Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Plovdiv_1926
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Plovdiv_1926 » 10 апр 2024 18:39

tmanolov написа:
rhaegar написа:
realno написа:Не се изразих правилно. Не говоря само към НАП, а и други задължения. Така добре ли е? По - малко ли стават изплатените задължения?

Oстаналите са текущи задължения, които изобщо не трябва да коментираме. Все едно да се похвалиш, че си си платил тока, водата и си напазарувал.

3. Фланелки - 2,5 милиона (над 22000 бройки по техни думи)

Не са толкова прости сметките за фланелките, Адидаса фабрично без щампа ще идва 25-30 евро, после ти идва комисиона на СпортДепо и остатъка е за клуба, май по 120 лева струваха, сложи ги 40-50 лева печалба на фланелка и то с условности, ако въобще това е договорът ви със СпортДепо. Знаем, че в Европа клубът получава една твърда сума и останалото си е риск на доставчика колко ще продаде и на каква цена и всички действат така освен Ливърпул. Тук обаче дори клубът да си поема риска и СпортДепо само да снабдява, идва и друго, което Павел Колев преди е разказвал за стария ви договор и съм му слушал интервюто, че една фланелка, ако е продадена в магазин от мрежата на СпортДепо огромен процент от чистата печалба остава за тях, а не са продадени всички 22 хиляди фланелки на Герена със сигурност, така че най-много милион да идват приходи оттам.

За другите пера може и да си прав, нямам представа, ама знаем как да трансферите в България, половината пари наяве и другата половина под масата. Особено тоя Роналдо абсурд 2 милиона евро да даде някой за него, както се спекулираше и ми се струва схема за руска пералня подобно на едни негърчета от друг отбор.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 апр 2024 19:32

tmanolov написа:
rhaegar написа:
realno написа:Не се изразих правилно. Не говоря само към НАП, а и други задължения. Така добре ли е? По - малко ли стават изплатените задължения?

Oстаналите са текущи задължения, които изобщо не трябва да коментираме. Все едно да се похвалиш, че си си платил тока, водата и си напазарувал.

Точно, при тези приходи, досега трябваше всичко да е платено. Да пробваме ли отново:
1. Футболисти - 9 милиона лева (със Сонко)
2. Гадната Уефа - 2 милиона
3. Фланелки - 2,5 милиона (над 22000 бройки по техни думи)
4. Мачове от ЕКТ + тв права за тях - 2 милиона
5. Карти - 1 милион (3000 по 300 лева средно)
6. Билети за родното първенство - 1 милион (13 мача по 20 лева на билет по 4000 билета извън картите)
7. Другите карти и дарения, плюс бизнес клуба - 1 милион
8. Някакъв друг мърч, кетъринг на стадиона и т.н. - 1,5 милиона

Дотук 20 милиона приходи за последните 9 месеца, като изобщо не включвам Палмите, които уж плащат заплатите. Платени са около 10 милиона за периода - НАП, разни разходи, лагери, осигуровки. Къде са другите пари? Къде?

Още на т.1 издишаме, хората казаха 3.8 милиона лева.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 10 апр 2024 19:50

W84me написа:Още на т.1 издишаме, хората казаха 3.8 милиона лева.

3,8 милиона лева? Лева?
Само от Уелтън трябва да са повече.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 апр 2024 20:15

Ще си позволя и аз да коментирам днешната пресконференция.
- Започна много добре. Преди дни писах за сетен път, че когато се каже защо правим всичко това с препратка към тире-ментето, което е истина, тези думи носят гордост и придават чист и свят смисъл на каузата на левскарите. Поздравления за Мажоритаро, още в близките дни ще хвана малката за ръчичка и с 200-300 лева в джоба ще се разходим до стадиона. Видях, че има нови и интересни детски дрешки, като поздравленията тук отново са от сърце.
- Добре е, че сме погасили главницата, щото можеше и да не я погасим, нали така? Дано да оправим и борча към СО, както и лихвата по главницата. Казвам дано, щото след като второто не е изискуемо до 2027, се тревожа да не почнем да си бъркаме в носовете и пак да си пишем едни и същи работи.
- За пореден път чуваме, че дълговете към Божков били много сложно оформени юридически, ама въпреки това никой не се е виждал и чувал с него. Защо, питам аз? Не ни ли стигна примерът с "неясна дългова структура", та си питаме дедовия поне да се видим с кредитора, за по едно кафе, дет' се казва? Да се разбере, поне, доколко е благосклонен да си спази думата да не си иска нищо обратно, което хич не ми се вярва на мен. Те милионерите не са станали богати, щото са пичове и не си искат милионите.
- Много ме подразни реториката на пуяка с вид на гаражен алкохолик - НИЕ (новото ръководство от 1 година) погасихме, ТЕ натрупаха (предишните). Значи, пуяко арогантен, ако не бяха ТЕ, ВИЕ може би нямаше нито да имате отбор за Европа, нито да имате играчи за сергията, нито нищо. И щяхте да погасите на някому дядовия. Освен това, ТЕ плащаха и едни бакии на Мажоритаро, не знам що си мислЯТ, че всички сме толкова късопаметни.
- Нещо не излиза сметката с трансферите. Значи или придворните на крайния собственик на крайния спонсор медиЙ са пресолили яко манджата с цените, с цел да възвисят невероятните умения на ръководството, или кърлежите по веригата са много, или спонсора добре осребрява, докато всички други успешно мажат.
- Проектът за фланелката 110 години струвал на клуба 500 000 лева. После се чудим що има-няма и по пресконференции чуваме за разни изненадващи погасени задължения към доставчици, партньори и всякакви контрагенти, за по няколкостотин хиляди. :)))
- Голямо четкане на Боримиров, голямо нещо. Голям зор да оправдаят клатикурната му позиция, ама в крайна сметка ... посир за 110 лева, а тениската дори не е Адидас, егати.
- За грозните кьотеци от неделния мач е виновна полицията и нито дума повече. Това донякъде е така, но нито дума за охранителни фирми с договор към клуба, наркоси и всички останали не съществуваха. И тука клоним към най-лесното и сладкото - без гостуваща публика. Не знам дали на някой идеоолог на тая тъпотия му минава през акъла какво ще стане ако някой оранжев негър вкара гол и без да иска се израдва с лице към Б, или направи някоя друга провокация, след като разни наркоси и бабаити така или иначе са отишли на стадиона с идеята да правят золуми.
- Не разбирам откъде е тази сигурност за класирането ни в Европа, да не би картите вече отдавна да са раздадени някъде из Царско село или другаде?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 10 апр 2024 20:20

