Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bgfutbol
Контакти:

Re: Според "Меридиан Мач" сделка за Ботев няма да има

Мнениеот bgfutbol » 23 окт 2009 16:01

Flash1912 написа:Аватара ти и подписът ти съдържат думата "аматьорски" - точно какъвто си и ти : пълен аматьор и в изразяването, и в опитите да дразниш, и в правописа, и т.н. и т.н.

Опитът ти пък, да се подиграваш на Don Rumen, е супер нещастен и те прави боклук в очите на целия форум. Гъза да си скъсаш не можеш да направиш това, което той прави, само от любов към един клуб.

Ще те оставя без коментар защото не го заслужаваш,толкова си нищожен.Ако ти си целия форум,горко ви и тежко ;) смешник.Не съм обидил нито отчето нито оператора,смешно ми е,че се имате за големи фенове а чакате от тях някоя си новина за любимия ви отбор от тях.А защо не си я вземете сами,явно си много отворен?А.......... защото май няма да има от кого вече:http://sport.plovdiv24.bg/115909.html
http://WWW.BGFUTBOL.COM Сайт N1 за аматьорски футбол в България!

ico_pld_80
Контакти:

Re: Край !

Мнениеот ico_pld_80 » 23 окт 2009 16:02

POPCORN написа:
Meto_1912 написа:
Италианските бизнесмени, които искаха да финансират Ботев са се отказали от сделката с Димитър Христолов, научи Plovdiv24.bg. Точната причина да си заминат обратно за родината без да подпишат договор за закупуване на клуба не е ясна, но най-вероятно те са останали изненадани от огромните дългове на клуба, натрупани по време на управлението на Христолов. Самият той е съдействал изцяло на сделката, като е предоставил пълна документация за всичко, което са поискали италианците, но италианците явно първоначално са надценили финасовите си възможности за инвестиция в Ботев.

Въпреки това още около две седмици на стадион "Христо Ботев" ще останат старши-треньорът Енрико Пичоне и спортно-техническият директор Малу Мпасинкату. Те чакат да дойде нова делегация от италианци, които да финансират клуба. Някои от тях се чакаха още вчера по обяд, но те не пристигнаха в България. Крайният срок, който самият Пичоне е дал, преди да се прибере в Италия е средата на седмицата след дербито с Локомотив Пловдив. Тогава се очаква окончателно да стане ясно дали ще има нови купувачи или не. На Пичоне, Мпасинкату и футболистите им е ясно, че Христолов няма пари да им плаща заплатите.

В общи линии докато Пичоне е в Пловдив, надеждата за нови, италиански инвеститори в Ботев остава. Тръгне ли си и той, Ботев отново остава в ръцете на Христолов, който пък от своя страна е напълно неспособен да издържа и ръководи отбора, а и категорично не е желан от феновете.

Източник: sport.plovdiv24.com

... нещата са по-зле от всякога, мисля че е време! :evil:

време за какво хахах

Да ти стана баща,ти май имаш достатъ4но от какво да се срамуваш от снощи та си влезнал и да дразниш

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 23 окт 2009 16:09

Аха остави ме без коментар, а написа 4 реда хахах.

batbore
Контакти:

Мнениеот batbore » 23 окт 2009 16:15

zax написа:Съмнителните италиански бизнесмени, които се натискат да управляват в „Ботев“, са предприели коренно различна тактика по време на преговорите и на практика изнудват Димитър Христолов да им подари своите акции. Гостите от Ботуша плашат бившия командос, че ако сега се оттеглят от сделката, Бат Митьо ще натрупа нови дългове за около половин милион лева, които няма как да покрие и ще се озове на топло.

Офертата към Неградския е просто да подари акциите, без да иска солидна сума за себе си.
До този вариант наистина може да се стигне, защото всички договори на новите футболисти и спортно-технически щаб са подписани именно от Христолов. Проблемът обаче е, че контрактите са за суми от порядъка на 5 000 евро на играч. А всички футболисти, без изключение са поискали доходите им да са легални и да се декларират. Това означава, че вече са започнали да текат осигуровки на тези суми, което е страхотен удар по хитреца от село Крумово.
Батакът става още по-голям заради безумните заплати на Енрико Пичони (6 000 лева месечно), кондиционния треньор Роберто Бифи (4 000 лева) и спортно-техническия директор Малу Мпасинкату (8000 лева).
Ако Бат Митьо се запъне и не осъществи сделката, футболистите ще разтрогнат договорите си и освен това със сигурност ще осъдят Христолов. Дължимата сумата, която би се натрупала до зимата от 15-ина чужденци в „Ботев“, може даже да надхвърли половин милион лева.

