Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот TristaNNN » 13 мар 2024 16:42

1914.1902 написа:Написано е следното: Левски доброволно го играе филиал на Лудогорец, не виждам къде gdlk бърка в случая.

gdlk написа:Тъй като не сме искали да подкрепим Бербатов, сме се превърнали в филиал на Лудогорец..

Така вижда ли се по-добре, или да използвам разни текстообработващи програми, увеличения на шрифта, мемета и т. н.?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 мар 2024 16:49

TristaNNN написа:
1914.1902 написа:Написано е следното: Левски доброволно го играе филиал на Лудогорец, не виждам къде gdlk бърка в случая.

gdlk написа:Тъй като не сме искали да подкрепим Бербатов, сме се превърнали в филиал на Лудогорец..

Така вижда ли се по-добре, или да използвам разни текстообработващи програми, увеличения на шрифта, мемета и т. н.?

Използвай.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 13 мар 2024 17:08

Много е актуален бибоченцето милото то :lol:
Чудим се спирталите що за интриги пускат и те, а само кой бил първоизточника 8-)
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 мар 2024 17:09

Дърляте се за глупости, принципно това, което Тристан е пуснал от бибочко, е вярно - никой е ни ебава за слива, а ние уж сме най-големия и обичан клуб у нас

П.с. Етър пуснали билети по 15 лева, интересно ми е колко са за домакините?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 13 мар 2024 17:11

Известният привърженик на Левски Петър Димитров разкри как са се движили дълговете на клуба към НАП в подкаста си „Реконтра“. Тодор Батков е оставил задължения от 4.030 милиона лева (б.р. – толкова е била главницата) през 2014-а, а на следващата година Иво Тонев, Александър Ангелов и Николай Иванов увеличават главницата само с 35 хиляди лева. През първата година на управлението си Спас Русев ги намалява с 1.412 млн., но след това тя нараства до 6.2 млн. През 2019-а при Васил Божков главницата е „свита“ с 3.3 млн. и става 2.8 млн. лева. В началото на 2020-а обаче той напуска, а в до месец май с пари на феновете се превеждат всеки месец по 143 хиляди лева.

Откакто собственик е Наско Сираков през 2020-а задължението е нараснало и през 2022 година е било около 5.5 млн. лева. През февруари клубът плати 1.150 млн. и заяви, че до средата на април ще изчисти изцяло парите по главницата към НАП./ „Тема спорт“
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 13 мар 2024 17:25

mikata написа:Разград не се напъваха няколко пъти за купата срещу нас!

Те никога не се напъват, а се надяват на съдията. Да дадеш дузпа в Разград срещу тях, че и дадеш пребиване.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 13 мар 2024 17:51

Нормално е Левски и софийските отбори да подкрепят Касабов.
Проблем е не само баткото на наркопласьора и син на групов изнасилвач.
Кохорта около него смрадлива. Онова момченце с розовите гащички, галеник на съдбата Пеканов.
Няма да коментирам Стилиян, наричащ с вулгаризми авторите на двата най-велики гола в историята на българския футбол. Това 0:8 няма как да не даде отражение в психиката.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 мар 2024 18:00

TristaNNN написа:
TristaNNN написа:Много се надявах да излъчим и подкрепим представител за президент на следващия конгрес на зелено-оранжевия футболен бардак.
Щото сега работата е - ееее, ама ние официално изразихме нашата позиция за управлението публично, виждахме се с Барбуков и толкова, искаме да чуем програмите и толкова.
На клуб-институция с национално значение като Левски приляга ясна и твърда позиция, а не бягане от отговорност и нищословене.
Изобщо не държа да е определен кандидат и ми е пределно ясно, че винаги ще има полемики сред левскарите по тази тема, но името Левски просто изисква ясна позиция, а не да чакаме да видим накъде ще задуха вятърът.
Уви, явно съм прекалено голям романтик понякога. :/

Писах този възмутителен коментар преди малко повече от месец. Уви, явно вече наистина трябва да се примиря, че любимият ми клуб-институция е решил да мишкува. Срамец! :oops:

Абсолютно подкрепям това и аз. Левски трябваше или категорично и от начало да подкрепи един от кандидатите, или да издигне свой, ако не вярва на никой от тях. Няма значение дали е избираем реално, дори няма особено значение кой е, защото името винаги ще предизвика мнения за и против сред феновете. Но не може институция в БГ футбола като Левски да стои и да мълчи, или да каже "ми ние сме ок и с Иван и с Драган, че даже и с Петкан".
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 13 мар 2024 18:54

Кой кандидат за шеф на БФС ви вдъхва поне малко доверие? Личното ми мнение, че не виждам кандидат, който заслужава подкрепа от клуба. Не мога да посоча нито един, за който да кажа, че се е доказал, като ръководител и заслужава да оглави футболния батак и че няма да угодничи на един или друг клуб. :roll:
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

tamkuan
Контакти:

Мнениеот tamkuan » 13 мар 2024 19:33

Ще изчакам ,,промяната'' да се осъществи и да станем футболни про-та и тогава ще се изакам по темата, относно билетите , хората са ни отпуснали 3000 за 8-9 хиляден стадион и 15 кинта са нищо, 5 лева ли да ни ги продават....

Върни се в “Левски”