Галатасарай-Левски
Тогава Наско Сираков беше казал
мачът да не започне
докато не влезе публиката на Левски.А онзи ден какво видяхме, Иво Тонев и сие нехаят за феновете.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Knoppix_ написа:Първо да каже защо не се над гради над онзи отбор донесъл ни толкова радост, защо в един най-важните моменти за отбора ни г-н Сираков отиде на сафари. Защо винаги когато не е в Левски около отбора има интриги като в 90% от случаите неговото име е замесено в тях.
Г-н Сираков, за мене нямате място в Левски след всичките ви машинации!!!
Мистри написа:А отговори ли във Фейсбук,дали си е вдигнал гащите, за да отиде на сафари преди важен мач на Левски?![]()
Gonewild написа:Аз не мога да разбера - нали И.Илиев бил добър тряньор, взели са уж всички набелязани футболисти, няма никакви финансови проблеми, всичко това навреме, за да се проведе нормална подготовка и в същото време играчите да не могат да не знаят как да стигнат до вратата без да изсипват топката????
Captain Stottlemeyer написа:"Легендата на Левски Наско Сираков напълно отрече появилите се информации, че е критикувал селекцията на сините за новия сезон. Сираков сподели, че според него в нея има много класни играчи, а лично той пожелава успех на момчетата и самия Илиан Илиев. Наско все пак призна със съобщение в социалната мрежа, че може би на сините им трябва още един класен защитник. Ето и какво написа самият Наско в мрежата:
"Поради изопачените ми думи в някои медии,относно селекцията в ЛЕВСКИ,трябва да кажа,че никога не съм казал,че не ми харесва???Напротив,смятам, че има много добри играчи.Може би трябва да се вземе още един класен,централен защитник.Пожелавам от все сърце успех на момчетата и на Илиан!!!Всичко друго е спекулации."
http://king-football.info/23470/nasko-u ... omchetata/
Въпрос с повишена трудност: Кога Наско казва истината, преди десетина дни, или сега?!...