Майна мед ми капе на сърцето ако е точно така! Надявам се това да са последните 1-2 раздавания на играта на покер между италианците и Селския. Да му вземат всичко на караминьол, да го е_б_а_Т на вестници, да им се моли да му разрешат да им подари отбора и да им направи по една свирка. Отдавна си мислех такава интерпретация като твоята ама ме беше страх да я споделя...дано дано дано да се пречупи долната гад.... +

Потребителски аватар
bgfutbol
Контакти:

Мнениеот bgfutbol » 23 окт 2009 16:27

Оставам без коментар теб,какъвто не заслужаваш ти.Написах другото за фенофете на Ботев.В друга тема всички неща които аз ви ги казвах също,сега си ги говорите и вие,браво,ооооо прозрение,но като ви ги каже друг го имате за враг.Враговете ви са на стадиона и по канцелариите,него ли разбрахте!Ако толкова работа вършехте колкото пишете и плямпате този селяк от давна да го няма "майна".

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 23 окт 2009 16:56

Само ще ти кажа, че:

1. Не си запознат наистина, ама изобщо не си запознат.

2. Работа се върши доста.

3. Има неща, които наистина не зависят от феновете. Всичко, което е в рамките на закона бе опитано и продължава да се опитва.

Те 2,3 произтичат от т.1. Но като цяло има и неща, които и ние феновете не знаем. Нещата са много дълбоки и са свързани с високите етажи на властта през годините в България. С имена като Динучи, Брокерите, П. Стоянов и още доста, не казвам, че Митьо е марионетка, но нещата са много навързани и много много дълбоки. Затова такива съвети като твоите - МЕРСАЖ, майна ;) Понякога говорите все едно ЦСКА техния Лупи го изгориха на клада, а ние Митьо го целим с маргаритки.

Потребителски аватар
bgfutbol
Контакти:

Мнениеот bgfutbol » 23 окт 2009 17:26

Никога не съм казвал,че не правите нищо,напротив но явно не е достатъчно щом толкова години ви разиграва селския.Чорбата бяха в същата позиция но................колко време трая тяхната мъка?Сега уж са добре,играят си в турнирите и никой не си спомня даже за Лупи,а вашия е още там и с парите ви купува памперси на децата си.Не ме разбрахте от самото начало,бях и съм зад всички вас феновете на Ботев и пиша тези неща вместо да правя нещо по-приятно защото и мен ме боли за ставащото с Ботев,аз съм от старото поколение и знам какво беше клуба преди 20-25 години и немога да не ви уважавам.Но и немога да виждам гадните измами и да остана безучастен,аз работя с италианци,представител съм на италианска фирма и ги познавам до костите на мозъка :) немога да знам нещо,да предчувствам нещо и да него споделя,да не се помъча да го предотврътя.

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 23 окт 2009 17:28

Само да попитам,след като днес отборът замина за Бургас и ще остане там на режим кой плаща ???????????? :roll: :roll: :roll: :? :? :? :oops: :oops: :oops:

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 23 окт 2009 17:34

емо73канар написа:Само да попитам,след като днес отборът замина за Бургас и ще остане там на режим кой плаща ???????????? :roll: :roll: :roll: :? :? :? :oops: :oops: :oops:

ние плащаме с парите ни от с мача с цска.кой толкова години плаща,че сега да е различно???

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 23 окт 2009 17:36

Не съм чел темата, а и нямам намерение!

Моето мнение е че имаме много фенове като форевъра и вихвп-то които са пълни нещастници и за тях е по важно да излезнат прави отколкото да се освободим от селяка, даже не знам дали не са фенове на други отбори които са се регнали само за да създават напрежение!

Понеже те много обичат и държат да говорят с факти - нека да ми кажат какви са фактите върху които разсъждават, че всичко е свършило и че е било лъжа? За мен тези които всяват смут са най-големите наивници които вярват на измислените публикации на някои дребни душици списващи из някои сайтове! Ако те успеят да ни накарат да не вярваме на италианците и те видят, че си вдигаме подкрепата от тях - то тогава можете да бъдете сигурни, че сделка няма да има!

Всеки истински ботевист трябва утре да тръгва към Бургас, а другата събота да напълним Колежа - това е нашата работа и ние трябва да я изпълним!
ПИСНА МИ ОТ ДРЕБНИ ДУШИЦИ
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Архив”