Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Dust
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Dust » 09 ное 2025 14:21

За шампион не зная, но доста водещи журналисти започнаха за требъл да говорят.
Отделно поведението на ръководството на сините говори красноречиво.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 09 ное 2025 14:26

Искате да ми кажете, че сред феновете на Левски няма мисли към титлата ли? Би било жалко. Аз не казвам, че ще станете шампиони, а че на там сте тръгнали.

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 09 ное 2025 14:30

Аз разбирам Добруджа по някаква случайност да води 11 точки и в Добрич да се чудят какво да мислят, но единия гранд да има такава преднина, и феновете му да не вярват в титлата, ми звучи някак пораженско и като за отбор от долната част на класирането например. Незнам.

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 09 ное 2025 14:37

Аз очаквах вчера Левски да се издъни и да вземе точка. Победата щеше да е само в плюс. Бях изненадан от селяндурското поведение на Латекс. Тези надминаха дори моите очаквания. Вложиха 5-6 милиона за играчи, плащат огромни заплати и накрая излязоха като отбор от Б група. Първите 30 минути въобще не минаха центъра. След като предизвикаха скандала в 53-тата минута, нещата се обърнаха в тяхна полза. Това беше коронен номер на покойното ЦСКА. И те винаги търсеха скандала и демонстрираха въпиеща селяндурщина. Който и отбор да припознаят, шумкарската им природа никога няма да изчезне. Да се крият в храстите и да чакат някой да ги оправи. И всеки път им е много смешно, когато им публикувам част от годишните финансови отчети на дружеството. Там си пише в прав текст, че всяка година задлъжняват с поне 20 милиона, но те пак смятат, че това не е проблем.

Що се отнася до Левски и играчите в отбора, това са почти същите, които миналата година струваха 20 милиона €, днес са близо 30. Това се получи, защото имаха успехи в Първа лига и прилично участие в Европа. Същите са си, дали кадърни или некадърни, но са си пак те. Не може да очаквам от същите хора да направят много по-силен отбор. Вярно е, има и заблудени, които очакват от посредствените играчи да направят супер отбор. Това не е напълно невъзможно, но не и с този собственик и неговите зависимости.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 09 ное 2025 14:37

Монтана и те със сериозни претенции от съдийството след мача им със Славия.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 09 ное 2025 14:45

Dust написа:За шампион не зная, но доста водещи журналисти започнаха за требъл да говорят.
Отделно поведението на ръководството на сините говори красноречиво.

Глупости, как па аз не прочетох нещо такова, чак пък и доста, айде кажи ги, в момента и ти манипулираш. Може някой да го е казал, както има и сини фенове които си мислят и са казали, че може да станем шампиони, но това силно се раздува.
Аз лично няколко пъти съм казвал тук, че докато са Домусите, друг шампион няма да стане.
И с какво е по-различно поведението на сините шевове от другите такива? Кога са афиширали, че ще станат шампиони, или искаш да казват, че ще се борят за оставане в групата?
Изобщо тука сте се събрали такива разбирачи, че с лопата и ръчна количка трябва да ви изриват.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 09 ное 2025 14:52

Четейките разбирам, че още не може да си събереш мислите след мача снощи. Постоянно говорещия за требъл е синия шаман Русев, че и последно време е станал като талибан и напада всеки един отбор за щяло и нещяло.
Известни имена фенове на Левски заявяват, че сините ще са шампион.
Поведението на сините ръководители снощи след мача беше повече мишкарско, отколкото мъжкарско.

На линия
Ioan912
Контакти:

Мнениеот Ioan912 » 09 ное 2025 15:02

София-Запад предлагат на “аналс” 20 на 20! Кога и къде?!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 09 ное 2025 15:03

Само на мен ли ми се струва, че модела на якето е един и същ
Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 09 ное 2025 15:04

Dust написа:Четейките разбирам, че още не може да си събереш мислите след мача снощи. Постоянно говорещия за требъл е синия шаман Русев, че и последно време е станал като талибан и напада всеки един отбор за щяло и нещяло.
Известни имена фенове на Левски заявяват, че сините ще са шампион.
Поведението на сините ръководители снощи след мача беше повече мишкарско, отколкото мъжкарско.

Факта, че слушаш Русев достатъчно говори за теб, а кои са другите доста?
Според тебе, какво трябваше да е поведението на сините шефове, и защо споменаваш само левскари, които са казвали, че Левски ще стане шампион?
Май ти не можеш да си събереш мислите откакто Гришата ви премести на армията.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”