Счупихте сайта да купувате тая "грозна" тениска бе. Човек не може си я поръча. Пуууу
110 години любов!

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 10 апр 2024 20:31

Нормално е да се похвали ръководството за изчистването на главницата към НАП, това беше една от основните задачи, вижда се, че приказките за тире са несъстоятелни. Сираков само че не е напълно прав за гостуващите агитки на дербитата, проблемите са от известни фракции с протекции, едната с обърнати знамена, а не от феновете като цяло.

Освен финансов анализ, трябва да се направи и спортно-технически такъв и да се изясни защо отборът следва негласна 10-годишна концепция да се неглижират позициите на цн и вратар.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 апр 2024 20:55

Kак можах да забравя толкова съществени точки, да се ...!
- Значи ТЕ са предишното ръководство, а НИЕ сме новото от една година. :lol: :lol: :lol:
Е, па, тоя Мажоритар лани ли дойде? ТЕ не бяха ли назначени и благословени от Милото? Крайният собственик на крайния спонсор на собственика, който обаче не е собственик, и той ли цъфна миналата година? Оная карикатура, де представяше цифри и дългове в мерна единица "ню-ню" да не би да е някой наркос под прикритие, вербуван и внедрен в ръководството с разни шпионски похвати като от филмите?
- Нямаше реки от благодарности към спонсорО-собственик, което на мен ми подсказва, че от ниво инвестиции, Теламатик Интерактив (ако не бъркам името) и дъщерните им клонинги, са минали на ниво "жътва". Та от тука насетне ще е много интересно какво и как ще се случва с финансите ни, особено след заканите за моШна селекция за кефа на Колето, и след като на практика златните ни кокошки, все още без Хосето, бяха продадени.
- Журналето не ме изненада с нищо, не знам защо някои колеги все още очакват адекватна спортна и всякаква журналистика. Нагъзени с правилни въпроси, налапали нещо барабар с макарите и вълната припоци, които просто допринасят за гладкото и леко протичане на такова събитие. А само като се сетя какви ги задаваха на Мъри придворните на Милото грънчари, та сякаш не е като да не знаят как и какво да питат.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 апр 2024 20:57

W84me написа:...
Още на т.1 издишаме, хората казаха 3.8 милиона лева.

Вярно издишаме.
"Искам също да опровергая за някакви колосални милиони, които са влезли в клуба с трансферите на трима футболисти. От трансферите чисто в клуба ще влязат 3 800 000 евро. Не е влязло още всичко. Имам молба да не се тиражират неверни съобщения", заяви Георгиев на пресконференция днес.
[offtopic]

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 10 апр 2024 21:16

Вече съм тотално убеден, че Сираков, Боримиров, Йовов и компания, изтривалките на Борисов, които са сложени начело на любимият ни клуб, са ТОТАЛНИ НЕМОЖАЧИ И ЛЪЖЦИ.
Толкова ли беше трудно да кажете, че за дизайна на фланелката сте взели идеята от юбилейна фланелка на друг отбор? Толкова ли беше трудно да не споменавате цифри, а трябваше да лъжете откровено за някакви 500 000, които сте вложили в проекта на фланелката? Наистина ли мислехте, че никой няма да разбере, че сте изкопирали фланелката на Мюнхен 1860? Винаги съм знаел, колко просто човек е Боримиров, но поне мислех че Сираков има малко останал мозък.

Върни се в “Левски”