Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 18 мар 2024 11:36

futbolqga написа:
W84me написа:Тирето са с протоколни мачове и не можем да минем пред тях. Да се надяваме 4-то място дава право на Европа.

Най-забавното е как техния вечен сателит Ботев Пловдив излезе с няколко голобради юноши - дебютанти, но никой не го отразява. Виж, за нашия мач с Лудогорец (с право) се изписаха километрични статии.

Не знам дали някога ще видя БироИ, Враца или папагалите да отмъкнат ей така поне точица на четирибуквието. Дето се вика, по чиста статистическа случайност да стане някой фал

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 18 мар 2024 11:53

Митков е с частично разкъсана вътрешна връзка на коляното. Някой има ли идея какъв е периодът за възстановяване?

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 18 мар 2024 13:25

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 18 мар 2024 13:38

Според спортал, фонда който държи 40% от тиретата и който е собственост на собственика на УинБет е инвестирал 18.5 милиона лева за последните 12 месеца. Левски по-малко ли струва от това?

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 18 мар 2024 13:48

icemanbg33 написа:Според спортал, фонда който държи 40% от тиретата и който е собственост на собственика на УинБет е инвестирал 18.5 милиона лева за последните 12 месеца. Левски по-малко ли струва от това?

Питай най-милото ни Мило. Или иди в магазина и питай аватара на Мило-то, дето ни се води собственик :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 18 мар 2024 13:53

futbolqga написа:Митков е с частично разкъсана вътрешна връзка на коляното. Някой има ли идея какъв е периодът за възстановяване?

Трудно е да се каже еднозначно.
Ако е частично разкъсана лечението е пълно обездвижване за 20-30 дини И след това започва рехабилитация - минимум 30-40 дни , зависи как върви . Общо взето може и да е готов за последните мачове от първенството ,ако бъде форсирано възстановяването му. Според мен по-добрия вариант спокойно да се търси да бъде готов да започне пълни натоварвания на първата тренировка на следващия сезон.
Тук идва въпроса докога наши състезатели ще бъдат ритани и контузвани пред благосклонните погледи на съдиите. Все пак инструкциите на ФИФА/УЕФА са пределно ясни , когато има ситуация след извършен фаул ,независимо дали е груб или не , ако фаулирания играч очевидно не може да продължи играта да бъде показван директен червен картон на играча извършил нарушението . Все пак основното задължение на съдията на терена е да пази здравето на играчите.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 18 мар 2024 13:54

I_Tuk_Froid_Pobedi написа:
futbolqga написа:
W84me написа:Тирето са с протоколни мачове и не можем да минем пред тях. Да се надяваме 4-то място дава право на Европа.

Най-забавното е как техния вечен сателит Ботев Пловдив излезе с няколко голобради юноши - дебютанти, но никой не го отразява. Виж, за нашия мач с Лудогорец (с право) се изписаха километрични статии.

Не знам дали някога ще видя БироИ, Враца или папагалите да отмъкнат ей така поне точица на четирибуквието. Дето се вика, по чиста статистическа случайност да стане някой фал

Половин век ги чакам.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 18 мар 2024 13:57

icemanbg33 написа:Според спортал, фонда който държи 40% от тиретата и който е собственост на собственика на УинБет е инвестирал 18.5 милиона лева за последните 12 месеца. Левски по-малко ли струва от това?

Тези 18.5 милиона лв са приблизително реалните загуби на тирето . Ако на Папазки му харесва ,да продължава да го прави . Следващата година ,пак.
За мен е по-важно нашия Левски да не бъде на загуба и да се самоиздържа. Всичко,което изкуствено се държи "над водата" рано или късно потъва.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 18 мар 2024 14:00

LoveAndPeace написа:
1914.1902 написа:
NOMER14 написа:
tmanolov написа:Пичове, ако съм обидил някого неволно, да ме прощава, а и аз лошо не тая към никого. Само Левски :!:

Насо дали чете форума?

Има хора, които му казват какво се пише тук, всички потребители с цифри в потребителското име са платени от Илиана Раева.

Дано поне добри пари дава.

Има по-ценни неща от парите.
Преди десетина години, макар да е далеко от клуба, Наско пращаше на един приятел на колегата ми стенни календари. Един достигаше до мен и си го слагахме в офиса. 2-3 календара колко кинта са?

Върни се в “Левски”