W84me написа:Типично поведение за отбор от Етрополе. Много слабо Тире, но победи. Очаквах Х, но се случва некадърници да бият понякога.
Прибирай сьоНгата обратно във фризера!
Тая вечер ще караш само на сухо сено!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
W84me написа:Типично поведение за отбор от Етрополе. Много слабо Тире, но победи. Очаквах Х, но се случва некадърници да бият понякога.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
DoSomethingDifferent написа:На това му се вика Bad Karma! Цял мач съдията ги подпира, а накрая си получиха заслуженото.
DoSomethingDifferent написа:W84me написа:Типично поведение за отбор от Етрополе. Много слабо Тире, но победи. Очаквах Х, но се случва некадърници да бият понякога.
Според теб съдията добре ли свири? Нали си експерт?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
bubka написа:W84me написа:Типично поведение за отбор от Етрополе. Много слабо Тире, но победи. Очаквах Х, но се случва некадърници да бият понякога.
Блатере не лъжи :lol: :lol: :lol: . Очакваше ваша победа и от две седмици само за това дуднеш, ама ме мързи да ровя да ти вадя мненията.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
AntonToni написа:ТУ ТУУУ
И 20 МИН.ПРОДЪЛЖЕНИЕ НЕ ВИ СТИГНАХА......
Потребители, разглеждащи този форум: Cooler, glarus_ds, Google [Bot], Halo, khan uvigi, Plamen_i00, venko 1984 и 25 госта