Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Kotooshu » 17 мар 2024 16:01

ПрипокО се прави на ударен, но вчера в ТЛ казаха, че формулата да гласуват всички клубове фантоми е на чичето от кауфланда !!!
Преди 25 години са го "сготвили" клетото ни футболче!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 мар 2024 18:36

Тирето са с протоколни мачове и не можем да минем пред тях. Да се надяваме 4-то място дава право на Европа.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 17 мар 2024 20:16

Пичове, ако съм обидил някого неволно, да ме прощава, а и аз лошо не тая към никого. Само Левски :!:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 17 мар 2024 22:27

tmanolov написа:Пичове, ако съм обидил някого неволно, да ме прощава, а и аз лошо не тая към никого. Само Левски :!:

Насо дали чете форума?

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 18 мар 2024 09:06

W84me написа:Тирето са с протоколни мачове и не можем да минем пред тях. Да се надяваме 4-то място дава право на Европа.

Най-забавното е как техния вечен сателит Ботев Пловдив излезе с няколко голобради юноши - дебютанти, но никой не го отразява. Виж, за нашия мач с Лудогорец (с право) се изписаха километрични статии.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 18 мар 2024 09:09

NOMER14 написа:
tmanolov написа:Пичове, ако съм обидил някого неволно, да ме прощава, а и аз лошо не тая към никого. Само Левски :!:

Насо дали чете форума?

Има хора, които му казват какво се пише тук, всички потребители с цифри в потребителското име са платени от Илиана Раева.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 18 мар 2024 09:12

Джемили ако има добър мениджър може да му се вземат 2-3млн. лятото
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 18 мар 2024 10:54

1914.1902 написа:
NOMER14 написа:

Насо дали чете форума?

Има хора, които му казват какво се пише тук, всички потребители с цифри в потребителското име са платени от Илиана Раева.

Дано поне добри пари дава.

Svilen
Контакти:

Мнениеот Svilen » 18 мар 2024 11:11

vvessel написа:
Serafim написа:Великан.. странни са разбиранията ни. Великан наричаме един човек, който е журналист и после по брак и партийна линия изстрелва кариерата си като директор на БНТ, на Левски, БОК, МОК, всички знаем за скандалите, за корупцията, считан за агент на ДС...
Ако не друго, явно имаше приемственост, защото Михайлов даваше интервюта почерпен, като него и с ирония говореше как футбола ни си е добре.

Батето може и по партийна и роднинска линия да е изстрелян, но беше кадърен и интелигентен. Където и с който и да е работил, каквото и да е правил, никой не е казал лоша дума за него, дори напротив . И понеже беше изключително неудобен, англичаните му спретнаха активно мероприятие и го набедиха в корупция. А това че бил агент на ДС и подобни глупости си го пиши в графата очерняне.
Та кой от тези ритнитопковци, четвъртите в света, може да му стъпи дори на малкия пръст на Батето? По какъвто и да е показател. Ако беше жив даже и на пиене щеше да ги бие, което е основната им дисциплина.

Жива да не бях.. пияндур, символ на връзкарството и всичко пошло, бил великан! По него време се затриха безброи школи и отбори и насетне футбола стана една схема за точене на пари.
Самия той си каза в “интервюто” по ББС “ ние не сме по спорт”. Какъв мижав морал имате…викан бил…

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 18 мар 2024 11:22

Понеже колегата с числото отвори думата за троловете на Раева във форума, та аз се присетих и за другите мои любимци.

Ако не греша, преди два дни трябва да се е провело общо събрание на Сдружението, на което да са съобщени финансовите му резултати и да са определени стратегическите приоритети за неговото развитие. В официалните им канали обаче ни дума, ни вопъл, ни стон. Сред нас също има членове, но всички си траят - да се чуди човек какво да си мисли.

Върни се в “Левски”