадиона с идеята да правят золуми.
- Не разбирам откъде е тази сигурност за класирането ни в Европа, да не би картите вече отдавна да са раздадени някъде из Царско село или другаде?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

[/offtopic]