Всичко за Еврофутбол и Онлайн Букмейкъри
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- chelseaboy
- Контакти:
Re: Въпрос за bet365
Мерси.
-
- Контакти:
Re: Въпрос за bet365
Аз лично съм назад с 25 евро, защото почнах да играя като дете и не правех точна преценка. Вече си научих урока и скоро почвам пак да залагам.
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
Онлайн залози (БОНУСИ)
Във момента всички онлайн букмейкъри предлагат начални бонуси на своите клиенти. Въпроса ми кои букмейкъри дават най-добрите бонуси в момента или евентуално да ми дадете някой актуален сайт с информация за тези бонуси 

- NiKsAnA_ss
- Контакти:
Re: Всичко за Еврофутбол и Онлайн Букмейкъри
[offtopic]Мнение 1000 в темата.
[/offtopic]

Neftochimic1892 написа:storm написа:storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?
Швейцария
Искам да попитам някой по-запознат мога ли в Еврофутбол да отида и да пусна за някой отбор да бъде краен първенец на Англия и как мога да видя евентулните коефиценти?
- cska - maina
emarkon написа:Искам да попитам някой по-запознат мога ли в Еврофутбол да отида и да пусна за някой отбор да бъде краен първенец на Англия и как мога да видя евентулните коефиценти?
Може да залагаш, но в сайта им не го намерих, отиди на място

Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
cska - maina написа:emarkon написа:Искам да попитам някой по-запознат мога ли в Еврофутбол да отида и да пусна за някой отбор да бъде краен първенец на Англия и как мога да видя евентулните коефиценти?
Може да залагаш, но в сайта им не го намерих, отиди на мястоуспех и да купиш на баба си нов телевизор, че те отгледала

аз днес заложих малко екстравагантен залог:
2 от 3
Локо Сф - Сласк Х 2.8
Спартак Т - Левски Х 2.8
Вараздин - Динамо Б 1 3.25
2 от 3
Локо Сф - Сласк Х 2.8
Спартак Т - Левски Х 2.8
Вараздин - Динамо Б 1 3.25
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
Re: Онлайн залози (БОНУСИ)
MapTy_ftw написа:Във момента всички онлайн букмейкъри предлагат начални бонуси на своите клиенти. Въпроса ми кои букмейкъри дават най-добрите бонуси в момента или евентуално да ми дадете някой актуален сайт с информация за тези бонуси
сайт
Препоръчвам ти bet365
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
Може ли някой да ми обясни какво става като депозирам да кажем 10 лв.от картата в Бета,в нея няма никакви пари това има ли значение?
Върни се в “Игри и забавления”